World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dont feed the troll 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igen,orosz tankkal könnyebb és egyszerûbb a játék.Ha nehéznek találod brit német amcsi vagy francia esetleg a ferdeszemûek ágát menj oroszra,sokkal könnyebb.Hát ha jól keresõ tankot akarsz akkor Su-152 vagy Jpanther.Esetleg valamelyik t5 tank.M4,kv1 satubbi.

Nincs élet a fórumon?
Na várj csak.

Rohadt med tankok! Rohangálnak itt 50el, olyan ágyúkkal hogy mindent visz. Nem lehet tõlük normálisan artyzni.

Lenne 4 kérdésem melyik a jobb tank kategóriában, melyik hozza jobban a pénz:
Is vagy Is2
Tigris H vagy Tigris P
Jp2 vagy Ferdinánd
M4A3E2 VAGY M4A3E8

Még mindig érzõdik szerintetek a játékon az orosz dominancia?

Szerintetek melyik az az érték amit a legjobban figyelembe vesznek mielõtt szopóágra rakják az accodat?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Takarodjatok már a francba innen veszekedni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Foxi!
Mondtam már neked, de most mondom megint.
Ilyen helyzetben menjetek privát szobára, majd közösen írjátok meg a jegyzõkönyvet a beszélgetésrõl, és azt tegyétek közzé.
Mindenki jobban jár.
Fórummotor sem lesz leterhelve, illetve mindenki megtudja mi lett a beszélgetésetek vége.<#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

GabeE3e
Ezt múljátok "felül", jajjjj bocsi alul<#pias>

Win / Drw / Btl: 3 / 0 / 13 ( 23.08% )

There is but one rule: Hunt or be hunted.

megfelel Mesterem???? most mentem 😄
Solten

<#zavart1>

Saor Alba

képzeld, általában mindig benne vagyok a top 3-ban dmg szempontjából....
de egymagam igen csak kevés vagyok
Mennyi a kredit plafon? 100 millió? mert akkor közel járok.

angelus1991ster.blogspot.hu

Master91
inkább arra koncentrálj hogy spammeld tele a topikot a hülye Wr statoddal, meg legyél hasznos tagja a csapatnak, sebezz minél többet, mint hogy próbálkozz velem 1-1be <#szomoru2>
látod, te mindent megteszel és mégsincs olyan statod mint nekem 😄😄
de ha annyira kemény vagy gyere 1v1-re 😊
win-enként fizetek neked 500 goldot 😛
Master91
Igen.

Mert én hozok 30 xp-es kört ruinbergen 0 dmg-el ugye?
Lakevillen én szaladok be középre spottot adni aztán meg se mozdulok, még akkor se mikor rommá lõnek ugye?

Aztán gyorsan be írod hogy húha low wr%

Én minden követ meg mozgatok , minden szituációból próbálom a legjobbat meg oldani, ha win ha loose, és top3 dmg-exp garantált 10csatából 8x.

Téged 2x dobott be mellém, és nagyon régen 1x ellenfélként, sehol se voltál.... alul voltál öcsi, legalul a jelentésbe.

egyébként el kell keserítselek, még így is jobb játékos vagyok mint te <#alien>
Master91
Látod, ez is lehetséges.
Igen de te nagyon ügyes vagy én meg nem
Master91
Nem tudom, T21-el még mindig képes vagyok 2-5 ezres spot dmg-es körre ha van td ha nincs

Leo PTA-val is tudtam játszani ( míg nem kaptam ammot ofc ) ha volt td ha nem volt td.

Úgy vagyok vele, ha látjuk az ellenfél tankját, akármivel van, annak meg kell halnia.

Master91
Jöjj velem kis 0 Wr-es!
elég ha lelépsz innen a nyafogásoddal <#kuss>
És mi ennek a következmény, oldalanként van 8-9 TD, és már én is ikább TD-t húzok, és gondolom ezzel sokan mások is így vannak, ezért egyre több TD lesz a csatákban, mígnem az összes többi ág teljesen kihal...
Master91
nyilvános fórum öcsi, mindenkinek mondod

De tudtam hogy mikor vissza tértél (jeee), még több sírást látunk tõled, pedig elsõ 2 napba még azt mondtad hogy nem is felejtettél el játszani ( persze )

csinálok neked 1 topicot ahol nyugodtan be írhatod 5 percenként a wr-ed, mit szólsz?
"A tankvadászok rákényszerítik a játékosokra azt a passzív, semmirekellõ, unalmas és monoton játékot, amit velük kell ûzni. Alkalmatlan a tankod a kezdeményezésre, ezért arra vagy kárhoztatva, hogy kivárd, míg a másik fél lép. A gond akkor van, amikor a másik fél is egy tankvadásszal van, és ugyanígy gondolkozik. Ugye?

17 oldal született a témában, és ami a legszomorúbb az egészben, hogy még mindig az artykat utálja a többség, pedig pont az arty lenne a kulcs a változáshoz. Szerintem nagyon korlátolt gondolkodásmódra vall, ha valaki nem látja még most sem, hogy rossz irányba halad a játék, és akkor még finoman és nõiesen fogalmaztam."

Ennyi na most már úgy látszik nem csak az én hülyeségem. Nálam jóval jobb játékosok is így látják ezek szerint. Elvakult TD fanboyok vannak itt a fórumon...
ki mondta h neked mondom?!?!?! <#szomoru2>
Master91
deee ez még mindig senkit se érdekel + múltkori Ruinberg teljesítményed alapján nem is csodálom hogy képtelen vagy 1 gyõzelmet is össze szedni !!
Fejleszd, nagyon jó lesz úgy. Élvezd ki a T-44-et amennyire csak tudod.

A nagytesója, a T-54 stoccként az egyik legrosszabb tank amivel valaha toltam. T9-10ben 175 pen? Haha... Ha van free XP-d, vedd meg majd belõle a tornyot és löveget, anélkül felvágod az ereid.
1 óra alatt 1 win :/
replay nagyon jó kis kör a 113-al! 1600xp
destymeme fél 2 ig nem bírok visszaírni, akkor jár le a ban
aztán szakaszozhatunk, de készülj fel.... rengeteg vereség lesz :S
T-44-et nyomom én is, de szinte csak tier10-ek ellen teszi be 😞
Van itt olyan akinek nagyon olcsón kell olyan acc ahol szinte prem tankok vannak ratja? Fölös acc., és nem tudok vele mit kezdeni! Ha valaki érdekel írjon rám pm-be! Remélem nembaj ha itt kérdeztem rá?!:S
Az se mindegy hogy mi az a t9😄 Heavy, vs arty vagy td-med.
voivod32
Mindenképpen! Szinte kötelezõ! Hatalmas ugrást fogsz tapasztalni agilitásban! Amennyire gyûlöltem elõtte, utána, meg megtartottam fun tanknak!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én nem bánnám ha végre megcsinálnák az MM-et.Ma is volt olyan csatám ahol a mi top tankunk T8 volt az ellenséges csapat top tankja meg T9.Igaz csak 1 T9 volt de azért az is elõny a francba.

Így van, ráadásul még hogy régebben dinamikusabb csaták voltak. Aha. Mindenki fosott az artyktól aztán mentek fedezékbe. Most meg megint van hogy van 4-4 oldalanként.
Sziasztok,nem tudjátok melyik az a mod amelyik F8 lenyomásakor csetre beírja azt is hogy mennyi a töltési idõ?

Nincs értelme arti nerfrõl beszélni (a +1sec célzási idõ, meg +1 sec töltésidõt, +30% dmg-t kb sohasem tartottam annak), + szép csendben már rég visszaerõsítették õket... Mit gondoltok, miért van újra 4-5 arti csatánként? Miért 60-70% a találati pontosságuk, (95% splashekkel együtt) a pálya másik végérõl? Miért õk a top dmg dealerek már megint? A wg megint hozta a formáját és a játékosok háta mögött, semmilyen patch noteban sem megemlítve szépen visszakapták a rejtett bónuszaikat. De úgy látszik a sok vérnoob is érzi aztán hordákban özönlötték el a randomot és láss csodát újra rengeteg döntetlen van, meg 12 perces kempelések...

Az unalmas játékmentet kb az menthetné meg ha kezdenének már végre valamit ezzel a nem mûködõ spotting systemmel... az artikra meg rákerülne egy checkbox, hogy akarsz-e cerkófmajmokat a csatádba? Igen/Nem.

Ja, a fürdõkád S35Ca jó kis TD, bár én a stock gunnal grindeltem végig, a Snejdert nem használtam rajta. Kicsit lassan fordult, csak annyi problémám volt vele. Az utána jövõ nyalóka ARL nekem még jobban bejött, annak is odabaszós ágyúja van, szerintem bírod majd.

Köszönöm a választ neked is!

Egyetértek. Várható volt, hogy sok lesz most a TD, de szerintem is sokkal jobb a mostani játékélmény, mint az artynerf elõtt. Személy szerint jobban is megy a játék, pedig egyetlen T9-T10-es TD-m sincs és bár játszom TD-kkel, de továbbra is a közepes tankok a kedvenceim.

voivod32
Nekem az S35CA egyik kedvenc 5-ös TD-m, -105-ös gunnal egy halálosztó,- hátránya, hogy lassan tölt és céloz, de hátulról osztva, T5-ben a 165 pen és a 300 dmg egyenesen pusztító! Egyetlen találattal hozod a saját HP-dat!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Az IS-2 jobb mint az IS. Nem teljesen egy az egyben ugyanaz.
A fejlesztett torony, ami drága és sokak szerint felesleges (nem is kell a továbbfejlesztéshez) ad +50 HP-t, így 1280 HP lesz (Az IS csak 1230 bár ez nem nagy különbség). Ezenkívül karcsúbb, döntöttebb, emiatt pattogósabb, és nincs annyi weakspot se rajta mint az IS-en.
Szembõl védettebb a hull frontpáncélzat a kialakítás miatt, mint az IS. Szépen be lehet forgatni.
Az alacsonyabb terrain resistance miatt sokkal mozgékonyabb, a jobb gyorsulás miatt dinamikusabb. Sík terepen jobban mozog, de hegynek felfelé ha együtt indultok egy IS-sel (pld. Cliff mapon) akkor az IS ér fel hamarabb (bár nem sok az elõnye).
Az ágyú süllyeszthetõsége tipikus kínai: csak 5 fokos, szemben az IS 7 fokos depressionjével (2 fok is igen sokat számít, az IS ebben jobb).
A 122-es ágyú sokkal jobb - volt a 8.8 patchig. Addig tier 7 heavyk között a T29 mellé sorolható volt mint legjobb tank. Az ágyú átlagsebzése 390, a patch elõtt golddal olyan penje volt mint atom: T29 turretet papírként vitte, de az E-75 tankok is tolatni kezdtek - a gyakorlottabbak már akkor, amikor az IS-2-t meglátták, a tankot nem ismerõk meg akkor, amikor rájöttek, hogy hopp ez kis tier hetes átcsapta az E75 frontpáncélját... ("goldnoob")
Azóta nem ilyen vidám a helyzet, szépen nerfelték az ágyú penjét, de még így is használható.
Most a két 122-es ágyú ugyanaz: dam, acc, rof egyezik (lassan tölt, lassan céloz, pocsékul hord).
A fenntartási költségei kicsit magasabbak mint az IS-nek.
Jelenleg tier 7 heavyk közül az IS-2-nek a legmagasabb a WR-je (a T29-nél is jobb egy százalékkal), nem véletlenül. Az IS WR-je a leghátsók között kullog, a Tiger buffja óta még az is lekörözi (mondjuk ebbe statisztikailag a sok vérmajom teljesítménye is belejátszik akik erõltetik az orosz nehéz vonalat játéktudás nélkül).

Megéri tovább menni.

A 110 elég jó. Szerintem egyáltalán nem hasonlít az IS-3-ra. Sokkal erõsebb homlokpáncél, sokkal gyengébb oldalpáncél, jobb célzási idõ és nagyobb DPM. Viszont Jeff jól írta, csiki-csuki harcban hamarabb vége, mint az IS-3-nak. Végül nem tartottam meg mert kellett a legénysége és a harckocsi is aránytalanul néz ki.

WZ-111. Olyan IS-8 stílus. Amit egy nehéz harckocsinál nem tartok sokra, de a WZ-nél sokkal jobban mûködik. Ha a nehéz harckocsikat rangsorolni kéne akkor nálam kb a negyedik helyen lenne, E-75, ST-I és M103 biztosan megelõzi. Mert a WZ-t a klasszikus nehéz harckocsi szerepre (ami a feladata lenne) nem nagyon lehet alkalmazni a gyenge páncélja miatt. Nem lehet vele megtartani a poziciót vagy úgy vezetni a támadó éket mint egy E-75 vagy ST-I harckocsival. Legalább gyors. Jobban fordul mint az IS-8 és a nagyobb sebzés miatt kevesebbszer kell kiállni az ellenséges tûzbe a gyenge páncéllal. Úgy gondolom már ez ennek is jobb a tûzereje mint bármelyik orosz heavy-nek, veri az IS-7-et és IS-4-et is. Imádom a 130 mm 59-130T lövegét, ettõl függetlenül elvenném tõle mert iszonyat hülyén néz ki egy olyan kicsi toronyban, nagyon irreális. Megtartottam, mert ez volt a cél és mert ez tudja a legjobban megtestesíteni a közepes-nehéz hibrid harckocsit.

113. Nagyon jó gép, ha nem számoljuk a cheater revolvertáras mocskoskat akkora a T110E5 után a második legjobb tier 10 nehéz. Már többször is írtam a 113-ról, nem írom le újra. Amit eddig soha nem írtam és szerintem jó tudni róla az az hogy javítási idõk nagyok. Fõleg a lánctalpé még 100% javítással is. Ha jól emlékszem volt olyan hogy egy IS-7 folyamatosan tudott trackelni és sebezni úgy hogy semmit nem tudtam csinálni mert már nem volt javító csomagom, egy lövést nem tutam rá leadni. Figyelni kell arra, hogy ha fedezék mögül jövünk ki javító csomag nélkül akkor ne óvatoskodjuk el.

A nagyobb DPM, jobb célzási idõ és jobb fordulás az ami miatt a kínai nehéz harckocsik sokkal élvezetesebbek mint az orosz rokonaik.
Gold/prémium lõszert akkor használok amikor prédát( egy tank amit még nem lõttem ki ) látok vagy már a rendes lõszer elfogyott, vagy a helyzet azt kivánja ( ez néha vicces mert , lepattan olyan helyrõl amit a sima lõszer simán sebez, vagyis sokszor hatástalan).

angelus1991ster.blogspot.hu

"17 oldal született a témában, és ami a legszomorúbb az egészben, hogy még mindig az artykat utálja a többség, pedig pont az arty lenne a kulcs a változáshoz. Szerintem nagyon korlátolt gondolkodásmódra vall, ha valaki nem látja még most sem, hogy rossz irányba halad a játék, és akkor még finoman és nõiesen fogalmaztam. "

Szerintem nagyon korlátolt gondolkodásmódra vall, ha valaki úgy látja hogy az artyk erõsítésével lenne a kulcs az elõrelépéshez.
Nem tudom a szerzõ játszott-e az arty nerf elõtt is a játékkal,ha igen,és azt Õ élvezte,akkor gratulálok neki.Szerintem sokkal rosszabb volt akkor a helyzet.
Én meg megköszönöm itt is! 😊
Azért írtam privátban, mert itt már feltettem ezt a kérdést, kaptam is rá hasznos válaszokat, de érdekelt a te véleményed is az ügyben, viszont nem szerettem volna újra feltenni ugyanazt a kérdést itt 😊

Az összes érvem, ami a tovább haladás ellen szólt volna, hogy már így is annyi ágban vagyok megrekedve valahol t6 és t9 között, hogy jövõ ilyenkorra sem fogom tudni befejezni mindet a mostani tempóm mellett 😄
Illetve hogy utálok 75%-os legénységekkel bohóckodni magas tierben, viszont az IS-2-tõl sem szeretnék megválni. Az én szememben az az igazi IS. Abból immár tapasztalt játékosként ki tudtam azt hozni, amit anno az orosz megfelelõjébõl nem, még noob koromban 😊
Így lehet az lesz majd, hogy megveszem most a 110-et, legénységet meg majd veszek bele késõbb, mikor félárasak lesznek...

De mindenesetre a válaszod segített abban, hogy eldöntsem, mindenképp tovább fogok menni.

Count Adyn
Alapvetõen egyetértek vele, viszont én élvezem az artyzást t8 felett, tegnap is a 212A val belekurtam egy 2k-sat a 10 es Trógerbe és elmorzsoltam egy örömkönnyet😄 Megvan a hangulata hogy minden lövés elõtt elmorzsolok egy imát hogy találjon😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JeffDunham
Mivel privátban is megkerestél ez ügyben, így bemásolom hogy mit válaszoltam, hátha valakinek hasznos lesz.

"Na igen jó kérdés. De azt mondanám igen.

Az IS-2 egy az egyben IS. Jól játszható hetes.
A 110 Egy az egyben IS-3 azzal a különbséggel hogy az ágyúja kisebbet üt, de sokkal pontosabb. Isteni jó vele sniperkedni. Más játékstílust igényel mint az IS-3. Ennek kevésbé van elrettentõ ereje városban. Az IS-3-al kimész a sarkon, lõsz, visszahúzódsz töltésig. Ha ezt csinálod akkor a 110-el elõbb elfogysz. Ezért rá kell rusholni az ellenfélre vele ilyen esetekben. Elég mozgékony ahhoz hogy megcsináld. Sík terepen megeszi az IS-3-at. Gyorsan tölt, gyorsan céloz, és eléggé pattog az elejérõl minden. Persze csak a tierjében.

WZ-111. Imádom. Már kis csõvel megcsináltam vele a tank ászt. Gyors, mozgékony, pattogós, és a nagy csõvel mikor kiosztasz 500+ sebzéseket akkor meggondolják hogy belédkössenek-e. Szerintem túl opra sikerült.

A 113. Hát sok tapasztalatom nincs vele. Pár kört mentem csak két okból.
1, nem nagyon érdekelt (szerintem gyengébb bizonyos tekintetben a 111-nél. Majdnem ugyan azt tudja mint a 111, csak egy tierrel feljebb.
2, mivel kevés van belõle, így mindenki téged akar kilõni... TD-k, artyk, táras heavyk, inkább megdöglenek csak had szedjenek ki... így nem jó vele játszani hogy hendikeppel indulsz.

Talán ez az akció kicsit enyhít a 113 "éhségen".

Nekem meg van mind a 3. Mindegyikbe jó kis legénységet húztam. Szerintem érdemes megcsinálni."

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Na akkor mindenki egyszerre: GOLD NOOB! GOLD NOOB! <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Na ezért imádom a WZ-111-et, az egyik kedvenc tankom. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

popey8
Rosszul emlékeztem, mert 3-mat<#alien>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ja és Oddball kedvéért: csak 1 goldot lõttem el. Azt is csak azért, mert elfelejtettem visszaváltani AP-ra😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png