World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mostani eset, még amikor bejöttek ezek a TD-k. Aztán mivel linkelted ezt az oldalt, gondoltam megnézem már.
Ha valahonnan a pálya másik végérõl lõtt volna, akkor ügyet se vetek rá, de ez azért maradt meg, mert észlelési távon belül volt. Hát szerintem ilyen fos camo-nál hiába van 100-as camo skill, meg álcaháló, fel kellett volna villanjon már a lövések elõtt. Erre belémsorozott vagy 3-at és a végén villan.

Pales27
Adj egy replayt és meg tudjuk mondani.

Igaz, pl bokrok. Na ennek a hegynek a tetején egy fûcsomó nem sok, de még az sem volt. Az új téli pályáról beszélek, aminek nem tudom a nevét. Elõször azt hittem, hogy valahonnan máshonnan lövöldöz, mert mondom az lehetetlen, hogy ott áll kint a csúcson. Már elkönyveltem, hogy ki fog lõni, nem az bosszant, csak a kivégzõ lövése után meg felvillant és valóban ott volt fent. Aztán arra gondolotam, hogy ezek a csíter TD-k még valami durva camo-t is kaptak, erre 0.4??? Szerintem itt valami nem stimmel.
Ezek szerint 3 egésszel szarabb a camoja, mint a JgE100-nak, amit sokszor már akkor spottolnak, amikor még a kezdõbõl indulnék(kis túlzással).
Néha meglepõen rejtve maradnak, ezért nem hiszek ennek a camo értéknek.

Mert a láthatóság nemcsak a camo faktoron múlik.

A WTF TD-nek meg 0.4 lenne a camoja? Akkor hogy teheti meg azt, hogy büntetlenül lövöldöz észlelési távon belül egy hegy tetejérõl?
Némileg hazugságnak érzem ezeket az adatokat, legalábbis ennél a TD-nél.

Kishawer
Hátha sikerül nyerni valakinek:

Razer egér

Si vis pacem, para bellum.

Maala
Azért a 8-asnál már megszokja az ember, hogy kb lovak is vontathatnának egy sima löveget, annyira nincs páncélja, bár talán ennek már nem fog annyira haldokolni a motorja (pz4nek emlékeim szerint nem halt)

Ha ennyi camoja, mozgékonysága lesz, mint a 8asnak, akkor én már elégedett leszek vele. 😊 Egyetlen hátránya, hogy ezt is kilõné isoul T1-el. 😄

Abban igazad van, hogy a Su-122-54 a legrosszabb T9 TD-k között (WT-t nem számítva), szerencse, hogy még 25k xp duplázva, és befejezem.

De ettõl még a JT-704 kb a csúcs ott, T95-T30 meg mögöttük szorosan, csak ezek jobban függnek a pályától. Mármint az függ jobban, hogy el tudsz-e velük dönteni egy csatát, vagy sem. 😄

Szerintem minden tankból lehet "Carry" (MOBA-k - DOTA, LOL - után szabadon, WoT-ban kb. a húzóembert jelenti), csak szerencse kell hozzá. Tipikusan ezek a csaták adnak 2-3k XP-ket. 😄 És ebben sajnos az is benne van, hogy akár egy babuin is lehet egyszer-egyszer carry.

U.i.: Csórikámnak elrontottam élete körét F155-el (4k dmget kiosztott), mert a JGe100-ammal megpróbáltam kilõni 2 WT-t HE-vel, csak elfelejtettem, hogy egyelõre még a csak a tesztszerón weakspot a gunner nyílása, ezért sikerült 400-at sebeznem. 😄 És ezért már HUNSos gyökér vagyok. Kikérem magamnak, a HUNS-nak ehhez semmi köze. 😊

----

Mai ajánlat: 15%-al olcsóbb az éves prémium elõfizetés, vegyétek, egyétek! 😄 Rofl.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A Tier 9-est talán egy jól kiegyensúlyozott tanknak is tekinthetnénk, ha nem lenne forgatható lövegtornya. Kiemelkedõ tûzgyorsaság, pontosság és kielégítõ (560) sebzés, ami ha nem is teszi OP tankká, de tény, hogy mindenféleképpen megállja a helyét a mezõnyben. Nem lehet vele csatákat eldönteni, de megfelelõ szinten hozzá lehet járulni vele a csapat sikeréhez. Természetesen ez utóbbi akkor igaz, ha belátjuk, hogy a Jagdtiger, a T95 vagy a SU-122-54 szinte egyáltalán nem alkalmas rá. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Maala
Na, befejeztem a Borsót... Brutál egy szerkezet lett a végére, éjféltõl mostanáig 24 csatában 3200 wn7-et darált össze vele, utolsó 43 csatában tegnap délutántól 121 kill, 134k dmg-el... Nem szarral aprít a kicsike, át is vette wn7-ben a vezetést a batchattõl.

Ezek után a 9es biztos nagy szopóálarc lesz, nem lehet 3 OP tankot egymás után rakni, és a 10-es WT tuti OP. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Most meg TD eledel. De a medek is elfalatoznak belõle.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De ahogy nézem, az még golddal is elég gyér ahhoz a célzási idõhöz meg szóráshoz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Antimat
Mausról valami vélemény?

Kigrindeltem, mostanában használható, régen tudom, hogy arty-eledel volt.

cyka blyat

Pales27
venti rammer álcaháló és akkor eldõlt, lesz értelme az álca skillnek 😄

Maala
Azért 75%-nál szerintem már felesleges átképezni. Max 3. felszerelésnek szerszámosládát raksz rá, úgyse kell rá venti+rammer mellé más. (talán csak periszkóp)

Na látom egyre gondoltunk.
Nekem ez van, szerintem érdemes.

Én egybõl a 90-esre mentem, az 165 pen (legalábbis annyi rémlik) egy hetes sniper heavyhez már kevés, fõleg azzal a mocsokul kiszámíthatatlan szórással (szóráskép-buff elõtt mentem vele, de nem hiszem hogy azóta megtáltosodott volna).
Maala
T7-be azért már kevés egy 165-ös penû ágyú úgy, hogy egy sniper-support tankról van szó. És ez még nem is olyan pontos, mint a T25/2 a sajátjával.

Persze, ha Jeff-módra goldspamet akarsz csinálni... Csak ne rakj fel róla replayt, oké? 😄

Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy elsõ skill parancsnokon 6. érzék, többiek álca. Második skill 75% körül van, és mindenkinek egyaránt javítás. Talán egyszer rámegyek a JgPz-re, de az nem ma és nem holnap lesz, ismerve az ütemet amivel a játékban haladok.
Na most én is kérdezek. AMX M4-en hogy szuperál a 105 mm-es ágyú? Vagy rakjam rá egybõl a tornyot és a 90 mm-es DCA45 jobb?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
És mi a 2. skill? Ha javítás, ÉS tovább akarsz majd menni T10-re, akkor felesleges 10%-ot veszítened ezen. Ha JT-nél megállsz, akkor cseréld 6. érzék/javításra 1. sort, 2.-at meg álcára, esetleg kuplungégetõvel driveren.

De én õszintén szólva ezeket az 5%-ot javító kis skilleket feleslegesnek tartom, tényleg, mi 5% akár egy 50°/mp-nél forduló tanknál is? 2,5°, ha 100%-os a skill? Mennyit nyersz vele, 0,5 secet egy körbefordulás alatt? És általában nem is kell körbefordulnod vele.

Míg ha camora rakod, akkor azért a teljes camo-értéknek a 100/x%-át teszi ki, ha egy legénységen más skill van (x a legények száma, itt 6 és a parancsnokon már más van, mert 2. skillnek oda illik a repairt rakni azért mindentõl függetlenül).

Egy szó mint száz, szerintem ha T10 felé mész, akkor ráérsz a JGpz kifejlesztésekor átképezni a legényeket (és eldobni a skilleket, addigra már meglesz a 3. skill is, commandernek bia+SS perk mehet, plusz repair 3.nak - sixth sense). Azért JGpz-vel sem mindegy, hogy 420, vagy 360 méterrõl vesznek észre, és hogy már láttak-e mielõtt lõttél, vagy csak a lövés után 2mp-vel (a távolságcheck miatt késõbb spotolódsz fel) spotolnak fel, mire te már pl. visszamozogsz hulldown-ba.

De ha leállsz JT-nél, esetleg visszarakod JG2-be, akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani azt is, hogy már most átképezd õket, egy végleges beosztásra.

Egy TD-n se felesleges a camo skill. A JT-n meg fõleg nem, elég sokat dob rajta.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az oroszok szerint nem kell rá (scroll lefele), de én is kíváncsi vagyok mások véleményére is. Nekem sem sok kell már hozzá. Majd megyek tesztre kipróbálni, mert a Ferdi annyira a szívemhez nõtt, hogy csak akkor cserélem le, ha tényleg nagyon fog tetszeni a JT.

JeffDunham
Az álca skill soha nem felesleges. De vannak nála sokkal hasznosabb technikai skillek amit fel kell rá rakni. Képezd át szerintem.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Pales27
Annyira nem rossz neki az álcája, a honlap alapján link

Kérdés: Jagdtigerre teljesen értelmetlen az álca skill? Csak mert lassan meglesz, és a JP2-s legénységen az elsõ skill a camo. Ha viszont JT-re fölösleges, akkor még az átképzés elõtt lecserélem.
hawken
Micsoda remek kempelõhelyet találtam ma, anyázott is akit kilõttem 😄

Maala
Ja, hogy ez döntõ volt? 😄 Minõség.

Így van, egyirányú az az utca!
Pales27
Borsig, T34 ilyen összeállítással el lehetett jutni a döntõig? 😄

Maala
T1 vs Rhm-Borsig priceless. 😄

Furcsán érdekes faszság ez, bár úgyis KV-1-el fejlesztem ki õket. Bár talán hamarább lesz a 150 elit jármû, ha csak azon mennék tovább. De a lényegét így sem értem miért jobb ez így.

Magyar Liga: WD Gaming vs. HUN-C pár percen belül!

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Így van.
Kis fejlesztéssel kapcsolatos kérdés:
Ha a T-150-et megvettem, arról nem tudok menni a KV-2-re? KV-2-rõl tudok menni a T-150-re, de fordítva ezt nem lehet?
Ezért kérdezem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pales27
Összehasonlítottam a T62-A és az Object 430 célzási sebességét. Elõször álló helyzetben néztem, toronyforgás mellett milyen gyorsan szûkül össze, és mértem stoperel 10-10 alkalommal. Mindkettõben azonos legénységgel. T62-A 1,85s
Obj 430 3,82s Tehát kb 2s a T62-A javára.
Képek menet közben, elsõ a T62-A:

kibaszott veglenyek. tier10ben nulla sebzessel.. csodas..
Nem is értem minek hajtok erre az 50K sebzésre. Hót felesleges a szempontomból. Ugyanis, mire megvan, elmegy a kedvem a játéktól, ergo nem sok mindent trénelek ilyenkor. Egy elõnye van, hogy a 113-ra kezdek egyre jobban ráérezni. Semmi más.
Az ilyeneken nem kapom fel a fizet, már röhögtem a végén, legalább heten vettek körbe:

Az AMX meg valami ütközésbe halt bele, biztos véletlen volt...

Mai gyöngyszem:

T10 csata indul, csóri magyar platoon Obj. és waffentróger. No comment.

Amelyik az ész a csapatban ( értsd: tud írni), toboroz.

E100 zal megyek az egyik oldalon, ketten fedeznek, ez a két barom kempel a kezdõn. Belefutunk az ellenséges lemmingtrainbe, közben ezren nyomkodjuk a rinyagombot ez a két fasz meg sem mozdul.

Persze mindenki elhullik, én is alig élek, kullogok visszafele elküldöm az anyjába a kretént, erre elõjön az object és letékáz... Mert csúnyát mondtam a kis barátnõjére...

Sok senkiházi agyatlan hétvégi tetû. <#szomoru2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Remélem, T92 arany HE lesz, annak jó nagy a splash-je. 😛

Maala
Nekem ma obj 416-al 5700 dmg-es csatám lett Draw amiatt, hogy 10 mellé ment full becélozva... 1 HEAT lõszerem maradt egy full hp-s WT Pz4-re. 😞

Nálunk egy kék srác XVM szerint, meglátja a másik oldalon az unikum top 3-as platoont, beírja GG és megy elõre a Borsiggal, meghal azonnal és nekem írja, miért kempelek nehéztankkal. Mondom azért, amiért te támadsz TD-vel. Ha már van ez az XVM erõsség jelzõ, akkor ha látom, hogy a túloldalt unikumok vannak gyors medekkel, akkor biztos lehetek benne, hogy jönni fognak. Most menjek meghalni elõre?

És még csak csapat se kell hozzá. Csak elõremész, forgatásra figyelsz, esetleg egy kis sidescraper... És darálsz😊 Direkt jobb béna csapattal, több marad neked.

Imádom ezt a szörnyeteget. Eszméletlen köröket lehet vele menni.
JeffDunham
Khnnn... ha lenyeletem veled akkor is majd azt fogod teli szájjal hörögni hogy GHGHGOLD AHMHMMO NOOB? <#mf1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Igaz. Mondjuk ennél csak az "elfelejtettem lõni az idegesítõbb". Tegnap kaptam belõle ízelítõt hosszú idõ után. KV 3-ban úgy fogtam a fejemet mint eddig szinte sose... Egymás után: lánc, mellé, bounced lánc bounced mellé lánc bounced... direkt az Is tornya alá lövök: bounced. Ok, Is hasa: bounced. Valószínûleg 2x-er a szuperdöntött részt kaptam el hiába céloztam. Hiába elég szar bokroson keresztül lõni, néha mocskosul zavaró a vegetáció. Szóval ha a random nem a csapat összerakásban baszik ki veled akkor belõled csinál paradicsomot.
Sajnálom. <#rinya> Mea culpa. <#mf2><#lama>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ez már randomfüggõ. Vannak napok, mikor folyamatosan a terminátorcsapatot teszi alád az MM, akik veled vagy nélküled, de legyalulják a pályát pár perc alatt. Máskor meg a homokozóban tapicskoló négyéveseket bébiszittelheted reggeltõl estig (nekem ma ilyen napom van), akiknek kilóg a zsírkréta a bal orrlyukukból. Én személy szerint (és gondolom sokan mások) az arany középutat preferálom, sajnos ez a legritkább.
Na ja, akár 2 ember is le tud hozni egy oldalt akár 7 ellenféllel szemben, de a maradék 13-10 tankunk nem tudott feltartani 8-at....
Elvesztegettem 4 percet az életembõl a fejlesztési fán való kutatásra az Mg után <#hehe>