banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    Bocs Jeff, de én személy szerint hülyeségnek tartom ezt a táblázatosdit.
    Az egyik legnagyobb problémája a kezdöknek amúgy is az, hogy a játék tanulása alatt azt értik, hogyan kell modokat telepíteni,meg melyek az OP. tankok, maga a konkrét " használat",és játékmechanikák helyett,( értem ezalatt, hogy ide beírt kérdésekböl is látszik, alapvetö beállítási funkciókat nem találnak, és nem is tudják hogy vannak, ill. osztályuknak megfelelöen nem tudják használni a tankokat) ezek szerintem 100* fobtosabbak, mint hogy merre induljanak. Mondom ezt azért is, mert eleve az új játékos "egyénisége" veszik el azzal, hogy nem a saját maga választott úton indul annak minden örömével és buktatójával, mert a "szívás" is a tanulás része szerintem, hanem mivel mindenki más, és más eröltet bizonyos ágakat mert OP, és a számtalan " average boy" egyikévé válik, aki nem tud mit kezdeni a Top tankjával. Arról nem is beszélve, hogy számtalan általad kihúzott tankot és ágat tartottak mások is, és én is kezdöként is élvezetesnek, mert olyan " hülyék" voltunk, hogy nem figyeltük mi az OP, szimplán kezdöként élveztük a játékot. Pl. az általad úgy lehúzott SU 101- az egyik legélvezetesebb TD szerintem. A CW, meg be legyen már cél egy kezdönek, sokan soha nem CW- znek, attól még élvezhetik, és lehetnek jók...:).
    Egyszóval, remélem minél kevesebb kezdö választja ezt a listát, arra megy amerre tetszik neki, és ahelyett hogy " OP" tankokat húzogatna, megtanul azzal játszani amit választott. Jobb játékos is lesz töle szerintem...:)