A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #301822 Ez nem feltélenul igaz mivel ha te fedezékben vagy te sem tudsz loni elobb vagy utobb ki kell minden jármunek jonnie a rejtekhelyérol. Ami meg a hulldownt illeti az osszes jármu ugy van megtervezve a játékban ,hogy legyenek gyenge pontjai és mindegy hogy a lesonyílást talála el vagy az oldallemezedet akkoris egy megfelelo mennyiségu HP-t vesztesz. Mint nekem volt egy igen fura eset hellcat el. Aze ellenség a tornyom lefelso peremét találta el éppen csak karcolta a tankomat. Max akkor lehetett volna bármiféle sérulés ha mondjuk a commander kidugja a fejét abban a pillanatban. De az egész ugy nézett ki mintha ollóval vágtak volna egy darabot a toronyból és mégis azzal alovéssel annyi HP-t vesztettem mintha egy oldaltalálatot kaptam volna.