banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Hát igen ha bármi játékban nem volt sikerélményem akkor nem is erőltettem hagytam a francba.Mondjuk nem igen van ilyen mert bármilyen stílusú játékban otthon vagyok.Itt a WOT-ban szokott lenni sok olyan ami jó érzéssel tölt el mert igen sikerült ezt is megcsinálni.
    Az éjszaka is volt egy jó csatám,8-as csata 6-os T-150-el vagyok.Kiszedtem egy T25E4-et majd a végén 3-en maradtunk én és 2 igencsak lesérült 8-as.Szépen összedolgozva játszottunk,utolsó ellenség egy Jagpanzer 2-es volt.Beírtam hogy kimegyek feláldozom magam mivel én még lövést nem kaptam és kiugratom a bokorból.1-et bekaptam tőle de sikerült úgy megközelítenem hogy nem tudott sebezni de elég közel voltam hogy spotban tartsam.A lényeg hogy az egyik 8-asnak sikerült kiszednie és megnyertük a csatát plusz még túléltem is.