World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hol találom ezt a funkciót?
Mondjuk engem nem zavar. Ha nem nem tudja az ellen honnan osztod, nem tud rád lõni se goldal se mással. <#ravasz1>#ravasz1>
Én a teljesen stock PantherII ben használok aranyat, amíg meglesz végre a lánc, de az alap légpisztoly ami rajta van így sem ér szart sem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem teljesen rossz a kérdés feltevése, nincs itt semmiféle jogi kérdés. Arról lehet beszélni hogy pazarlás vagy felesleges, esetleg vkit egyszerûen nem érdekel az ár és defaultból használja, de hogy jogos e? 😊
Ezúton szeretném megköszönni mindazon mocskos buziknak, akik a játékot abban élvezik, hogy beállnak a zászló mellé. Kiszínezik, jobbá teszik a világot ezzel.
Azért remélem a répáját olyan véresre polírozza ezalatt, hogy tankozás helyett a sebészetre kell járnia.
Atee73, én meg így 30 felett mondom ezt, amit mondok úgy, hogy falun éltem 13 évig, utána pedig több nagy városban. Szóval ne odakintrõl osztogasd hazafele az észt.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Gondolkodj.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
A goldammo témához: annyira sztem nem idegesítõ, sokkal jobban utálom a nullás lövéseket, a papírpáncélról lepattanó gigaágyúkat, a nyílt terepen is láthatatlan tankokat (értem én hogy camó, meg skillek meg minden, de hogy a nyílt mezõn felém trappoló monstrumok egyszer csak láthatatlanná válnak, azt nemááááá') a fedezékbe visszatolatáskor égnek meredõ lövegcsövet, az oldalanként ismét 3-5 artyt, stb...
Nyilván megtanultam együtt élni ezekkel, de mégis jobban idegesítenek a goldnál.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Javaslom, hogy amíg ez nem megy, addig ne húzd le más teljesítményét.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Vááá, 44 xp hiányzott a 2k goldhoz 9-én a Nashorn-nal...<#schmoll2>#schmoll2>
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az új accomon én is alig lövök goldot. Minden 10. csatában talán. Minden tankon van 7, vagy 10db, van amin még egyszer sem váltottam át rá, van amin néha, van amin kicsit gyakrabban. Az viszont tényleg megfigyelhetõ, hogy pl az EXNOM-os emberkék csak azt lõnek. Bejönnek 3-as platoon-ban és csak úgy sistereg a lövések után a tank. Néha megnézem õket, hogy ugyan ilyen full gold-al milyen átlagot tudnak elérni sebzésben, de 1-2 kivételtõl eltekintve mindig bõven alattam maradnak. Mit tudnának ezek normal AP-vel? Kb -200 WN befigyelne mindegyiknél, ez biztos, szóval marad nekik a gold spam.
Miért kell egybõl elõvenni a centit? Hadd örüljön már!
na ezt a videót én nem mertem volna feltölteni bakker 😄
Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2013.11.22. 19:20:43
Aranyat kaptál: 1 500
lol.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Én is én is 😊
Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2013.11.22. 19:22:45
Aranyat kaptál: 3 000
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Financial transaction.
Date: 2013.11.22. 19:21:04
Gold added: 4 000
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
amikor Comet-et nyomtam viccbõl feltettem rá a tarackot kiváncsiságból...
jött egy RHM, kapott egy 400ast... majd mégegy 400ast majd ki is feküdt 😊
csak röhögtem XD
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Miért kéne limitálni? A goldammo nem elérhetetlen senkinek sem, neked is pont ugyanúgy hozzáférhetõ mint másnak, használd te is.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
saját magad fogod szidni 😄
Ott van a YT kommentek között, hogy keress rá a Borderlands 2 biker wot kifejezésre. Talán az elsõ találat a fenti oldal.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...