World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a terv, E-50 is érdekel, szóval megtartom a panthert.. jó lesz 75 ös legényekkel a stock KT 😄 nincs német heavy legénységem 😞
Gyûlölöm ezt a kibaszott játékot!
Ha bonyolultan magyaráztam,akkor itt van,érdemes megnézni,g6-7 a pozició.

http://wotreplays.eu/site/index/version/26/tank/702/nation/2/type/4/sort/xp.desc

Ez a jármû 1 hármas jó platoonban,nagyágyúval,meg,h legyen szép arty safe-ben mit tudhat?Kiszednek mkit...Szerintem<#alien2>

Hi.
Akkor ez kész van 😊

Gyõzelem!
Map: Erlenberg
Date: 2013.11.10. 11:50:34
Jármû Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat 5 070 (x3 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 74 093
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

4.6k dmg-ra már megadta,ennyire kevesen csinálják ezt az ágat?

A nagyágyúval vajon mit tudhat?Vki írta,h annyira fun,h meg kell tartani és képezni benne 1 második legénységet..

Más:1 jó hely ha nem tudnátok,tegnap láttam 1 eventre készült videon.
Szal ugyenez a tank, a pálya Komarin.
Alul kezdesz,akkor a G6-(7)koordináta.Van ott 2-3 elnyújtott bokor(elõtted már víz lesz,vagyis a "parton"fogsz szemétkedni).
Ha oda bemész ezzel a rejtõzködõ döggel,akkor aki középre jön látod,aki az A0 felé megy szintén látod(lehet szórni))
és némi spottal,aki a K1 felé megy lefelé azt is tudod lõni.

Reggel 1.csatám volt,ki is próbáltam,nagyon jó hely.

Remélem van akinek hasznos volt.

Fox barátom,ha nincs ilyen jármûved,javaslom..Kicsit sunnyogni kell vele hátrébb,de...<#alien2>

Vettem 1 T2es artyt.
Elsõ pálya: Himmelsdorf. <#vigyor>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mind a kettõt 😊
fullosan mind a kettõ tank király
Úgy rémlik csak a Leo ág volt.
voivod32
Ej de gyanús! Most kellene abbahagyni!
Gyõz./Dönt./Csata: 5 / 0 / 5 ( 100% )
XP2x: 9 318 ( 1 864 )
XP: 3 106 ( 621 )
SzabadXP+: 456 ( 456 )
Felderítés: 6 ( 1.2 )
Sebzés: 4 513 ( 903 )
Kapott sebzés: 1 667 ( 2.71 )
Foglalás/Védés: 0 / 0 ( 5.2 )
Kilövés: 10 ( 2 )
Halál: 1 ( 10 )
Találat/Lövés: 61 / 109 ( 55.96% )

WN6 / Eff: 1 880 ( 92 ) 1 099 ( 50 )

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Jaj cica, most miért mondod?
Nem szégyenled magad, ilyet még kérdezni is buzis 😄

Halló.A német med ág még nem volt akcióba ugye ?
Hummel milyen mostanában? Szívás vele?
Kicsit sok xp, de nem lehet rossz...
Rammer azért szerencsére van, még egy szellõztetést tervezek berakni. Meg hát igen, te legalább flankellhetsz, neked szinte gold se kell mindig. Viszont a hasi sérülékenység az tök mindegy, mindkettõ lõhetõ onnan, nagy mázlimra, type 58-al mindig azt lövöm😄 Viszont ha dombos terepen jól beállsz többet pattansz mint én<#szomoru1><#idiota>
Count Adyn
s-51😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

KT
igazából E-75 ig mennék csak szerintem
nem tudom eldönteni hogy pantherbõl mit fejlesszek, P2, vagy KT? tudom az egyik med, másik heavy, de játékélmény szempontjából érdekelne. meg talán a KT val kicsivel kevesebb a szívás T10ben.
hawken
+1 😄

másik ilyen az a Sacred Valley, legalábbis nekem.

Hali. Melyik arty-t érdemes kihúzni? T 5-6-7 -ben gondolkodva.
darki81
Hello emberek!
Eladó az accountom nevetségesen olcsón!
T34 prémium tank telepingálva
5 db tier 10-es tank telepingálva 😊
(Maus ágyúhoz több mint 100 gold ammo!)
pár száz javítócsomag meg ilyenek a spejzban 😊
Nem tudom mennyi most a T34, de a feléért elviheti aki gyorsabb, az kb. 20 euro! (és még mellé kap 5 tier 10-es heavy tankot)
Szóval 20 euróért bárki viheti!
darki81hun a nevem a játékban!
ár: 20 euro
Jelentkezni privátban 😊
üdv.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tiger 1 egy hit

Megaszuper pálya. Malinovka es prokhorovka utan a harmadik kedvenc.
Javaslatom legyen belõle csak támdás és védés mód, mert az ki tudom kapcsolni 😊
Én is rühellem, de mondjuk van akinek bejön. Egy baj van vele, mégpedig hogy mindkét oldalon teljes csapatmunka kell ahhoz, hogy értelmes meccs legyen belõle, ez meg 10-bõl 1-szer teljesül.
Általában egy maréknyi normális játékos megindul, hogy aztán lemészárolják õket az egyik oldalon ücsörgõ vérvörös kemperek, míg a másik oldal vérvörös kemperei békésen piszkálják a körmüket a sziklájuk mögött. Aztán jön a 10 perc semmi, majd döntetlen, vagy eszetlen rush az utolsó fél percben.
örüljünk, hogy még nincs belõle támadás/védés mód <#wilting>

It\'s a trap!!! :)

Hát ez megnyugtató, nem csak engem szívatnak, de ettõl nem lett jobb érzésem 😊
Nem értem, mondja már meg valaki melyik WG-s fejlesztõnek a kedvenc pályája a redsiher. Annál a map-nál nincs szarabb, nincs idegesítõbb, és nem tudom fokozni a jelzõket. A tervezõje tuti Taigetosz pozitív.

De ezzel még nem lenne baj ha csak minden másnap látnám karácsony és húsvét másnapján, de ma nem hittem el volt egy 20 meccses szériám amibõl 15 azaz 15-ör dobott be arra a szarra.

Könyörgöm nem lehetne egy petíciót indítani vagy akármit, tüntessék el ezt a szart, vagy vegyék a gyakoriságát a nulla 0% közelébe, mert nem hiszem el, hogy randomban 20/15 ezt dobja a gép.
Van 8.9-hez mûködõ replay manager?
Igen, a halloweenenál mindenképp jobb, és lusta vagyok már leszedni még egyszer az õszi témájút, úgyhogy ez marad😊
xotyi
Jaja, egyik nap léptem be és már ez a garázs fogadott, meg is lepõdtem mert semmit nem buheráltam,de ez ezerszer jobban bejön mint az a sötét dohos lyuk😄

Trance&Friends nothing more..

Neked is a halloweeni event óta ilyen a garázsod, vagy neked alapból ez volt fent? Nekem egy másik ugyanebbõl a szériából, aztán néztem nagy szemekkel mikor eltûnt a halloweenes garázs, mert ez volt helyette😄 Hogy ez hogy lehetséges azt nem értem, mert ugye külön-külön kell letölteni a különbözõ verziókat, de úgy tûnik mégis.
Hát igen, az ágyúval óvatosan kell bánni, de egy rammerral teljesen jó, mondjuk én könnyen beszélek, mert ha tehetem flankelek, ez meg azért Ferdivel nehezen kivitelezhetõ mutatvány😊 Azért is fáztam a Ferditõl, mert a hasa valami 130 pennel már lõhetõ. A hõskorban, mikor még nem nagyon tudták az emberek hol kell lõni, na akkor igazi pattogós mészárgép volt, de mostanság már nem hat meg senkit a 200 mm páncél. De azért arra a lövegkitéríthetõségre irigykedek😊
xotyi
Na bakker, hülye Fb-s megszokás..

bocsi.

xotyi
Ma kegyesek a wg istenei úgy érzem a múltkori szopóroller után ez már gyanús.. úgy kezdtem hogy a Churchillt ötödszörre sikerült ledupláznom, gondoltam ez is egy szép nap lesz, elején jöttek is a bukták rendesen, aztán valami történt és azóta ilyen meccseket dobál a Tigris<#vigyor2>
Kreditben nálam ez már hatalmas jó😊
http://kepkezelo.com/images/pqurgbc7hpswi3ak7oub.jpg

65%-os gyõzelmi arány, és értékelhetõ profit.<#vigyor>

Csak ilyenkor kéne azt tudni, hogy meddig kerüljem el messzirõl a játékot,mert erre még tuti ráb*szok😄

pointer4
9es-el most lõttem 😄
Stock csõ 😄

http://wotreplays.com/site/419386#erlenberg-pointer4-waffentr_ger_auf_pz_iv
Antimat
Köszi!

cyka blyat

Eagle16
Ez a 88 L/71 meg olyan mint régen, mindenhova lõ csak középre nem...régen is utáltam ezt az ágyút emiatt. Lehet hogy a célkör kicsi, de hogy pont középre is csak minden 10. lövés megy, az is biztos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem is lenne rossz csak rossz érzés 200-as pennel buzulni miközben melletted egy fullos proto gond (és gold) nélkül gyilkol. Meg ilyen 1000 évenként elõforduló barmokat kapok Himmel encounteren akik ott hagyják a hegyet. Nekem kellett egy 3-4 fõs csapat részeként legalább a lefelé vezetõ utat tartani tök fölöslegesen mert a horda meg elvérzett a halálutcában meg a zászlónál. 1700 sebzéssel én faszlow voltam a top sebzõ... Meg szivesen játszanék olyanokkal akiknek gõzük sincs a weakspotokról... cry-t féltetéve a lövegkitéríthetõsége nagyon baba. De soká is lesz ebbõl terminátor...
Nagyon rezgett a léc hogy ne a Ferdit vegyem meg. Imádom azt a gépet, külsõleg mármint. Bétában még sokszor rakta olyan meccsekbe, ahol az egyik top volt, úgyhogy ha az ember belebotlott egybe Himmelsdorf utcáin, volt nagy sikoltozás😄
Ezúttal kivételesen gyõzött bennem a racinoalitás, de még mindig csorog rá a nyálam😊
Eközben örülök ha jó lövõ pozícióba vánszorgok, és imádkozok hogy nyerjünk... nem sokszor jön be. De legalább valakinek jól megy😄
vonó háromszög .. facepalm.
azzal a csövet rögzítették fixen, ha nem csatába mentek vele, azért, hogy ne terhelje a csövet mozgató mechanikát feleslegesen ..
több tankon is találsz ilyet. az IS-4-nek pl a hátulján van, mert azzal hátrafordított toronnyal közlekedtek olyankor.

Master91
Kit rak be 10bõl 8x Redshire -re ???
GaBenc
Nézegetem ezt a Sherman Jumbot, ez valami megbízható darab lehetett ha gyárilag raktak az elejére egy vonó háromszöget. <#taps>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Hát ez a T21-T71 combo a sírba tesz. Ezen az ágon lesz az elsõ T8 tankom. Még nem néztem mi lesz az, de hogy ezek nem maradnak az biztos.

GaBenc
Nyugi, értettem, meg hát tudtam is...csak hát kerek szemmel néztem, hogy egyedül vagyok. Mindenki az A0 nyomta. :-D

Ensk, encounter. Nem bántam meg ezt a JP2-t. Mindezt a rövid 105-ös ágyúval, hiányzik még úgy 40k xp a top löveghez. Nem sok ilyen dinamikus géppel találkoztam még, sokkal jobban bejön mint az elõdje, szinte bármilyen szituhoz, pályához lehet vele alkalmazkodni. Most is berongyoltam a városba, és olyan váratlan helyekrõl vetettem magam az ellenséges csapatra, hogy köpni-nyelni nem tudtak. Igaz, a legtöbbjük már le volt sebezve, de én meg megkerültem a mapot, közben kivégeztem egy IS-t meg a TD-zõ artyjukat, aztán hátulról beugrottam a sûrûjébe, és annak rendje és módja szerint szétcsaptam köztük.
Med mozgékonyság, pattogós felépítmény, jó ágyú, és ez még nem is a top. Nyamm.