World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Saját tierjében, városban nekem is, de nagyon ritkán tesz oda!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Némi off. De gondolom lesz olyan akit érdekel.
Ez a heti Humble Bundle akció: link.
4,64 dollárért (kb 1000 HUF) lehet 6 játékhoz hozzájutni. Köztük a FEAR 2-3, Batman Arkham Asylum/City GOTY.
Szerintem ez így nevetségesen olcsó vétel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

* elég gyakran rak T6-ba.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nekem is van D. Maxom, és azért elég ritkán rak T6-ba. A T8 meg nagyon ritka, akkor is csak pár van. De pl. a Nashornnal meg állandóan olyan pályára rak, amin semmit se lehet csinálni. Pedig érzõdik hogy rohadt jó tank lenne.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hát akkor mások vagyunk.... nekem bejön a kv-4 😊
fõleg ha ütközni kell akkor van nagy röhögés 😄
irányított ütközés + repesz páncél... épphogy hozzáérek vkihez -200hp neki
ha van sebességem is akkor -400 tõl egészen -800-ig attól függ milyen papír az enemy 😊)
egyetértek veled, a dickermax szerintem 80%-ban T8-ban bohóckodik. Már bánom, hogy megvettem, pedig fél áron volt.

Tényleg, meg lehet nézni valahol, hogy egy adott tankkal hány százalékban vagyok a szintjén, illetve fölötte?

voivod32
Már csak a torony hiányzik, de nem is vagyok biztos benne, hogy akarom -e!

voivod32
Igen, ezt én is megfigyeltem, a bökkenõ csak az, hogy Általában a pályák: El -Halluf, sand River, Malinovka, stb. Ha TD vel vagyok, akkor 10-bõl 8-szor a városba rak .Hogy egye meg a botom!

benne van a nagy motor meg a talp?
Tény hogy kisebb, fõleg városi pályákon jönnek ki az erõsségei, de ott nagy zúzó tud lenni.
Na sikerült elég nagy kavarodást összehozni egy hsz-be. Fáradt vagyok, na. Egy szó mint száz, régi MM rulez!😄
voivod32
Kezdem egyre inkább azt érezni, hogy óriási hiba volt megvenni a KV-4-et. Olyan kibaszott lassú, hogy mindig mindenrõl lemaradok.
[/url][/img]

Loltractor, Ms-1, FT-17 és T1 cunningham? 😊
Nekem van egy beállításom, amivel mûködik rendesen. Elég minimalista, de mûködik (xvm, camera zoom out, jimbo crosshair, damage panel, session statistic, és a sniper modnál eltûnik a feketeség). Ezt át tudom küldeni (a komplett mappát).
Arról már ne is beszéljünk, hogy a különbözõ gépek különbözõ mértékben dinamikusak.
Általában a jó camójú/fegyverzetû tankok azok, amik nagyobb tier ellen is boldogulnak, mivel ezek az értékek nem évülnek el. Ha viszont egy nagy dobozban ülsz, aminek a páncélzata a saját szintjén is épphogy csak elégséges, amihez még jó camo se jár, akkor hacsak nem medrõl van szó, hiába van neked akármilyen jó fegyvered, a nagyok közt csak ágyútöltelék leszel. Ezért nem szeretem a Tiger P-t, és ezért szenvedõs a KV-4 is, ha T10-be tesz.
Szerintem most balancolt nagyjából. Nekem nincs olyan tankom, aminek baromi szar lenne az MM-je, kivéve a lightokat persze. Meg talán a Dickermax (ezt a szart megveni goldért omg, még jó hogy féláron volt).
Jobban szerettem igen, csak épp akkor még ha nem voltál balszerencsés, közel ugyanannyit mentél a saját szintednél kisebbek, mint nagyobbak ellen. Folyamatosan két tierrel nagyobbak ellen menni pedig nem mókás.
Ha mértékkel történik, akkor direkt jó, de életformaszerûen? Nem. Ahogy folyamatosan kicsik ellen menni is hamar élvezhetetlenné válna.
Tudod, mert az heavy tank, és nem TD, így nem szabad OP-nak lennie 😉

Nem te szoktad mondani milyen jó volt a régi rendszer, és milyen jó volt játszani 4 tierrel kissebb tankokkal a nagyok ellen?? Akkor neked ennek az elenyészõ 2 tier különbésgnek meg se kéne kottyania 😛 😄
Én mondjuk már a JP camójával sem tudok megbarátkozni. Még mindig nem vagyunk kibékülve, pedig már vagy 100 csatát mentem vele.
Bánt a dolog, mert érzem a potenciált a gépben, de egyszerûen nem tudom kihozni belõle. T7 csatában még nincs is vele gond, ott ha felspottolnak egyszerûen bekapsz egy lövést, egyet pattintasz, aztán 70% HP-val fedezékbe húzódsz, de a T9 ramazurikban, márpedig az esetek 60%-ában oda tesz az MM, ha felspottolnak, 5 másodperc alatt szétszed valami ordenáré nagy dög. Márpedig fel fognak spottolni, hacsak nem a 3. vonalban állsz, de onnan meg 400 méterrõl sznájpold a gyenge pontokat a 200-as átütésû ágyúddal.
1-2 napja olvastam FTR-en, hogy jön az a nerf. Bár nem értem, hogy a tórger behozatala után, miért is van szükésg a T-57 heavy nerfelésére...
Mondjuk a camo nélkül nem érnének sokat. Lásd Sturer Emil, annak nincs camója, ami használhatatlanná teszi.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ki a fene beszélt arról, hogy nerfelni kéne? Nem vagy kicsit paranoiás? Én csak annyit mondtam, hogy durva a camója, slussz passz. Ahogy a Waffentrógernak az ágyúja, a T95-nek a páncélja, stb. stb.
Igen, mostanra pl. teljesen elhalkultak a Foch 155, T57 HT nerfelési hírek is.

Brutális az új ág német TD ág camoja, már rég mindenki fel van spottolva, de ezek még akkor is láthataltanok és osztják 500-700 damage-t.

Mondjuk ahhoz az ághoz szerintem pont a kutya se nyúlt idáig. Meg mit nerfelnél azon, mikro a tornyát se tudja körbe forgatni szerencsétlen. Aki ki akarta grindelni a obj-140-et annak sztem már volt T-54-e, mint ahogyan én tettem.

Nem a medium tankok camojával van a próbléma, hanem az egyre brutálisabb tûzerejû TD-kkel.
Várj, itt azt hiszem félreértés van 😊 Mi a T-28 Protoról beszéltünk, ami tornyos is és nem 75-ös a frontja. Az SU/ISU-152-vel nem lehet legelöl menni, csak akkor, ha van értelmes support. Az ISU-val emiatt nekem 7000+ damage kellett a MT-hez.

T10 TD camo értékek

Lol a WT e-100 camoja, mondjuk meg is érdemli, hogy még a Mausnál is szarabb legyen xd
Azért használhatatlanná nem szoktak tenni semmit. Meg már elég rég volt olyan hogy valamihez komolyabban hozzányúltak volna pár hónappal a megjelenése után.

Az ISU-n én is pont meglepõdtem. De a SU-152 kamója is jóval gyengébb a T25-AT-énál, amiket meg én kb egyenrangúnak éreztem.
És ez mennyire zavarná SerB-t? Megvolt a beetetés, mindenki rávetette magát az új ágra, szépen fogyott a prém, xp váltó arany, lenyugodtak a kedélyek, jöhet a nerf. Nem az elsõ és nem a második eset lenne.

R3nton: Bocsáss meg ha belegázoltam a lelkecskédre, de veled ellentétben nekem nincs mindig affinitásom egy kis anti-TD propagandára.
múltkor egy nap alatt mente4m 4-et😛 Szerencsés napom volt 😄
Am engem még az lepett meg ebben a táblázatban hogy az ISU camoja annyira nem is durva mint amilyennek tûnik, pl a T28 camoja jobb. Pedig én ez nekem nem tûnik valósnak a tapasztalatimhoz viszonyítva.

És??? A WT E-100 meg egy sorozatból 3300-at lõ. Na bumm, nagy szám, hogy jól rejtõzkdöik a 320-t pötyögtetõ obj-140.
Hát elég nagy kicseszés lenne, mert anélkül a camo nélkül mehet a kukába.

Mi már 8.8 teszten is konstatáltuk gyakorlóban, hogy bokorban állva csak az 50 méteres határt elérve lehet spottolni. Ugyanez áll az Ob. 140-re is. Nem kicsit durva a rejtõzködésük.

Szpenyaz: Csak aztán nehogy áldozatul essen valami "váratlan balanszolásnak"😄
Az igazi poén az hogy a WT borsnak mozgás közben jobb camoja van mint a másik kettõnek álló helyzetben 😄.

Object 416 rejtozese kicsit odab*sz. 24,26 allo helyzetben. A hellcatnak van 21 korul. Akkor ez mit tud ?
voivod32
Ez mind így igaz! A T28 Proti egy szörny! Csak ne lenne olyan iszonyat lassú!

A Ferdinek jobb az álcája, mint a JP2-nek? Wattafakk? Értem én, hogy magas megatöbbi, de azért már mégis. Én eddig abban éltem, hogy a TD ágak java a mozgékony - jó camojú - nulla páncélos, és a lassú - fos camojú - masszív páncélú koncepciókkal operálnak. Meg se fordult a fejemben, hogy a Ferdi veri (ha csak kevéssel is) a JP2-t ilyen tekintetben.
Ha sebzésre adnák, akkor legalább jóval több ászom lenne, de én noob basecamper vagyok, ezért nincs(pl.: obj.268,704, ISU, ferdi, jt).
kösz 😄 sík terepen 17-el megy... kis emelkedõ és 12km/h nagyobb emelkedõ 5km/h
nem hiszem, hogy 57%-os WR-el és 2116 átlag sebzéssel nem vettem volna ki a részem a csatákból... de annyira lassú szegény, hogy nem én megyek az enemyhez hanem az enemy jön hozzám 😄
de mindemellett kíváló TD, csak ajánlani merem bárkinek
ja majd 75mm-es front páncéllal, torony nélkül, lassú fordulással az elsõ sorban leszek = 2 perc alatt meghalok és nem osztom ki a sebzést amit szoktam, de csak ha veled leszek egy csapatban besti, de tuti te fogsz a leghangosabban sírni, hogy noob su-152-õ....
Kicsit aktívabban részt kellene venni a csatákban, nem csak hátulról puffogtatni "jó" TD-s szokás szerint, amíg mások vásárra viszik a bõrüket <#papakacsint>
Nekem szeritnem már 4e körül megadta a kisebbik gunnal, csak akkor a frontvonalban voltam.

egyébként 4 tank ász-t szedtem össze 2 nap alatt.... (T28 proto, Nashorn, T-43 (1144-re megadta), Indien-Panzer)
megfigyeltem, hogy peccs után 1 héttel könnyebb össze szedni mert sokan nyomják az új ágat
azta rohadt... T28 Proto 7000dmg-re kaptam csak meg a tank ászt <#wow1>
nehéz szülés volt... 185 csata
Ez csak a szokásos... ha te ülsz a tankban, semmit nem pattint, de ha ellened van, esélyed nincs átlõni. Pedig de, sokat pattint, csak a negatív eseményt (azt, hogy átlõttek) jegyzed meg.
Master91
"Az EU szerveren gyertek az SG chat channelre, a jelszó mindig: 123"

baromira nem létezik 😄
voivod32
Igen! Nekem is van SU152-m. De a piroskák nem ülnek bokorban, hanem rohamoznak vele, mint Zrínyi! Na ekkor nyer a papír! 😄

jólvan na 😄 nem lehet mindenki 70%-os mint a prok 😄
buktam 1%-ot egy hónap alatt :S
Lol... Type t34-eket meg a hozza hasonlo kis hp-s papirokat egylovesezem. Eleve ott a hiba a su-val kozlekedo reszerol hogy te latod meg ot elobb es nem o teged. Lathatatlan td-rol beszelunk. Mar ha egy bokorban ul .