World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Szerintem most hagy abba, mert már nyúlnak is a szop-o-tméter felé...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
A mi ellenfeleink is jót röhögtek! Még egy lövést sem adtak le, de már 3:0-ra vezettek! 😄

Solten
Delelotti termes:

?? Szombat, X3... Nem aldoztam fel 100 csirket SerB-nek, valami bug lehet.

Saor Alba

JeffDunham
3 perce történt...

Behozta a T1-et a barom. Pont "laggoltam" és véletlenül kilõttem. Erre elkezdtek ketten lõni, akiket lõtte egy harmadik csapattársam mert látta hogy "véletlen" volt. Kilõtte az egyik engem lövõt, majd a másik engem lövõ kilõtte az engem védõt. Az ellenfél szakadt a röhögéstõl. <#banplz>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

GaBenc
Csak néztem kerek szemekkel....aztán röhögtem.
http://index.hu/tech/2013/12/07/a_upc_szerint_minden_rendben_van/

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Retardária földjén élnek a vörös effesek.

angelus1991ster.blogspot.hu

Kurva anyát a WG-nek amiért nem szedik ki azt a funkciót hogy nagy tierbe berángatja a nem oda illõ kis szintû szar piros effis csicska 10 éves genyókat! Nem elég hogy nem statisztika alapján sorsol össze sok gyökér piros,narancs,citrom játékosnak nem nevezhetõ lényeket még 4 es tankot is berángathat 10 be és ezek mindig pirosak pffff

voivod32
Kiváló csapat volt, fõleg a két top tankunk! A csata hossza 4:30 volt . Nem mi nyertünk... Azt sem tudtam, hová bújjak, egyik felérõl az enemy, másikról a "baráti" csapat lõtt!
[/url][/img]

patchaou
De jó hogy reggel sorba álltam tesztre, már csak 2000-en voltak elõttem, de el kellett mennem, most 12555 várakozó van elõttem :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
.com helyett próbálj a .eu-ra belépni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát ha ez mûködne abba az irányba amibe akarod, akkor lenne vagy 300.000 aranyam 😉

Tapasztalati pontból szabad tp-t aranyárt tudsz váltani. Az ablak tetején látod az árfolyamot.
Mibol akarod áttváltani? (Gold kel hozzá) ne mond hogy nemlátod
Eagle16
Mert nincs aranyad. Aranyat lehet free xp-re váltani, nem pedig fordítva.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mért nem tudok szabad tapasztalatot alakítani ponttá?

beírom az összeget, majd törli is egybõl?

Maala
Ezért megyek a bal oldalra a sziklás részhez, ha felülrõl meddel indulok, vagy fedezni õket, ha mással. Alulról indulva meg J6-ban szoktam a szélen jövõket megfogni (spot után), meddel meg középen szintén segíteni letolni a szélen támadókat, aztán mehet a spot 1000-el ugyanúgy.

Az meg külön öröm, ha alulról indulva 8 tank campel a kezdõn, több marad nekünk. Ha a maradék 7bõl 2 jön középre (1 velem), a másik 5 meg balra, akkor tuti win. A másik oldalt meg feltartja a 8 tökegér, mire kiszedjük a másik oldalt.

Nem is tudom eldönteni, melyik oldalt szeretem jobban. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

GaBenc
OFF
De akinek UPC van lehet érdekli.
"Én ha átírtam a DNS-t googlere, akkor teljesen meghalt a net. Nem kaptam IP címet. Valamiért felírtam viszont ami eddig volt, és kézileg megadva, Static IP-vel + Google DNS-sel hasít."
Nekem jó.
ON

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Vagy én nem értek hozzá, de olyan kurvagagyi a WG, hogy azt nemm lehet elhinni. A játékba be tudok lépni a jelszóval, de a sima oldalra nem enged be ugyanazzal a jelszóval.

angelus1991ster.blogspot.hu

Mond már el õszintén mi a fenne jó abba a pályába. Semmi az ég egy adat világon. Az egész alapjaiban rossz.

Az a két domb katasztrófa. Az egyes oldalon a jobb szélen a nagy plac egy agyrém. Azon az oldalon ott a "csõ" szélen szintúgy egy rémálom fõleg ha ott támadni akarsz. A pálya talán egyetlen értelmes része a bal oldalon a sziklás rész. Áh az egész egy rakat fos, Komarinnal egy szinten van. De én még Komarint is jobban élvezem mint ezt.

A két domb és egyebek miatt plusz az über kempfeszt miatt Redshire egy kalap szar. Arról nem is beszélve ha még arty is van bõven, akkor meg maga a pokol.
Redshire alap az olyan kicsit szenvedõs, de mikor csak egy bázis van, akkor imádom. Legjobb köreim azon vannak. Szerencsére sokszor kapom az egybázisost.

Redshare jó map szerintem, én imádok rajta spotolgatni. Csak hát általába 15 emberbõl minimum 8 ilyen hegyre telepített betonbunkert játszik és csata végéig el se mozdul míg kb két ellenfél van hátra vagy ott hal meg ahol van. összességében a játékosokkal van a baj. Hiába spotolsz senkit se érdekel szituáció.

Porton én általában középen a hídnál rambózok. Aki kinéz az látszik és támadható, a híd meg véd felülrõl. Vagy van másik opció a másik híd heavyvel. Van még mikor északon kezdel, középen van egy hangár vagy mi ami a síneknél van ott két oldalra tudsz nézelõdni. Meg most már keleten csináltak egy lyukat, ott jókat lehet campelni.

Kár hogy kiveszik.

Nem Redshire miatt fogok prémet venni az biztos. Arra kismillió egyéb apró szívatás elég.

Nem az ilyen pályák miatt inkább nem veszek prémet tehát ellentétes hatást váltanak ki vele. Mert inkább kilépek és csinálok mást, például. 😉
Maala
Wtf? Redshire az egyik legjobb map, Port meg tényleg egy fos. Alulról kezdve semmit sem lehet kezdeni, az ellennek kell hibáznia.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az hogy szenvedsz, és nagyobb az esélye hogy veszel prémiumot. Ez a lényeg mindig = FIZESS! <#wink>

Én tudok jobbat!

😊

<#hehe>

Értem én, hogy szar a Port térkép, mert tényleg nem egy csoda dolog. De akkor Redshire miért van még benne a játékban. Mi a fenne jó abba a szarba, azt kéne kitörölni de nyomtalanul a Port után. De nem azt soha nem fogják törölni, mert azt biztos Serb saját maga tervezte. Meg benne van a Red szó amire ránézve biztos Serbnek orgazmusa lesz.
Maala
Hehe, a mai napi adventi akció is nagy sikerre számíthat. 😄

Day 7

Offer expires in 20h. 22min.
6,035.28 HUF (19.98 EUR)Discount: 10%

Old price: 6,699.82 HUF.

This package contains:

- Messerschmitt Bf.110C-6, Tier IV German Heavy Fighter;

- hangar slot in World of Warplanes;

- 4 000 gold;

- 3 days of premium.

The Bf.110C-6 is a modified version of the Bf.110B. It boasts the same strong flight capabilities of a regular heavy fighter, only with the additional help of stronger weapons. Its powerful 30 mm MK 101 anti-tank cannon will rip your opponents to shreds before they even know you're coming. Get yourself into the middle of a dog fight and blast your enemies out of the sky!

link

Maala
Én most új taktikát vezettem be.

Elindítom ezt a számot a 30mp lejártakor, és ha vége van, akkor újrakezdem.

Eddig komarinnál volt egyedül 3x újrakezdve, párszor 2 alkalommal, de a legtöbb csatát letoltam 1-1 lejátszással. És élveztem! 😄

Tono34
Replay tennél fel az M26-os csatáról? Ez a szombati munkanap szinte sosem fog letelni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Középen két oldalról lõnek szét, áttörni nem lehet. A két szélen meg bekempelik a pálya sarkát és áttörni nem lehet...csak ennyi.

Ha meglátom hogy Komarin jön, akkor óriási kedvet kapok hozzá hogy idõ elõtt befejezzem a csatát...TD-ben, közepes tankban, akármiben.

Ha van SPG akkor meg aztán tényleg nevetséges az egész, ha spottolni próbálsz akkor már kapod is a nyakadba az áldást.

Tipikusan az a pálya, amin egy csata 10+ percig tart, szinte mindig.

Mountain Pass Enocunter meg szintén szar volt, állandóan mindenki abba a hülye cap körbe állt és nekiállt foglalni, nagyon sok szép csatát mentem ott, olyanokat hogy 30 tankból még 20 megvolt, de valami felderítõ tank azért beállt a körbe és 100-ig nyomta a foglalást, hogy biztosan senki ne kapjon semmi xp-t. Vagy 3 közepes tank rohant le oda, és 30 mp volt a csata.

patchaou
Végre valaki aki nem a sirámait nyögi be ide 😊

Eagle16
😄

El is adom, így már nincs értelme 😞

toocha
Végre!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Hú, a tegnapi napom a "medek" napja volt. Minden közepes tankommal olyan duplázót mentem, hogy csak na. A teljesség igénye nélkül😞sajnos meccs végi eredményeket nem tudok becopyzni))
-T34-1- tier 8 csata: 6 kill duplázva: 2200 Xp
-AMX-50-100(tudom, hogy heavy-nek írják, de azért ez mégis csak egy med tank)
elõször egy 5 killes vereség, aztán egy 4 killes gyõzelem duplázva 2300 Xp
-Centurion MK1: tier 10 csata 2500 DMG + 2 kill a 171pen/150dmg ágyúval duplázva 2600 XP
-Indien Panzer: tier 9 csata 2000 DMG + 2500 Spot DMG + 1 kill
duplázva 2500 XP

És a végére:
M26 Pershing: tier 10 csata 3500 DMG 5 kill, ketten egy IS-8 al fordítottuk a meccset 6 ellenség ellenében, fél óráig remegett még a kezem utána. duplázva 3100 Xp
Minden prémium nélkül értendõ
Bocs a sok szövegért, de muszáj voltam leírni. 😊
Solten
<#alien> Remek a szinvonal, par (EU valamelyik sotet sarka, RU, mindegy - egyedul a jenkik tunnek civilizaltabbnak) Waffentroger E-100-al kuzdo degerenalt azzal szorakozik hogy kitoljon a fedezekbol, bokorbol stb.

Saor Alba

Maala
elc max.

Maala
Fentrõl én is ezt szoktam, vagy ha nincs arty, akkor elmegyek c9-be, errõl az oldalról át lehet menni.

Lentrõl meg csak akkor érdemes középre menni, ha nincs arty, mert akkor vissza lehet bújni a híd lábához vészhelyzetben. Amúgy marad a kezdõkemp, és a társaknak a bõsz pingelés, hogy engedjétek már, hogy ránk jöjjenek 0-son...

Talán akkor vmi light...

Maala
Maximum valami könnyebb, és gyorsabb, mint a Bat. 😄 Fogalmam sincs, szerintem nem.

Önerõbõl fel tud menni egy tank oda?

Én pont középen szoktam telibespotolni mindent, fõleg ha fentrõl kezdünk. Arról érkezve a szigetre, van egy frankó L alakú szikla (még mielõtt a házakhoz érne az ember), onnan fel lehet spottolni mindenkit aki bejön, és nem nagyon szoktak lerohanni még 3an se, mert a szikla távol van annyira, hogy bárki megpróbál értemjönni kap pár pofont a saját zászlókempereinktõl.
Spottolgatás közben pedig többnyire büntetlenül lehet lövöldözni a térkép bal oldalán felspottolódott ellenséges tankokat. (azért csak többnyire mert néha õk is visszalõnek 😊 )

Tény, sokkal több taktikám oda nincs, igaz, én a régi komarinon is mindíg mentem be középre.

Maala
Annak, aki még nem tudta volna, hogyan kell felmenni Airfielden az északi területre (Jobb oldali spawnról)

GabeE3e
What's wrong, McFly? 'You chicken?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
<#taps>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Doki! Vissza kell mennünk a jövõbe!

popey8
Úgy látom tesztelsz ezerrel<#nevetes1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Én A jelenlegi pályák közül Komarint utálom a legjobban,már amikor a betöltõ képernyõn meglátom rosszul vagyok.

A következõ dolgok miatt, Középre már régóta nem megyek,mivel 90%-ban egyenlõ a halállal,de ha nem is azzal,ott az esetek döntõ többségében, csak tartani lehet a pozíciót, áttörni biztosan nem ott fog a csapat.
Marad a két oldal, amit szintén pokoli nehéz áttörni,mivel általában leghátul kempelnek, sokszor mindkét oldalon,és gyakorlatilag ezért utálom,mert olyan a pálya,mintha egy rohadt nagy kempfestre csinálták volna.
Gondolok itt arra is,hogy spawn mellé mindkét oldalról odaraktak 1 jó nagy erdõt, amibe konkrétan szinte minden csatában ,beáll jó néhány Heavy tank,vagy,akár akiknek spotolni kellene.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Count Adyn
3 perc játék után kajak hányingerem van a blurtól😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Miért van mindenkinek baja komarinnal?!

Vagyis mondjátok már meg mi a baj vele? (soha nem vágtam, mert csak bemegyek középre és röhögve megvan a dmg. és még ha loose is, akkor is leosztottam a szükséges dmg.)

Lehet én öregszek, de amennyire utáltam redshire-t, annyira kezdek semleges lenni vele, egyszerûen el tudok játszani már rajta, hiába van campfeszt, lehet türelmesebb lettem, és a "majd jönnek, ha akarnak" taktikát alkalmazom.

Portot meg hogy kiveszik, igazából sztem teljesen logikus. A map nagy része a középen futó falból, meg vagonokból állt. Na most a fal már átlõhetõ (asszem) ergo akik fent indulnak kempelhetnek a vagonok mögött, na de 1 idõ után ha jól tudom az is átlõhetõ lesz....ergo akk marad a kis sarok ahol mindenki még találkozni szokott....de a többi rész értelmetlen lesz, ergo lesz 1 4x4 négyzetes (v picit nagyobb) map és kész 😄 (legalábbis sztem) Annak meg valljuk be nincs sok értelme.

Amúgy én eljutottam arra a szintre, h minden mapon elvagyok, van ahol kevésbé, van ahol jobban, de pl. komarin, murovanka, örök kedvenc, egyszerûen easy mapok (ensk és himmels után, bár himmelsért encounter-be nem épp kedvenc.)

Illetve mountain pass-on h h kivették encounter-t? Annyira jó volt az is, tisztára szerettem...😞
Ilyen WoWP-s akció már nincs?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

de tudok XD csak ritkán 😛