World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire összeszedtem az xp-t a nagy ágyúra, az átlagsebzésem gyalázatos 1200-on állt vele. Majd utána úgy megindult felfelé, mintha rakétából lõtték volna ki. Top toronnyal már csak 2.3 a célzási ideje, ha jól emlékszem. Úgy már elég jól lehetett lõni mozgó célpontokra is.
A tanknak 3 titka van:
-nem lehet medként használni, a lehetõ legmesszebbrõl kell vele lövöldözni
-két javítócsomag kell rá
-bele kell törõdni, hogy nem te leszel az, aki közvetlenül eldönti a csatákat. Közvetve persze megnyerheted a csapatnak a kiosztott sebzés révén, de ehhez kell egy minimálisan értelmes csapat is, akik távol tudják tartani az ellenséget attól a pár kulcspozíciótól, ahonnan nyugodtan tudsz lövöldözgetni.
Persze ezek mellett még mindig ki fognak ammo rackelni néha, becsúszhatnak 0 sebzéses körök, a többi csatában ki tudsz osztani annyi sebzést, hogy átlagban ne mutasson rosszul.
Mire végeztem a grinddel, 2400 körül volt a béka segge alól induló átlagsebzésem vele. Meg nem tartottam, mert ezt a kiszolgáltatottságot nem szeretem, de összességében voltak azért vele kellemes élményeim, közte egy sírból visszahozott, majdnem Pool medálos körrel 😊
@Bee: szeritnem a Leo PTA is olyan mint a E50, kizárólag fullosan használható, akkor viszont élvezetes. Nagyon kell a löveg mellett a motor is és a torony is a Leo-ra, a pontosság (0.36->0.32) és a célzásidõ (2.9->2.3) is jelentõsen javul. Meg én úgy képzelem ez jó iskola a X-eshez. Az sem lesz masszívabb szerkezet, meg kell szokni ezt a light tank stílust. Jelenleg a Lorraine-t sokkal jobban utálom, mint a PTA-t. Ha arra ránéznek, már beragad a torony...
Különben meg van 2 Lucky medálod, úgyhogy pszt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Lassan diplomám lesz épület bontásból. :-)
Sokan imádnak bebújni a házak közé, aztán csodálkoznak, hogy a második lövés már a tankot bontja, nem az épületet.
cyka blyat
mert 57%-ról indultam... most vagyok 56% lassan meglesz az 55%
Ha állandóan vesztesz, valakinek nyernie is kell.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ahol ennek igazán nagy jelentõsége lehet, az Prokhorovka, és Sacred Valley. Ezeken a pályákon nagy számban találhatók ilyen épületek a fõ összecsapási zónákban.
Illetve valamelyest befolyásolhatja majd a játékot Komarinon, Mineson, és Lakevillen.
A többi pályára szerintem elhanyagolható hatással lesz ez a változás.
Hogy több lesz-e tõle a campelés, nos azt majd meglátjuk 😊
Kv1-s-el lõttem a cicuson egy láncot,majd egy kritikust eközben õ mindig sebbzett akár hogy forgattam a "sanyit"!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ami szerintem játszhatatlanul szar, az a Leopard Proto. Tudom, hogy stock tankról nem alkotunk véleményt, de a legnagyobb hibáit a fejlesztések sem kompenzálják. Minden csatában kétszer ellövik az ammo rack-em, amikor mégsem, akkor is csak azért, mert az elõször ellõtt rack és a leesett lánc közül a láncot rakom fel. Ami rám néz, az sebez is, a top ágyú 10 mp felett tölt, 2,9 a szûkülése. 10 csatából kétszer fújtak el full HP-ról egy lövéssel. Tudom, hogy top motorral nagyon gyors lesz, legalább hamarabb eljutok a kulcspozícióig, ahol aztán bármi megesz. Lassan eljutok addig, hogy fizetnék is annak, aki kihúzza belõle a Leo-t.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
231 pen.
Megfogja a Jackson tornya.
Következõ lövés csak trackeli az FCM-et.
Majd az FCM teljesen merõleges oldaláról pattan.
"if all goes well, next patch (8.10) will bring projectiles flying thru destructable objects such as fences and walls"
Most akkor ami eddig leépíthetõ fal volt, nem kell szétlõni, hogy sebezz, hanem egybõl a mögötte lévõ tankot találja el? Egy csomó pályán a házak takarásában lehet elõre jutni. Most újra kell majd tanulni, ez a ház nem jó, de e mögé a nádtetõs mögé be lehet állni? Ebben a túlburjánzott lób@szó TD világban, az artik ismételt megjelenésével nem lesz így még nagyobb kempfeszt?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Örülök, hogy neked jól megy vele, de úgy látszik csak veled sikerült összebarátkoznia. A mozgékonysága tényleg jó, de ezt legtöbbször csak arra lehet felhasználni, hogy gyorsabban odaérj, ahol majd kilõ valami erõsebb 😄
Viccet félretéve, minden kategóriatársát erõsebbnek érzem a Su-101 kivételével.
isu-152, su-101, ferdi, jp2, t28, t28 proto, amx ac 48
nem tudok rangsorolni mert ezek a TD-k mind marha jó TD-k
volt már pár T8 td-m, de én is az utolsó helyre sorolom, de hát kinek a pap, kinek a lánya. Már csak legénységet fejlesztek vele, de azt is undorral.
nekem tökéletes TD ez is, úgy látszik a tiétek vmi selejtes szar
mert én amire ránézek azt eltalálom és át is üti, rólam pedig rengeteget pattognak
nem kell rángatni az egeret, nem f@asz az!!!!
-a páncél (szembõl) szerintem nem rossz, távolról használom, és nagyon sokat pattogok
-mobilitása nagyon jó, rádjön vmi med vagy light tank akkor simán leforgod, vagy ha pozíciót kell változtatni akkor gyorsan elérsz A-ból B-be
szerintem nagyon kellemes TD, nem hiszem hogy az 57%-os WR-em vele csak szerencse
-hogy neki van a kategóriájában talán a 2. legkevesebb hp-ja?
-vagy hogy lehet választani két ágyú között: az egyik elfogadható sebességgel céloz, de tier6 szinten sebez, a másiknak meg még mindig kevés a sebzése, de legalább már lassan is céloz 😄
-esetleg a horizontálisan és vertikálisan is alig jelzés értékû ágyúkitérítése
-vagy a páncélja, ami t9-10 mezõnyben már semmit nem képes megfogni
-vagy hogy az arty max közeli sebzést szokott bele verni, a splash meg viszi a modulok felét
-és a végére hagytam a kedvencemet, az ordító weakspotokat a tetején
És tényleg megvan. 😊😊 Már csak 10 aranyam volt és nem is akartam venni.Így 8 modult le tudok majd venni.😊
más...
Ma végre megvan a top gun a Cromwellre.Eddig nem igazán tudtam vele mit kezdeni mert a stock gun semmit nem lõtt át még oldalról sem nagyon de mivel itt sokabn dícsérték,gondoltam megvárom milyen lesz a nagy gunnal.Hát megérte....
Nagyon durva med.Az elsõ csatában 2000+ dmg és tankász lett vele. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
telón neteztem és megláttam a kommentedet... hát mégjobban felébredtem.
szerencsédre nem tudtam belépni telóval a fórumba, de most megkapod a magadét 😄
EMBER, Te mit szívtál? 😊))) AC 48 szar? nane!!!!
szerintem állat TD, állat gunnal
Én eddig mondjuk valahogy így képzeltem volna:
Legyen a csata például a koreai háború:
USA oldal: 4 Pershing, 8 E8 Sherman, 3 Chaffe
É-Korea: 6 IS-2, 9 Type-58 (T-34-85)
Vagy akár más elosztásban, esetleg más tank típusokkal, csak a példa kedvéért írtam.
Vagy a WT-s megoldás is teljesen rendben lenne nálam. De ez a full random jelleg most elborzasztott, eddig ez a lehetõség meg sem fordult a fejemben.
Nemtudommivan:
Nálam Red Shire a mumus, de oké, ez legyen szubjektív. Ilyen kérdésekben szerintem simán lehetne legalább fél évente megszavaztatni a játékosokat, és nem totál önhatalmú döntéseket hozni.
Solten:
Komarin szerintem konkrétan rosszabb lett, mint volt 😄
A legnagyobb hibája annak a pályának régen a sok arty volt, de ez már megoldódott azóta. Viszont a középsõ részt teljesen szétcseszték, már nincs rajta sehol normális fedezék. Így egyre kevesebben mernek bemenni középre, mert valahonnan úgyis szétlövik õket. Ha meg nem mennek be, nincs aki spotoljon, és marad a camp maraton.
Saor Alba
A legjobb szerintem úgy lenne, ahogy abbna a játékban van, aminek nem mondjuk ki a nevét(WT). Ott van minden nap egy event, ami történelemhû, megadott pályán megadott gépekkel lehet csak menni. Minden nap más pálya, más gépekkel, más nemzetekkel.
Mivel még semmi konkrétumot se tudunk, remélem rendesen megcsinálják.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A tegnapi FTR-es Q&A-ban találtam pár dolgot, amit kifejezetten furcsállok.
1.:
Lesz új Japán pálya, amit talán meg sem kapunk Európában
Átdolgozzák Dragon Ridge-et, amit lehet, hogy szintén nem kapunk meg
Mindezt az ázsiai pályák állítólagos rossz megítélése miatt...
Nem tudom, kinek van/volt baja velük, de én például kifejezetten szeretem az összeset. Dragon Ridge is egy csomó változatos taktikai lehetõséggel szolgált, és nagyon szép is volt. A mai napig sajnálom, hogy kivették. Meg ott van az a kínai nagyfalas pálya is, amit szintén nem kaptunk meg.
Ezekkel ellentétben van nekünk Red Shire, amirõl egy jó szót nem hallottam még senkirõl, de az bezzeg marad. Vagy itt van az újabbak közül Tundra és Northwest. Mindkettõ arról szól, hogy aki elõre megy, azt szétlövik a camperek. Zseniális...
De ezkkel szerintük nincsen semmi baj. Az ázsiai pályákról bezzeg már elõre eldöntik helyettünk, hogy úgysem tetszenének...
Nem tudom, mi alapján hozzák ezeket a döntéseket, de ha már úgyis kedvük szerint tehetnek be/vehetnek ki pályákat, nem lenne sokkal tisztább és szimpatikusabb, ha mondjuk megszavaztatnák?
Nekik az sem kerülne semmibe, és legalább tényleg a játékosok által legutáltabb pályák tûnnének el a játékból, ha más nem, legalább egy-egy átdolgozás erejéig.
2.:
Figyelmeztetõ üzenet troll platoonok részére, hogy nem kompatibilis MM beosztású tankkal akarnak csatába menni
Ennek így mi értelme van? Jót röhögnek rajta, majd úgyis bemennek a csatába. Ha már elõre figyelik, mivel readyznek, miért nem lehet egyszerûen megakadályozni a csatába lépésüket, amíg nem választanak tankot normálisan? Mert egy üres, minden szankciót nélkülözõ figyelmeztetés ebben tuti nem fogja meggátolni az ezzel szórakozókat.
3.:
Ezt inkább angolul, mert a lényeg az eredeti szövegben van:
-historical battles will come in first half of 2014, it will be like random battles but with historical tech
A jó hír, hogy talán már nem is kell olyan sokat várni a történelmi csatákra.
Viszont ez az "it will be like random battles" rész egy kicsit nyugtalanít.
Remélem, ez a hasonlóság kimerül abban, hogy véletlenszerûen válogatják össze a csapatokba a játékosokat.
Mert ha abban is random szerû lesz, hogy nemzetileg is vegyes csapatok lesznek, vagy hogy véletlenszerûen kapjuk a pályákat is, illetve tankok terén is totál véletlenszerû lesz a csapatok összetétele, akkor kb kár is megcsinálniuk.
Mi értelme lenne egy olyan játékmódnak, aminek az összes sajátossága annyi lenne, hogy stock tankokkal játszhatsz benne?
Highway 2013.11.13. 1:57:46
Pz.Sfl. V
Experience received: 2 091 65 259
Battle Achievements Top Gun
A vicces ebben a TD-ben, hogy mind az 1900, mind a 2000 xps körömet (top2 eredmény) vesztes csatában szereztem...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szintén mindenevõ vagyok zenei téren. Kivéve a funky, mert azzal ki lehet kergetni a világból.
Ha játszom mindig a hangulatomnak megfelelõ zenét teszem be. Van 10 "elõadó", akik mindig segíteni szoktak. Elég vegyes...
1, Bud Spencer - Terence Hill best of
2, Green Day
3, London Symphony Orchestra(1990): Classic Rock (szimfonikus átdolgozás)
4, Prodigy
5, Two Steps From Hell
6, A Metal Tribute To ABBA (Abba slágerek metál változata)
7, Queen - Live At Wembley Stadium
8, Andre Rieu
9, Alvin és a mókusok -Punkpopsuperstar 1-2
10, Hofi Géza 😊)))
ajánlom mindenkinek kipróbálásra <#hehe>#hehe> <#awink>#awink>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nyugodt lélekkel térek aludni <#smile>#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Örültem mikor eladtam azt a trágyát 😊