banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Muhaha:D Undormány. Ha a teljesen beszűkült célkört 95%-ban betölti az ellenséges tank, MINDEN esetben megtalálja azt az kis légypiszoknyi, 5%-nyi területet, ahol nem, és tuti hogy oda lő. Két nap alatt kb ötször játszotta el, hogy ISU mértani közepére célozva ellőtt a lánctalpai között. Emellett ráadásul a 320-as átlagsebzést 10-ből 1-szer adja be, folyamatosan 270-280-akat sebez. Legalábbis nekem ezek voltak a tapasztalataim. Lehet csak én kaptam selejtes példányt, de tekintve, hogy háromszor vásároltam vissza a tankot, erősen kétlem:D A nyers adatairól már ne is beszéljünk. Az alfa relatíve kicsi (főleg hogy nem adja be az átlagot, ha beledöglik se), a töltés ehhez képest pofátlanul hosszúnak érződik (pedig kb olyan mint a KT-é, és ott semmi bajom nem volt vele), a pontosság és az átütés meg kiszámíthatóság tekintetében mint mondtam valahol egy tökrészeg, narkós, skizofrén hajléktalan környékén mozog. Rémálmaimban se jöjjön elő.