World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
És egyébként is, mióta van medálért full xp, még a vesztes csatákért is full xp-t kaphatsz. Csak idejében fel kell ismerni, hogy mit tud nyújtani egy csata.
De ez is kb. annyi embert érdekel, mint a nyivákolás. Egyet sem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
SENKIT - NEM - ÉRDEKEL - A NAPI STATOD !
SE AZ EFFY - SE A WIN % !
Senki nem kíváncsi a te farkad méretére, és senki nem kért meg rá hogy vedd elõ és puszilgassuk a méretét !
Ha meg mégis... How terrible.
Aki kurvának áll, ne sírjon, ha... gondolom ismered a szófordulat befejezését.
Semmi köze a nagyképûséghez, nem mondta senki, hogy "mekkora low vagy". Ugyanúgy lehet egy nagyon jó játékosnak is szar esete (pl Vandaal, Foxy), vagy egy kevésbé jónak is (madmaniac, te). Mégis mindannyiuk rendszeres sírásából elege lett/van az itteni fórumolvasóknak elõbb-utóbb.
Persze ez... How terrible.
Ha nem akarsz ilyen beszólogatásokat olvasni, akkor ne rinyálj minden rosszul sikerült csata után. Ha rinyálsz, ne csodálkozz, ha ezt kapod cserébe.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
wot nick: PsychoTrooper
Én meg beszóltam, hogy mégse legyen akkora az örömöd, ha már a felesleges szarodat kell olvasnom.
Én az elsõ hátbalövés után mentem volna vissz kinyírni az artyt. Az, hogy te hagytad magad 2x hátbalõni, nem más hibája, a tiéd.
A saját artynk minden ok nélkül kétszer hátbalõtt, és ezzel kinyírt, amikor a végén, már csak õ volt életben, megadtam a pozícióját, és az ellenfél még engem akart reportálni!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Trance&Friends nothing more..
Trance&Friends nothing more..
Bocsánat!
СГУ-152!
Ámen!
Bocsi ha OFF! <#szeret>#szeret>

There is but one rule: Hunt or be hunted.
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img]
[/url][/img]
Wot: Totti93
2hete úgy kezdtem 13 lose.
2napja 3 óra alatt 13lose,közte 2 döntetlen..
Ma még tartom az 50%-ot nagy nehezen..
Nekem az Emil tetszett már a nagy ágyúval,ha kapna 1 kis sebességet ritka op lenne..
Ez a tier8as meg max majd megy gold-al ha kell 😊Az ágyúja olyan,mint az E100nak kb,cw-n abba is kell a gold..
Mivel nem face to face mész,sztem gold nélkül is mehet a nagyágyú(mm függõ).De még nem látom,tegnap este vettem meg,bár én is filózok,na majd 1-2 emberke beszámol.
Tegnap Pointer4 rakta be nekem: http://wotreplays.com/site/411965#ensk-pointer4-rhm_-borsig_waffentr_ger
Nézd meg a nagyágyút,bár itt medként ment inkább,mint td!
nincs, sturernél tartok... de sokat szopok így kb. fél év mire meglesz az RHM B-WT... vagyis kifejlesztve, aztán, hogy megveszem-e az jó kérdés..
fullos gunja elég gyenge sajna