A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #301047 Jobban megnézve a táblázatokat szerintem:
Francia ág: kezdőnek SEMMIKÉPPEN nem jó a scout vonal, mivel a játék alapjaival sincs tisztában, nem tudja mi mire való, végig fogja kempelni scouttal a gamet, mi meg agyfaszt kapunk. Ha már francia, akkor ARL vonal, de inkább egyik sem.
Német ág: PZIII fürge, nagy rof, élvezetes, a következő PZIII/IV már kell hozzá némi taktikai érzék. Sajnos innen már nem lehet menni a panther felé ( sniper harcmodor tanulására ), ezért a másik ágon ( mivel én a Tigert tarom egy nagyon gyenge tanknak saját tierjében is ) inkább a a panther felé mennék, ahonnan még mindig van lehetőség visszatérni a heavy ágra.
Brit ág: egyetértek.
Amerikai ág: egyetértek, talán csak a t25/2 és a proto hiányzik, ahogy tegnap már írtam. Ezen a szinten ugye már nem kezdő a kezdő, de a proto elpusztíthatatlan frontja és a brutál gun okozhat némi sikerélményt.
Orosz: egyértelműen az IS7 ág. Ha jó sok időt eltölt a kv1, kv1s, szinten, és nem teljesen agyhalott, meg fogja tanulni hogyan manőverezzen egy heavy tankkal.
Szerintem sem úgy indulnak neki az emberek, mikor meglátják a tévé reklámot, hogy CW zni akarnak.