World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ez a heti Humble Bundle akció: link.
4,64 dollárért (kb 1000 HUF) lehet 6 játékhoz hozzájutni. Köztük a FEAR 2-3, Batman Arkham Asylum/City GOTY.
Szerintem ez így nevetségesen olcsó vétel.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
fõleg ha ütközni kell akkor van nagy röhögés 😄
irányított ütközés + repesz páncél... épphogy hozzáérek vkihez -200hp neki
ha van sebességem is akkor -400 tõl egészen -800-ig attól függ milyen papír az enemy 😊)
Tényleg, meg lehet nézni valahol, hogy egy adott tankkal hány százalékban vagyok a szintjén, illetve fölötte?
[/url][/img]
Általában a jó camójú/fegyverzetû tankok azok, amik nagyobb tier ellen is boldogulnak, mivel ezek az értékek nem évülnek el. Ha viszont egy nagy dobozban ülsz, aminek a páncélzata a saját szintjén is épphogy csak elégséges, amihez még jó camo se jár, akkor hacsak nem medrõl van szó, hiába van neked akármilyen jó fegyvered, a nagyok közt csak ágyútöltelék leszel. Ezért nem szeretem a Tiger P-t, és ezért szenvedõs a KV-4 is, ha T10-be tesz.
Ha mértékkel történik, akkor direkt jó, de életformaszerûen? Nem. Ahogy folyamatosan kicsik ellen menni is hamar élvezhetetlenné válna.
Bánt a dolog, mert érzem a potenciált a gépben, de egyszerûen nem tudom kihozni belõle. T7 csatában még nincs is vele gond, ott ha felspottolnak egyszerûen bekapsz egy lövést, egyet pattintasz, aztán 70% HP-val fedezékbe húzódsz, de a T9 ramazurikban, márpedig az esetek 60%-ában oda tesz az MM, ha felspottolnak, 5 másodperc alatt szétszed valami ordenáré nagy dög. Márpedig fel fognak spottolni, hacsak nem a 3. vonalban állsz, de onnan meg 400 méterrõl sznájpold a gyenge pontokat a 200-as átütésû ágyúddal.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Brutális az új ág német TD ág camoja, már rég mindenki fel van spottolva, de ezek még akkor is láthataltanok és osztják 500-700 damage-t.
Nem a medium tankok camojával van a próbléma, hanem az egyre brutálisabb tûzerejû TD-kkel.
Lol a WT e-100 camoja, mondjuk meg is érdemli, hogy még a Mausnál is szarabb legyen xd
R3nton: Bocsáss meg ha belegázoltam a lelkecskédre, de veled ellentétben nekem nincs mindig affinitásom egy kis anti-TD propagandára.
Szpenyaz: Csak aztán nehogy áldozatul essen valami "váratlan balanszolásnak"😄
nem hiszem, hogy 57%-os WR-el és 2116 átlag sebzéssel nem vettem volna ki a részem a csatákból... de annyira lassú szegény, hogy nem én megyek az enemyhez hanem az enemy jön hozzám 😄
de mindemellett kíváló TD, csak ajánlani merem bárkinek
Nekem szeritnem már 4e körül megadta a kisebbik gunnal, csak akkor a frontvonalban voltam.
megfigyeltem, hogy peccs után 1 héttel könnyebb össze szedni mert sokan nyomják az új ágat
nehéz szülés volt... 185 csata
buktam 1%-ot egy hónap alatt :S