World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ezek szerint nem nagyon lõttél goldot, vagy elõre bevásároltál?
- 20mm vastagabb oldalpáncélzat a lánctalp fölötti részen
- 40-el több lõszer
- -6 helyett -8 fokos ágyú kitéríthetõség lefelé
A Maus meg 2 fokkal gyorsabb torony forgatási sebességet kap.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy jesszasz az a magyar fordítás.
Meg az ISU sem semmi opé csíter ha van csapat is mellé
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

██
A prémium tankoknak ugyanis valamennyivel jobb a csatába sorolása - kevesebbszer rakja nagyobb csatákba, ezért gyakrabban top tank, viszont ugye az a csapatnak és a gyõzelmi esélyeknek NAGYON nem szokott jót tenni ha a toptank annyira nem ért a játékhoz hogy még a starthelyrõl sem tud kijönni illetve elmegy gombát szedni A0-ba miközben a csapattagokat halomra mészárolja az ellenség.
Nagyon sokszor látni 1-2 ezer csatás teljesen kezdõ prémium toptankokat és igen lesújtó nézni mit mûvelnek.
Végül: ajánlanám a FAQból ezt a fejezetet ahol kifejtem hogy kezdetben inkább mire érdemes költeni a pénzedet prémtank helyett.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha prémium tankot akarok vásárolni akkor el kell érnem azon az ágon egy hasonló tankot vagy elég ha a tierben van kifejlesztve valami?
██
Nagyon google fordító szerû a szöveg!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
wot nick: PsychoTrooper
Megnyitom, bejelentkezek, megírom amit akarok és amikor küldöm kiírja hogy itt csak bejelentkezett felhasználó pofázhat bele.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azóta pedig itt van az összemosódó. Igazából nekem kurvára tetszik, és mivel van hitlog is, nem gáz az sem, hogy nem jelöli kifejezetten a saját sebzésed külön. Ami miatt mégse használom, az az, hogy WR, WN, KB értetekek nem lehet az alap mellé kiíratni. Csupán ennyi a hibája.
Sry a floodért.
--
Toweliee: ha jól emlékszem a banki átutalásról volt kérdése, talán rózsaszín szelvényes utalásra kérdezett rá?

Vicces, de a 268-as lett a napi küldi utáni elsõ csata, így a 0 kreditre megkaptam a kerek 250k-t. 😄 Legalább a bónuszból nem von le.
él még, mert nem használok xvm-et ( ki dobálások miatt ), külön gyúrtam össze a térképekt-sebzés számlálót-meg ezt a rendes sebzés mutatót lövésekhez
Azt se tudom él e még a mod...
ez már gyárilag benne van.... ?
DE most azért hadd ne menjek a dunának, ha a játékban már gyárilag benne van az OTM, és igy nem kell külön pöcsölni a letöltéssel meg a felrakással.
Ha a WG berakja az XVMet is gyárilag a játékba nekem nem lesznek álmatlan éjszakáim 😊
Nem nagyon követtem az eseményeket, de megtiltotta a WG és perrel fenyegetett hogy senki nem csinálhat többé replay feltöltõ oldalt?
Miért nem lehet alternatíva?
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Pl a két replay feltöltõ oldal sem véletlenül szûnt meg, hogy utána az állami átvegye a megüresedett helyet.
Megint túl sokat képzelünk be a WGs devekrõl, akik olyan ügyesek hogy szándékosan tudnak véletlenszerûen kilépegetõ, kimondottan az XVMet ellehetetlenítõ kódot írni.
A sebzés jelzésére volt külön cucc, mert az elején azt sem tudtunk mennyit lövünk a másikba
AlucardHuN:
ironia on <#bee1>#bee1>