banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    A te módszered sem rossz vészmegoldásnak:) Ezt a modot sztem érdemes használni. Konkrétan úgy néz ki, hogy egyszerre látod a szerveroldali és a kliensoldali célkeresztet is. A kliensoldali úgy néz ki, mint az alap (nálam a jimbo), a szerveroldali meg választható színű és alakú. Majd rakok fel képet róla, h lásd miről beszélek:) Persze annak aki eddig nem használta szokatlan lehet, h 2 célkereszt van egyszerre, de nagyon-nagyon hasznos, mert látod, h mikor hova célzol pontosan és mikor szűkül össze teljesen a célkör. Nálam pl. többször volt olyan, h a szerveroldali jóval hamarabb ért a célra és már lőhettem is, a tornyom meg még 45°-ban el volt fordulva és ennek a fordítottja is előfordul. Sőt, van mikor a szerveroldali célkereszt elindul óramutatóval ellentétesen (torony 360°-os körbeforgatásánál), míg a kliensoldali óramutatóval megegyezően.

Szal, először biztos fura lenne neked, h 2 célkereszt van, de sztem simán megszokható. Nekem sem okoz már gondot. A simát szoktam figyelni inkább, aszerint célzok és a szerveroldalit úgymond csak félszemmel követem.