World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként az enyéim rétegelt páncélzattal készülnek 😊
mivel a nyomtató nem tud vastag papírra nyomtatni így kinyomtatom sima lapra majd átragasztom egy elég keményre, és úgy rakosgatom össze 😊
mivel a nyomtató nem tud vastag papírra nyomtatni így kinyomtatom sima lapra majd átragasztom egy elég keményre, és úgy rakosgatom össze 😊
Kistankok esetében érdemes inkább 1/2-es vagy 1/1-es modellt építeni😄
angelus1991ster.blogspot.hu
A 41M Turán II-es A3-as papírokba kinyomtatva 35-40 cm hosszú. Egy biztos a Tas és Tas TD modellje csak A2 felett.
MS-1??? tûzre vagy mi a fasz? 😄
hát ja... IS-3 akkora lesz mint egy mobilteló de nem baj 😊
viszont azzal az íves toronnyal megfogok szenvedni holnap :S
kocka tankokat sokkal könnyebb lehet összerakni
hát ja... IS-3 akkora lesz mint egy mobilteló de nem baj 😊
viszont azzal az íves toronnyal megfogok szenvedni holnap :S
kocka tankokat sokkal könnyebb lehet összerakni
És bele is ülhetsz, az amúgy is egy papírtank. 😛
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
én a leopardot kezdtem el
már 70%-ban kész van, sima technokollal nyomom, így nagyon élvezetes😄
már 70%-ban kész van, sima technokollal nyomom, így nagyon élvezetes😄
😄 A1 és A0, azt csak Xerox cégnél, vagy más nyomdász cégnél. De ne A4-esbe, túl kicsi lesz . A3-asba kinyomtattva az MS-1 5cm magas. Ragasztónak Technokol rapid 35 vagy 60g-osat ajánlom.
Pl.: az MS-1-et A1-ben de a legdurvább esetben A0-ba fogom kinyomtattni. 😄
Pl.: az MS-1-et A1-ben de a legdurvább esetben A0-ba fogom kinyomtattni. 😄
Bár engem rakna be... Legjobb map volt, csak a sok idióta miatt kivették. 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
és honnan az anyámból szerzek hozzá nyomtatót? 😄
jó nekem az A4-es is, így is jól fog kinézni, csak vennem kell vmi erõsebb ragasztót holnap 😊
de ez a Tiger P rohadt jól fog kinézni....
masu-t hagyom is a francba!
jó nekem az A4-es is, így is jól fog kinézni, csak vennem kell vmi erõsebb ragasztót holnap 😊
de ez a Tiger P rohadt jól fog kinézni....
masu-t hagyom is a francba!
most mentem és nagyon élveztem 😄
Érdemes a papírmaketteket A3-ba kinyomtattni. De a legjobb A1-be vagy A0-ába. A1-es 200 Ft.<#nevetes1>#nevetes1> Az A3-as 18-26 Ft-között van.
lol, és élvezetes volt nagy tierrel ez a map ? :d
Ide hogy rakott be? Ez most van? <#ticking>#ticking>
Mad, vigasztaljon a tudat hogy az ellenség közt is vannak szép számmal😄
hogy is van????

Mad, vigasztaljon a tudat hogy az ellenség közt is vannak szép számmal😄
Ahogy elnézem SerB monitorját, nem csak a mi sz.pásunkban leli örömét. 😄
El nem adnám semmi esetre sem, szerintem az egyik legjobb TD a játékban, minden percét élvezem. Nekem a kis gunnal megy a legjobban vele,imádom. Viszont a következõ az ARL, na az nem jött be, el is adtam, gyûjtöm a free-t, hogy át tudjam azt a szart ugrani.
So, just a reminder, the test server is most likely tomorrow.
<#vigyor1>#vigyor1><#violent>#violent>
<#vigyor1>#vigyor1><#violent>#violent>
igen, elõfordult másnak is, pont ahogy írtad, a csata végén amikor jönne az eredmény, pont akkor lépsz ki, akkor jön ez a szöveg.
napokig alig játszottam, teljesen elfeledkeztem, hogy ennyi életképtelen köretmaradvány játszik... <#falbav>#falbav>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ez tényleg egy csoda TD a sorban, sajnos az utána jövõ kettõ az katasztrófa volt számomra. A 8-as már kellemes, még stockon is, a 9-est próbáltam teszten, nekem az a célom.
Csata végén fekete képernyõ közepére kiírja, hogy spam protection 😊 Volt már vkinek ilyen? Elõször azt hittem chat bant kaptam, de nem.
Mekkora egy troll ez a T95 omg. xD Szándékosan elõremegy ész nélkül, és csak úgy pattognak le róla a lövedékek. 😊
Na! Ez is megvan! Ki van fejlesztve az ARL V39, de nincs szívem ezt eladni. Ti mit tennétek?
[/url][/img]
[/url][/img]
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Provokálunk, provokálunk? 😊
ezért is említettem a városit,ha nem ott vagy akk cumi,ennyi,de teljesen mindegy ,menj IS7- T57,E5,akármivel akkor is szétdarálnak,a gold érában nincs biztos tank,pl E4-el beálltam múltkor hull ba,nem is tudom a pálya nevét,de nem város,full szembõl nem a torony tetején azt a szart hanem full szembõl vertek át köbö 500m-rõl mert utána kivillant az ellen!teljesen mindegy miben ülsz,ha nem használod mindegyikben halott vagy!
-e100-at még nem láttam gold nélkül. Mindegyiknél csak úgy sisteregnek a lövedékek. Külön vicc amikor vérpistike még tagadja is. Az ilyen még ahhoz is ostoba, hogy felfogja, hogy a drágább lövedékének még a hang és robbanáseffektje is más mint a normál ap-nál...
- az új szûkített tierû matchmaking óta meg jó esetben is csak st-1el meg e-75-el kerülsz össze azokra meg lövöldözhetsz 230-as pennel, szóval még a pénzt is viszi.
- Annyira hangsúlyozzátok ezeket a városi pályákat... De vajon hány városi pálya is van jelenleg a játékban? Nem sok, szóval az esetek 90%-ban malinovkaszerû pályákon fogsz rohangálni fel-alá. Oda meg aztán tényleg kiváló kombináció a nagy test, gyenge manõverezés, kis sebesség.
- az új szûkített tierû matchmaking óta meg jó esetben is csak st-1el meg e-75-el kerülsz össze azokra meg lövöldözhetsz 230-as pennel, szóval még a pénzt is viszi.
- Annyira hangsúlyozzátok ezeket a városi pályákat... De vajon hány városi pálya is van jelenleg a játékban? Nem sok, szóval az esetek 90%-ban malinovkaszerû pályákon fogsz rohangálni fel-alá. Oda meg aztán tényleg kiváló kombináció a nagy test, gyenge manõverezés, kis sebesség.
Érett gondolkodás? Lamma, ide nem jelentkezhetsz. Pedig tudom, akartál.
A First Hungarian Tank Division felvételt hirdet!
Amit ajánlani tudunk:
-Állandóan frissülõ honlap
-Aktív vezetõség és tagság
-Valóban jó hangulatú közösség
-Fix TS3 szerver
-7v7 csaták, szakaszok, századok, gyakorló és folyamatosan próbálkozunk CW-vel is
Követelmény:
- Érett gondolkodás
- TS3
- 1000 effi vagy alacsonyabb esetében kiemelkedõ fejlõdési sebesség minimum 1 tier 8 v 9-es tank.
,,Soha le nem mondani, Soha el nem csüggedni, Ha kell mindig újra kezdeni!” (Kossuth Lajos)
fhtd.ucoz.hu/
Amit ajánlani tudunk:
-Állandóan frissülõ honlap
-Aktív vezetõség és tagság
-Valóban jó hangulatú közösség
-Fix TS3 szerver
-7v7 csaták, szakaszok, századok, gyakorló és folyamatosan próbálkozunk CW-vel is
Követelmény:
- Érett gondolkodás
- TS3
- 1000 effi vagy alacsonyabb esetében kiemelkedõ fejlõdési sebesség minimum 1 tier 8 v 9-es tank.
,,Soha le nem mondani, Soha el nem csüggedni, Ha kell mindig újra kezdeni!” (Kossuth Lajos)
fhtd.ucoz.hu/
aki azt mondja hogy szar az E-100 az hazudik,vagy ahogy te mondod nem tud vele játszani,városban ,vagy roncsok között,domboknál,2-3 ellenfélel is ki lehet húzni,az már más kérdés hogy közelrõl kell az arany ha nem látsz rá a weak.ra,akkor kell ...de sztem is kurva jó gép,ha van olyan csata ahol nem kell az arany,akkor meg simán farmolsz vele ha össze jön a 4-5-6 k dmg.
batchat med milyen mostanában? anno eladtam, sosem volt türelmem pénzt farmolni a következõ tier X re.. de most visszavenném, karácsonyig azért várok, bár a 10 esek nem igazán szoktak akicóba lenni
Valamint játékon belül a Magyar fordítás azt írja,hogy ha két töltõ van és mind kettõnek megadod,akkor nem adódik össze,Wot wiki-n viszont mintha meg azt írnák,hogy Cumulative, tehát összeadódik.
Akkor ,hogy is van valójában ?:S
Akkor ,hogy is van valójában ?:S
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Táras tankokban ,hogyan mûködik az Intuition perk?
Gondolok itt arra,hogy a teljes tárnak betöltve kell lennie,vagy elég,ha 1 lõszer van a revolvertárban,amikor váltok?
Gondolok itt arra,hogy a teljes tárnak betöltve kell lennie,vagy elég,ha 1 lõszer van a revolvertárban,amikor váltok?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ez igaz, de randomban, hogy közlöd a magasröptû gondolatokat a milliónyi buggal küzdõ mezei botokkal, hogy ugyan ne rohanjanak már elõre egyesével a halálba, hanem egymást fedezve kellene törni elõre stb... A vége úgyis mindig az hogy egyedülmaradsz aztán vagy ki tudod végezni az összes ellenfelet egyedül vagy sem. és ilyenkor azért a sebesség felbecsülhetetlen értékû. Ezért is tartom a medeket a legerõsebbeknek a játékban. Csak legyen meg az új gépem, biztos kihúzok azonnal egy ilyen ágat. Tesztszerón is nagyon bejött az a játékmód amit õk képviselnek. Kb mintha easy módba tettem volna a játékot. Persze platoonba is voltam mind3-an ugyanolyan tankokkal, ami tovább egyszerûsítette a helyzetet...
ahhh mit találtam <#szeret>#szeret>
Tiger P nyomtatható makett 😄 megvan a kövi kiszemelt...
csak legyek kész az IS-3al xdd
LINK
Tiger P nyomtatható makett 😄 megvan a kövi kiszemelt...
csak legyek kész az IS-3al xdd
LINK
Az E100 nem használhatatlan, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem könnyû jól használni. Aki egyedül próbál érvényesülni egy lassú tankkal, azt persze, hogy szétcincálják. Ha több tankkal együtt mozog, akkor nem egyszerû keringeni körülötte... 😊
Félreértettél, nem az e75-t tartom használhatatlannak, hanem azt ami utána van... A tier9 tankok a szememben csak átmeneti jármûvek, amik ahhoz kellenek, hogy t10-be kerülj és azt azért be kell látni, hogy az e100 elég körülményes játékstílust igényel. Ráadásul arti, med, light tank kaja, hogy a brit meg német td-krõl ne is beszéljünk... Rengeteg e100-at látok, hogy meglepi õket valami 8-as könnyûtank és szétrámolja hátulról oldalról, miközben a heavy csak pörög mint a hülyegyerek.
Ez csak a szokásos, ellenfélként célzás nélkül, weak spotra, max. damage; ha a saját, pattog és mindig az átlag alatt sebez 😊
Nem emlékszem, hogy valaha 570-et adtam volna valakinek, de biztos csak a rossz emlékek maradnak meg.
Nem emlékszem, hogy valaha 570-et adtam volna valakinek, de biztos csak a rossz emlékek maradnak meg.
Az E75-nek a nagy baja a 13+ sec reload. Ez a reload ahhoz az alfához kicsit sok. Ha ezt buffolnák...
A poén az hogy az E 75 t9-ben még átlsgos átütésû (khmm amúgy gyengébb) lövege kerülva Masuba meg az E 100-ba is. Így az elméletileg pontos jó átütõerejû német tankok pont ezt a tulajdonságot vesztik el😄
Csak poén! <#bohoc>#bohoc> Nehogy lássa amit írsz! 😄DDDD
Nem hiszem, hogy a T9-ben a 4502B-vel kellemesebb sz*pni, mint az E75-tel. <#kuss>#kuss>
Húzd végig elõbb a masu ágat, akkor egybõl meglesz E-75-re a csúzli 😊 Én így csináltam.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú