banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cs3
    2 hónap hébe-hóba játszás és 3 hónap teljes kihagyás után megint kedvem lett játszani. Hétvégén. Régebben nem panaszkodtam, az agyhalott csapatokra, nem tűnt fel ennyire, valszeg megszoktam, de most elég mellbevágó volt. Szinte összes vesztes csatában top exp a csapaton belül, volt olyan meccs ahol én haltam ki legelsőnek (túl aktív spotter), de a végén én lettem legtöbb dmg-t bevivő a csapatban :) Mondjuk bénázok is rendesen, egyszerűen elfelejtettem célozni, nem áll rá a kezem az apró mozdulatokra. Lóg ki az Ace kukkere, de képtelen vagyok egy töltési idő alatt rávinni a weak pontra a célkeresztet :(

Ez, hogy nemzeti csapatokat rak össze furcsa, nem tetszik. Fjord, T-54-el. Nálunk két T9 heavy, én, egy-két aprónép a többi IS-3, másik oldalon franciák, ugyanilyen felállásba. Mondom ez érdekes csata lesz, csak lehozzuk már, a mi tankjainknak van páncélja. Hát nem :)Gyorsan bevágtatok középre, szikla meg bokor mögé, jön is hamarosan a hegy felé menőket seggbelövős helyre igyekvő, durr, mellé, még mindig nem állt rá a kezem, csiki-csuki, szépen farigcsálom lefelé. Ránézek a csapatunkra, vagy -6db Is-3, náluk semmi veszteség, alig kezdődött el a játék. Aztán már jön is lövés a hátulról, ott is ott vannak. Szar helyzet szembe 1 mögöttem 2 + aki arrafelé mentében próbálkozik. Még mindig jó a T-54 toronypáncélja, képes a tarkólövést is pattintani. Sikerül lenullázni a hátamban lévőt, aki igazából a szembelévő volt. Maradnak 2-en, bénázok rendületlenül, de csak sikerül el-el találni őket. Vagy 3000 dmg-nél tartok amikor a Lori megadja kegyelemlövést.

Valamiért leírtam ezt az egészet.