A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #304545 Vicc :)
Még véletlenül se azokat a tankokat nerfeljük amelyeknél szükség is lenne rá, áá, ott van a pici tortoise, elvileg az "slightly" op...:)
Nerfeljük a páncélját, és ha az se elég neki, majd jöhet a dpm. (kíváncsi vagyok mikor tűnik fel nekik h nagyobb az a rohadt kupola a játékban mint a való életben, csak ha már HD szutyok modell, meg valósághűbb páncél meg stb.)
Ja amúgy bocs h így kirohanok, de úgy szeretem mikor olyan tankokat nerfelnek amelyek így se jeleskednek hű de jól (oké tényleg dpm az best, de ennyi, abból kell élnie a tanknak, meg a hp-ból mivel azt a mocskos nagy kupolát alig tudom eldugni...) és aztán ott van ilyen t57 vagy WT....véletlenül se nerfeljük őket, ááá :)
Milyen régen írták h vk4502B-t buffolják mert szar statisztikailag se teljesít jól...most meg se buff, se nerf-t nem kap (mit akarnak azon még nerfelni?! :DD 1 béta kori szökevény, ami nem a mostani high pen-s/gold-s korszakhoz lett kitalálva)
(reagáltam 1 picit az ftr-n olvasott 9.1-s szöveghez is :D)