World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tier8-ban ISU-val vagy JP2-vel pikk pakk összejön
egy pro gamernek semmi egy nagy alphás tankkal
Nagy TD-vel mondjuk 3,5k-t lehet csinálni átlagosan egy csatában, szóval max.2 óra alatt kényelmesen lehet csinálni egy nap prémiumot. Akinek nincs ionágyús tankja, annak több idõ.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Goal
Be in the top 3 experience earners from your team in a battle
Reward
+20% Crew Experience
Conditions
Random Battles only.
Only base XP counts (no bonuses for the first victory of the day, premium account etc.)
You can receive the reward each time you complete the goal.
Mission 2: Brothers in Arms
Goal
Receive the Brothers in Arms medal
Reward
+50% Crew Experience
Conditions
Random Battles only.
Tier restriction: IV and above (all platoon members)
You can receive the reward each time you complete the goal.
Mission 3: Road to Victory
Goal
Achieve 125 victories in December
Reward
1 Day Premium Account
Conditions
Random Battles only.
Once per account
Mission 4: Earning Your Stripes
Goal
Cause 50,000 points of damage in a day
Reward
1 Day Premium Account
Conditions
Random Battles only.
Once per day
A day is from 06:10 to 06:00 CET (GMT +1) (i.e., when the daily double experience amount resets).
These missions are available from 1st December 2013 06:10 CET (GMT+1) until 1st January 2014 06:00 CET (GMT+1)).
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
T95 arannyal...
Foch platoon arannyal..
Noch dazu péntek van, ami már majdnem hétvége...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
1v1-ben maradtam egy KV-4 ellen Panther 2-vel
beállt capra én meg tõle 200 méterre a kilõtt artynk mögé aztán side-scrap XD lepörgettem az idõt 14sec-re mielõtt kilõttem
kár h nem 20 perces egy csata.... így is kiidegeltem a csapatom <#hehe>#hehe>

angelus1991ster.blogspot.hu
A második tigrisP kép olyan, mintha a szerver oldali célkereszt elmozdult volna ahhoz képest, ahova céloztál.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
másnaposan szar :S
de egész jól megy most
Nem teljesen pontosak a számok, de este tervben van letesztelni. 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Esetleg valaki aki kétszer kérte ki a bónusz kódot és nem tudta a másodikat felhasználni,legyen olyan kedves és gondoljon rám és küldje el privát üzenetben
egy barátom csúnyán lemaradt már megint...
köszönöm
A Veszett Horda(VH) tagfelvételt hirdet.
A klánt egy baráti társaság alapította, mely az elmúlt években folyamatosan gyarapodott. Jelenleg az elsõ szárnypróbálgatások zajlanak a global mapos clanwarozás terén. Célunk a tagfelvétellel az aktív, ügyes játékosok gyarapítása.
Klánunkban a fiatalabb korosztály mellett a 30-as 40-es tapasztaltabb, érettebb korosztály is megtalálható.
Amire minden nap lehetõség nyílik: szakasz, század, 7on7
Valamint ha folytatódik a CW siker széria akkor CW.
Felvételi követelmények:
- minimum 1000 effi
- tier 8, 10 tankok
- betöltött 18. életév (Érett gondolkodásmód mellett fiatalabbak is jelentkezhetnek.)
- csapatmunkára hajlandóság
Mindenkit sok szeretettel várunk! <#puszi>#puszi>
Jelentkezés: ingame, valamint a: [email protected] címen.
elég szépre sikeredett az 500. Top Gun-om 😄
csíter auto loaderes köcsögök!! <#kocsog>#kocsog><#idiota>#idiota>
http://kepkezelo.com/images/ibng6ra91xpn5g31o9w9.jpg
csak ez a másnaposság ne lenne <#zavart1>#zavart1>
Ja a honlap még mindig francia nyelven kommunikál, a profizmus legalább szinten maradt
(mondjuk vicces lehet ezt tõlem olvasni XD)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Az a kevéske pénzem,mindig megpróbál szerényen meghúzódni a pénztárcám mélyén,de én gyalázatos módon kihasználom!<#eplus2>#eplus2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
most biztos jól fog menni.... tegnap hálaadásnapi NFL meccsek keretében megittam egy rakás 8.3-as sört meg páleszt....
ja és részegen ne süssetek pizzát, nem kellemes égett ujjakkal wotozni <#nevetes1>#nevetes1>
Nem ismerem õket, senkit sem, de RESPECT.
Ezt meg kellet jegyeznem, hogy ilyen is van. Talán egy kis erõt ad ez a siker story a többi magyar klánnak is.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csak ez nem zavar, mert Obj 140-em nincs, és amúgy sem tetszett 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Meg ugye az ágszéthúzás miatt bekerült pár új arty, és mivel orosz ágon S-51rõl jöttem, az újakat nem kaptam meg, így ezeket az ágközi fosokat is húzni kellett (német T4ig, francia T6ig, meg oroszon a su-14-2ig). Utálom az S-51et. Szánalmas, amit a midtier orosz artyk mûvelni képesek.
Nem is értem, hogy valaki hogy képes az artykat jelenlegi állapotukban OP-nak minõsíteni. Igen, néha 1hitelnek engem is, és ki is akadok tõle, de ettõl még teljesen mák lett az egész artyzás, semmi skill nem szükséges már hozzá. Odaviszed a kört, és van 68% esélyed, hogy sebzed splashbõl. Feleennyi, hogy el is találod.
Nem hiába hagyták abba a legtöbben az artyzást, csak ugye volt az event, és lenyelették a szart a noobokkal.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kis összehasonlítás:
"Confirmed STB-1 elevation arc: -10°/+13°" , Leo1: -9/+20
Leo1: 6.67 rof/ 0.3 acc / 1.9 aim / 65 kmh/54 trav. (52 turret)
STB1: 7.5 rof/ 0.36 acc / 2.1 aim / 53 kmh/52 trav. (132 turret)
Tudja valaki esetleg, hogy meddig véd a torony, ha maximálisan kihasználja a 10°os kitéríthetõséget?