World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
M7 - tier 5-7, T21 - tier 7-11, azaz T21-ben a legkisebb csata lesz az amit M7ben maximum láthattál. Készülj intenzív scoutolásra, mert másra nem leszel jó.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.
Please check back later as more codes may be added!
Alienware Arena Team
angelus1991ster.blogspot.hu
VKP4502"Béla" a Löveg 10,5 cm Kw.K. L/52, a lõszer pedig sima páncéltörõ.

wot nick: PsychoTrooper
Esetleg ez a ZIK-20 mûködne, de csak töltõberendezéssel. Talán elférne benne. De az Y-19 biztosan nem. És azért a WoT-ban nem igen van mûködésképtelen cucc, talán csak T28 és T28 Proto ami igen kétséges a keskeny lánctalp miatt. Még az új názi csoda TD-k is mûködõképesek.
Az IS-7-be soha nem is létezett 152 mm-es gun (kivéve az Object 263-at ami meg önjáró löveg, nem harckocsi), hiába írták azt az ftr-en. Nem kell nekik mindent elhinni. (Nem értem miért irogatnak ilyen technikai dolgokról, jobb lett volna ha csak a WG-vel kapcsolatos posztokat irogatják.)
Az az Object 705 volt és annyi köze van az IS-7-hez, hogy ugyanarra a kiírásra készült. Ennyi. Amúgy teljesen más és a jelenlegi adatokból még azt se lehet megállapítani pontosan hogyan is néz ki. Mellesleg biztosan volt valami komoly probléma vele, ha minden klappolt volna akkor az nyeri a tendert és nem az IS-7...
A legtöbb tankomra szoktam tenni, ha 3 skilles lesz a legénysége, de ennél úgy érzem, többet dobna rajta, ha különbözõ perkeket raknék rá inkább a camo és a repair mellé. Mert ugye lámpa meg a biztonságos elhelyezés ennél létszükséglet, szóval ha kapnának BiA-t s, nem tudnék mindenkinek javítást vagy camot adni, úgy meg sokat romlana a hatékonyságuk.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
BattleTag: kabel15#2672

Itt jobb oldalt felül a nevedre kattintasz, miután bejelentkeztél, és ott legalul az "activate bonus code"-hoz kell beírni a kapott kódot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezüstbõl veszek tankot, nem aranyból...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
én akcióban vettem 4-5 teljes készlet modult, és eladáskor adom el a tankkal együtt, és megkapom ugyanazt a pénzt, így nem kerül goldba.
Az elõbb rosszul írtam amúgy, meglévõ acc.-hoz jó! EU és NA, RU nem játszik.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kitöröltem elõbb ezt az swf filet, amitõl ugyan nem dobál ki, de a csatajelentésbõl eltûnt a damage-spotdmg mutató. Azt sem igazán értem miért nem tudnak egy rendeset betenni a játékba a fejlesztõk, de ez van.
link
- új acc.-hoz is
Amit ad:
• 300 Gold
• 1 nap prémium
Eléggé le van terhelve, de nekem sikerült szerezni. Még több mint 3 ezer darab kód van.
Eddig nem volt semmi bajom, de most irritálóan kilépked, mindenféle hibaüzenet nélkül. Leszedegetném õket egyenként, de nincs nagyon idõm ezzel pöcsölni, kell a 250K naponta, meg ugye melózni is kéne valamit...
Modjaim: XVM, Locastan's Minimap, GnomeFather hangmodjai, Max Camera Zoom Out, Jimbo célkereszt, meg egy újfajta hangár mod(Városi hangár).
Amikor bemennék a garázsba, akkor dobál ki, de teljesen véletlenszerûen. Régóta fent vannak ezek a modok, de eddig nem volt baj.
Kösz elõre is.
Mi lett a végeredmény? 😊
Mi bonyolult azon, hogy mivel nincs negativ XP sem egyéb kizáró tényezõ, csak idõ kérdése hogy ki mikor jut Tier10be. Mennyi a WN6-od avaló életben, ha EZT nem érted.... 😊
Kubinka Tank museum.
By the way, i work right now on the book about KV-based self propelled guns. Tons of never published before documents, photographs and drawings.
ZIK-20, competitor of KV-14, designed in Sverdlovsk in summer-fall 1942
U-19, 203-mm assault gun project, summer 1942 dated.
Ez a tank is többnyire szanaszét esik a löveg alatt.
http://svsm.org/gallery/420mm-2B1
Azért másoltam be hogy lásd. Tök mindegy hova másolom, egy fejlesztõ se olvassa egyiket se érdekelné.
Létezik ilyen is, ennyi.
Ne kezdjünk vitába légyszi. Így volt ez az IS7 el is hogy sose létezett bele 152 mm es ágyú azt nemrég cikkezték le azt is hogy megvolt tervezve és indult is tank versenyen 1945 ben. Ez a játék meg már rég nem arról szól hogy csak is kizárólag létezõ tankokkal van teli.<#vigyor0>#vigyor0>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!