banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    "Azzal is egyetértek a többi hozzászólóval, hogy nem a CW-nek kellene lennie a célnak. 20k csatával egy db CW csatám sincs és egyáltalán nem is érdekel."

Csak az a helyzet hogy én is így vagyok vele. Nem szeretem a CW-t. Ritkán járok, de akkor bizony élvezem. Amikor inger jön rám.

Csakhogy a játékosok 80%-a nem így gondolkozik. Izgalmasnak tartja, ahol még aranyat is kap ha a megfelelő klánban játszik. Sokan úgy vélik ha már ennyi energiát belefektettek a játékban akkor "profitáljon". Kap aranyat a CW-ért, lehet egy havi prém is összejön. Egy kis ESL és önfenntartó az acc.

Én sajnos nem szeretem a kötöttségeket. Ezért is fizetek a prémért. Pedig a havi 3000 gold biztos meglenne ha akarnám.