banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TrükkösIvan
    Kíváncsi leszek ezekre a historical csatákra, de szerintem azt is nagyon el fogják baszni. Alapban nem értem, miért van midnen tankon top gunban nagyobb, mint ami gyárilag rajta volt. Kivéve persze a pz4-et pl. Hogy gyorsabbak legyenek a csaták? Így meg az van, hogy a páncél lelassít, és semmit sem ér, pláne ezzel a goldos dologgal. Látszik is, azok az op tankok, amiken van 2cm páncél. Csak ez meg így world of recons inkább. Historicalban a Tigrist 150m-en belül semmi sem tudna átlőni, csak 1-2 atg. Itt a sherman vígan átviszi szemből. Tigris2-t meg otthagyták, vagy lebombázták. Hát ez itt nem így lesz az tuti.:) Én nem vagyok német párti, csak bosszant az unbalance, és a nem fair play, bocsi.