World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
?? Szombat, X3... Nem aldoztam fel 100 csirket SerB-nek, valami bug lehet.
Saor Alba
Behozta a T1-et a barom. Pont "laggoltam" és véletlenül kilõttem. Erre elkezdtek ketten lõni, akiket lõtte egy harmadik csapattársam mert látta hogy "véletlen" volt. Kilõtte az egyik engem lövõt, majd a másik engem lövõ kilõtte az engem védõt. Az ellenfél szakadt a röhögéstõl. <#banplz>#banplz>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
http://index.hu/tech/2013/12/07/a_upc_szerint_minden_rendben_van/
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
angelus1991ster.blogspot.hu
[/url][/img]
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tapasztalati pontból szabad tp-t aranyárt tudsz váltani. Az ablak tetején látod az árfolyamot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
beírom az összeget, majd törli is egybõl?

Az meg külön öröm, ha alulról indulva 8 tank campel a kezdõn, több marad nekünk. Ha a maradék 7bõl 2 jön középre (1 velem), a másik 5 meg balra, akkor tuti win. A másik oldalt meg feltartja a 8 tökegér, mire kiszedjük a másik oldalt.
Nem is tudom eldönteni, melyik oldalt szeretem jobban. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De akinek UPC van lehet érdekli.
"Én ha átírtam a DNS-t googlere, akkor teljesen meghalt a net. Nem kaptam IP címet. Valamiért felírtam viszont ami eddig volt, és kézileg megadva, Static IP-vel + Google DNS-sel hasít."
Nekem jó.
ON
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
angelus1991ster.blogspot.hu
Az a két domb katasztrófa. Az egyes oldalon a jobb szélen a nagy plac egy agyrém. Azon az oldalon ott a "csõ" szélen szintúgy egy rémálom fõleg ha ott támadni akarsz. A pálya talán egyetlen értelmes része a bal oldalon a sziklás rész. Áh az egész egy rakat fos, Komarinnal egy szinten van. De én még Komarint is jobban élvezem mint ezt.
A két domb és egyebek miatt plusz az über kempfeszt miatt Redshire egy kalap szar. Arról nem is beszélve ha még arty is van bõven, akkor meg maga a pokol.
Porton én általában középen a hídnál rambózok. Aki kinéz az látszik és támadható, a híd meg véd felülrõl. Vagy van másik opció a másik híd heavyvel. Van még mikor északon kezdel, középen van egy hangár vagy mi ami a síneknél van ott két oldalra tudsz nézelõdni. Meg most már keleten csináltak egy lyukat, ott jókat lehet campelni.
Kár hogy kiveszik.
Nem az ilyen pályák miatt inkább nem veszek prémet tehát ellentétes hatást váltanak ki vele. Mert inkább kilépek és csinálok mást, például. 😉
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Day 7
Offer expires in 20h. 22min.
6,035.28 HUF (19.98 EUR)Discount: 10%
Old price: 6,699.82 HUF.
This package contains:
- Messerschmitt Bf.110C-6, Tier IV German Heavy Fighter;
- hangar slot in World of Warplanes;
- 4 000 gold;
- 3 days of premium.
The Bf.110C-6 is a modified version of the Bf.110B. It boasts the same strong flight capabilities of a regular heavy fighter, only with the additional help of stronger weapons. Its powerful 30 mm MK 101 anti-tank cannon will rip your opponents to shreds before they even know you're coming. Get yourself into the middle of a dog fight and blast your enemies out of the sky!
link
Elindítom ezt a számot a 30mp lejártakor, és ha vége van, akkor újrakezdem.
Eddig komarinnál volt egyedül 3x újrakezdve, párszor 2 alkalommal, de a legtöbb csatát letoltam 1-1 lejátszással. És élveztem! 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha meglátom hogy Komarin jön, akkor óriási kedvet kapok hozzá hogy idõ elõtt befejezzem a csatát...TD-ben, közepes tankban, akármiben.
Ha van SPG akkor meg aztán tényleg nevetséges az egész, ha spottolni próbálsz akkor már kapod is a nyakadba az áldást.
Tipikusan az a pálya, amin egy csata 10+ percig tart, szinte mindig.
Mountain Pass Enocunter meg szintén szar volt, állandóan mindenki abba a hülye cap körbe állt és nekiállt foglalni, nagyon sok szép csatát mentem ott, olyanokat hogy 30 tankból még 20 megvolt, de valami felderítõ tank azért beállt a körbe és 100-ig nyomta a foglalást, hogy biztosan senki ne kapjon semmi xp-t. Vagy 3 közepes tank rohant le oda, és 30 mp volt a csata.
El is adom, így már nincs értelme 😞
-T34-1- tier 8 csata: 6 kill duplázva: 2200 Xp
-AMX-50-100(tudom, hogy heavy-nek írják, de azért ez mégis csak egy med tank)
elõször egy 5 killes vereség, aztán egy 4 killes gyõzelem duplázva 2300 Xp
-Centurion MK1: tier 10 csata 2500 DMG + 2 kill a 171pen/150dmg ágyúval duplázva 2600 XP
-Indien Panzer: tier 9 csata 2000 DMG + 2500 Spot DMG + 1 kill
duplázva 2500 XP
És a végére:
M26 Pershing: tier 10 csata 3500 DMG 5 kill, ketten egy IS-8 al fordítottuk a meccset 6 ellenség ellenében, fél óráig remegett még a kezem utána. duplázva 3100 Xp
Minden prémium nélkül értendõ
Bocs a sok szövegért, de muszáj voltam leírni. 😊
Saor Alba
Lentrõl meg csak akkor érdemes középre menni, ha nincs arty, mert akkor vissza lehet bújni a híd lábához vészhelyzetben. Amúgy marad a kezdõkemp, és a társaknak a bõsz pingelés, hogy engedjétek már, hogy ránk jöjjenek 0-son...
Spottolgatás közben pedig többnyire büntetlenül lehet lövöldözni a térkép bal oldalán felspottolódott ellenséges tankokat. (azért csak többnyire mert néha õk is visszalõnek 😊 )
Tény, sokkal több taktikám oda nincs, igaz, én a régi komarinon is mindíg mentem be középre.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A következõ dolgok miatt, Középre már régóta nem megyek,mivel 90%-ban egyenlõ a halállal,de ha nem is azzal,ott az esetek döntõ többségében, csak tartani lehet a pozíciót, áttörni biztosan nem ott fog a csapat.
Marad a két oldal, amit szintén pokoli nehéz áttörni,mivel általában leghátul kempelnek, sokszor mindkét oldalon,és gyakorlatilag ezért utálom,mert olyan a pálya,mintha egy rohadt nagy kempfestre csinálták volna.
Gondolok itt arra is,hogy spawn mellé mindkét oldalról odaraktak 1 jó nagy erdõt, amibe konkrétan szinte minden csatában ,beáll jó néhány Heavy tank,vagy,akár akiknek spotolni kellene.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Vagyis mondjátok már meg mi a baj vele? (soha nem vágtam, mert csak bemegyek középre és röhögve megvan a dmg. és még ha loose is, akkor is leosztottam a szükséges dmg.)
Lehet én öregszek, de amennyire utáltam redshire-t, annyira kezdek semleges lenni vele, egyszerûen el tudok játszani már rajta, hiába van campfeszt, lehet türelmesebb lettem, és a "majd jönnek, ha akarnak" taktikát alkalmazom.
Portot meg hogy kiveszik, igazából sztem teljesen logikus. A map nagy része a középen futó falból, meg vagonokból állt. Na most a fal már átlõhetõ (asszem) ergo akik fent indulnak kempelhetnek a vagonok mögött, na de 1 idõ után ha jól tudom az is átlõhetõ lesz....ergo akk marad a kis sarok ahol mindenki még találkozni szokott....de a többi rész értelmetlen lesz, ergo lesz 1 4x4 négyzetes (v picit nagyobb) map és kész 😄 (legalábbis sztem) Annak meg valljuk be nincs sok értelme.
Amúgy én eljutottam arra a szintre, h minden mapon elvagyok, van ahol kevésbé, van ahol jobban, de pl. komarin, murovanka, örök kedvenc, egyszerûen easy mapok (ensk és himmels után, bár himmelsért encounter-be nem épp kedvenc.)
Illetve mountain pass-on h h kivették encounter-t? Annyira jó volt az is, tisztára szerettem...😞
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)