World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Köszi! Pedig gyûlölöm azt a szerepkört, mert a legtöbbször a vérvörös csapat észre sem veszi, hogy felspotoltam valamit...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hát, ha belegondolunk hogy az M7 med viszont a T21 light és figyelembe vesszük hogy a lightok MM szempontból igencsak magasabb csatákba kerülnek.... asszem igen 😊

M7 - tier 5-7, T21 - tier 7-11, azaz T21-ben a legkisebb csata lesz az amit M7ben maximum láthattál. Készülj intenzív scoutolásra, mert másra nem leszel jó.

voivod32
Igaz a pletyka, miszerint a T21, még az M7-nél is borzasztóbb?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Szerintem két bónusz kódot egy WoT account nem enged. Továbbá ezt küldte az egyik accountról: Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.
Please check back later as more codes may be added!

Alienware Arena Team

angelus1991ster.blogspot.hu

GabeE3e
Nem, galamb postán.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

emailba jön a kód???
Pedig nem kell beszarni tõle.
VKP4502"Béla" a Löveg 10,5 cm Kw.K. L/52, a lõszer pedig sima páncéltörõ.

wot nick: PsychoTrooper

Ezek a rajzok még mindig nem változtatnak azon a tényen, hogy mûködésképtelenek. A papír sok mindent elbír, én is terveztem olyan autoemelõt ami pillanatok alatt összeszakadt volna, de a rajzon jól nézett ki...
Esetleg ez a ZIK-20 mûködne, de csak töltõberendezéssel. Talán elférne benne. De az Y-19 biztosan nem. És azért a WoT-ban nem igen van mûködésképtelen cucc, talán csak T28 és T28 Proto ami igen kétséges a keskeny lánctalp miatt. Még az új názi csoda TD-k is mûködõképesek.

Az IS-7-be soha nem is létezett 152 mm-es gun (kivéve az Object 263-at ami meg önjáró löveg, nem harckocsi), hiába írták azt az ftr-en. Nem kell nekik mindent elhinni. (Nem értem miért irogatnak ilyen technikai dolgokról, jobb lett volna ha csak a WG-vel kapcsolatos posztokat irogatják.)
Az az Object 705 volt és annyi köze van az IS-7-hez, hogy ugyanarra a kiírásra készült. Ennyi. Amúgy teljesen más és a jelenlegi adatokból még azt se lehet megállapítani pontosan hogyan is néz ki. Mellesleg biztosan volt valami komoly probléma vele, ha minden klappolt volna akkor az nyeri a tendert és nem az IS-7...
Angol mednek szerintetek mennyire fontos a BiA?
A legtöbb tankomra szoktam tenni, ha 3 skilles lesz a legénysége, de ennél úgy érzem, többet dobna rajta, ha különbözõ perkeket raknék rá inkább a camo és a repair mellé. Mert ugye lámpa meg a biztonságos elhelyezés ennél létszükséglet, szóval ha kapnának BiA-t s, nem tudnék mindenkinek javítást vagy camot adni, úgy meg sokat romlana a hatékonyságuk.

Roger6
Tök mindegy, így is mindent megkaptál, nem lenne semmivel se többed, ha nyertetek volna.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kabel15
Nekem is jöhetne egy kód ha van valakinek felesleges. Mire sikerült végre belépnem folyamat azt írja hogy túl sok kérés érkezik. És le van terhelve :/

BattleTag: kabel15#2672

Az ST-1 nekem mumus, rühellem ellenfélként azt a tankot.

ÉS EZEK UTÁN NE BASSZON SZÉT AZ IDEG A TÖBBIEK MI A FASZT CSINÁLTAK??

Akinek van felesleges kódja, és nincs szüksége rá, attól megköszönném, ha elküldené PM-ben 😊
Eagle16
link

Itt jobb oldalt felül a nevedre kattintasz, miután bejelentkeztél, és ott legalul az "activate bonus code"-hoz kell beírni a kapott kódot.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nekem nem ad kódot. Azt írja már kértem. De ez max egy korábbi alkalom lehetett, én meghagytam ezt az alienwares accountot...
Most meg az ST-1 szívat meg hihetetlen 😄 Az is kb nincs olyan T10 amelyiknek olyan jó lenne a páncélja kis túlzással 😄 Ma szívás van ezerrel :/
Elvileg aktiváltam a kódot, de nem jött meg a 300 gold, várni kell?

Master91
mert össze van halmozva ESL-bõl goldom, meg ilyen akciókból, és szerintem 10 arany inkább ki adható így nekem, mint az akciós modul. van nekem is betárazva akciós modulokból, de kibaszom akkor is rá a 10 aranyat

Ezüstbõl veszek tankot, nem aranyból...
kabel15
Akkor ezt meglévõ acc hoz is hozzá tudom rendelni? Ha igen hogyan?

BattleTag: kabel15#2672

Gyökér arty...telibe hitel majdnem full hpról obj212. Fasza. Véletlenül se az OP TD-t lövi. Így van mindenki lõje csak a heavyt az úgyis bírja. Már tudom, miért hagytam abba a hevy tankozást annak idején...
Maala
Én inkább a T32 helyében. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

azt áruld már el (vagy valaki) miért kell egy modult leszerelni ? (pazarolni az aranyat),ha eladod ugyanannyit kapsz érte mintha akcióban vennéd.

én akcióban vettem 4-5 teljes készlet modult, és eladáskor adom el a tankkal együtt, és megkapom ugyanazt a pénzt, így nem kerül goldba.

Master91
shet

nem baj, köszönjük , 300 arany pont jókor jön, még több modult tudok leszerelni
1x sajnos , már próbáltam ;-)

szakasz, Eagle16 köszi!
Eagle16
A WG-s adatokat nem kéri el, csak az Alienware-re kell regisztrálni és kész.

Az elõbb rosszul írtam amúgy, meglévõ acc.-hoz jó! EU és NA, RU nem játszik.

Maala
Tefál, te tudod, hogy kell a beteg embert jobb kedvre deríteni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
Gondolom 1x lehet csak ellõni , ajj de tetszett régen a mély garázsos event 😄DD
nem elkéri, hanem kéri az alienware-es belépésedet.

Kipróbálom, kösz.
Kitöröltem elõbb ezt az swf filet, amitõl ugyan nem dobál ki, de a csatajelentésbõl eltûnt a damage-spotdmg mutató. Azt sem igazán értem miért nem tudnak egy rendeset betenni a játékba a fejlesztõk, de ez van.

Elkéri a mailcímet meg a jelszót. Ez biztonságos?
Eagle16
Vagyis több mint 6 ezer, jut mindenkinek 😊

Eagle16
Van ingyen bónuszkód az Alienware-en, megint.

link

- új acc.-hoz is

Amit ad:

• 300 Gold
• 1 nap prémium

Eléggé le van terhelve, de nekem sikerült szerezni. Még több mint 3 ezer darab kód van.

Ilyen plyereknek rakták be, hogy õk is tudjanak valamelyest szórakozni
Eagle16
A legújabb XVM-el nekem megjavult, nem dobált ki egyszer sem.

link

Kitöröltem, kipróba, kösz.

kb 1-2 hete folyamatosan beírják, 95% -ban az XVM miatt van, az application.swf a bûnös.

Meg egy statmod, ami valamiért azóta mutatja a statomat, mióta feltettem.

Nem tudja véletlen valaki, hogy melyik mod miatt dobál ki mostanában a játék(éjszaka és ma délelõtt)?
Eddig nem volt semmi bajom, de most irritálóan kilépked, mindenféle hibaüzenet nélkül. Leszedegetném õket egyenként, de nincs nagyon idõm ezzel pöcsölni, kell a 250K naponta, meg ugye melózni is kéne valamit...

Modjaim: XVM, Locastan's Minimap, GnomeFather hangmodjai, Max Camera Zoom Out, Jimbo célkereszt, meg egy újfajta hangár mod(Városi hangár).
Amikor bemennék a garázsba, akkor dobál ki, de teljesen véletlenszerûen. Régóta fent vannak ezek a modok, de eddig nem volt baj.
Kösz elõre is.

Szerintem szergej látta hogy bénák vagytok, és ezért kevesebb ellenfélt rakott be ellenetek, mert páran tõletek prémium userek, és nem akarnak elveszteni titeket csak azért, mert elmegy a kedvetek a játéktól 😄

Mi lett a végeredmény? 😊

Ejj de lennék a pershing helyébe 😊

Most komolyan, mit nem értesz rajta?

Mi bonyolult azon, hogy mivel nincs negativ XP sem egyéb kizáró tényezõ, csak idõ kérdése hogy ki mikor jut Tier10be. Mennyi a WN6-od avaló életben, ha EZT nem érted.... 😊

Ezt a hibát nekünk a hang modok miatt produkálta, frissítettük a legújabbra, és el is tûnt a hiba, azóta nem is jött elõ egyszer sem. Gnomefater nézett be valamit még mikor kijött a 8.9, de rá egy hétre már javította is!
http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/05/su-203.html

Kubinka Tank museum.
By the way, i work right now on the book about KV-based self propelled guns. Tons of never published before documents, photographs and drawings.

ZIK-20, competitor of KV-14, designed in Sverdlovsk in summer-fall 1942

U-19, 203-mm assault gun project, summer 1942 dated.

Ez a tank is többnyire szanaszét esik a löveg alatt.

http://svsm.org/gallery/420mm-2B1

Azért másoltam be hogy lásd. Tök mindegy hova másolom, egy fejlesztõ se olvassa egyiket se érdekelné.

Létezik ilyen is, ennyi.

Ne kezdjünk vitába légyszi. Így volt ez az IS7 el is hogy sose létezett bele 152 mm es ágyú azt nemrég cikkezték le azt is hogy megvolt tervezve és indult is tank versenyen 1945 ben. Ez a játék meg már rég nem arról szól hogy csak is kizárólag létezõ tankokkal van teli.<#vigyor0>

popey8
Stat+OP TD! No comment...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Próbáld ki, hogy ha áthelyezed az XVM mappát, akkor is csinálja-e... Szerintem az lesz a gond. Esetleg frissítsd a legújabbra egybõl.

Solten

Working as intended... 😊

Saor Alba

Gottfried
Pár hsz-el elõtted tettem be én is két ilyen képet.Ma különösen sok volt belõlük...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

popey8
Engem elég sokszor, de T9 se gáz. A 128-as löveg azokat is - néhány kivételtõl eltekintve - simán viszi.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png