World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Lehet hogy a táras tankok a favoritok mostanában de azért az öreg 268 is tudja még a dolgát. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ok. köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem akartam ebbe belefolyni,de!
Anno mikor megalakult a HPTS,nagyon jó kis brigád volt az!
Sokan voltak innen is a kezdeti csapatban,még ha most hallgatnak is róla.
Ott volt mindjárt a Matyi!(na jó ez csak vicc volt)
Sok gyakorlás cw próbálkozás kellett mire sikerült területet foglalni.Aztán lett 5-6-7 is amit sikerrel tartottunk 1-2 hónapig.
Azzal a társasággal semmi probléma nem volt!Persze mindenhol van 1-2 debil,ez elkerülhetetlen.De hogy full retard társaság lett volna ezt elutasítom.
Találkoztam nem egyszer sokkal idiótábban viselkedõ Magyarokkal más klánokból is.
Már egy ideje nem klánozok.Többek közt az ilyesmik miatt.
A Magyar Magyar ellentétrõl meg csak annyit,hogy való igaz ez csak egy játék és semmi nem tiltja hogy kihasználjuk a játékon belül adott lehetõségeket.Az is igaz,hogy a mai világban már az a tiéd amit megszerzel magadnak.Az hogy milyen áron,milyen módszerekkel,mostanra már mellékessé vált.
Biztosan régimódi vagyok.De engem a szüleim és a nagyszüleim még olyan értékekre próbáltak nevelni,mint a becsület meg a tisztesség.
Egy játék célja az hogy jól érezd magad.Viszont a játékon belüli cselekedeteid és viselkedésed hûen tükrözik valódi önmagadat...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Antimat
Nem, most pl. egy Su100y-kör volt az alany.

cyka blyat

Te Maala, úgy néz ki elkaptad a SerB vírust... csajok is megvannak már hozzá? 😊

Foxi, bekaphatod 😛

Sunsetjoy
Skacok a 7v7-ben most ugye ha jól láttam év végéig van az 1,2 xp és 1,2 crew szorzó. Amúgy ezen kívül hasonló a tankszázadhoz, amikor a vesztes csapat bevételének felét is hozzácsapja a nyerteshez?

Vagy már ez a dolog sincs századnál, kivették?
Nem voltam nagyon tankszázadozós sose.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Amennyien játszanak, igen kicsi az esélye hogy gyakran összekerülj 2x ugyanazzal az emberrel.

(nem lehetetlen, de igen kicsi)

Reggelt!

Régebben, ha játék közben tiltólistára tettem valakit és újra össze rakott a "megjelölt" játékossal, ugyanúgy rajta volt a nevén a jel.

Késõbb a fullidiótákra is rányomtam, hogy tudjam, ha legközelebb összefutunk mire számítsak.

Mostanában kevés idõm van játszani, de egyszer sem láttam tiltott játékost. Ez megváltozott a peccsel? Vagy csak mázlim van és elkerülnek?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Full retard? Ugye tudod, hogy a klán nagy része innen (SG) lett toborozva? 😄
Nem célom a flém (ezért sem teszem fel a közös szakaszunkról replay-t <#mf2>), így legyen elég annyi, hogy máshogy látjuk a dolgokat.
A kutyamat nem erdekli a velemenyed fel birod fogni ? Senki nem kert az okoskodasodbol . Ertheto ?
Olyan kerdeseket akartal megvalaszolni amit fel sem tettem.
Nagyon okos gyerek vagy de ezt megsem vagy kepes megerteni.
Majd en is belekotok mar egy hozzaszolasodba ertelmetlenul csak hogy sikeruljon a megvilagosodas.
Bármilyen ocsmány egy jószág is ez, egyszerûen imádni való<#eplus2>.

Replay

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

GabeE3e
<#nezze><#nezze>

A fejlesztõknek már megvan a T10 Japán Nehéz tank képe (állítólag egy szörnyeteg, nagyobb mint a Maus)

There is but one rule: Hunt or be hunted.

jaj de kuszák a mondatok, aludnom kéne egyet... remélem érthetõ
Ez még akkor volt, amikor kb kijöt a patch. És base volt. (Legalábbis E-75nél a 2,3k xp az tuti base volt több mint másfél éve - és azt írja neki max XP-nek, akkor nem voltam prémes, Protonál pedig 2019 nagyon úgy rémlik a base volt.
De gondolom Õ prémmel együtt kapott annyit. Base XP-nek kicsit irreális.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Ez szomorú. Ha jól emlékszem, soha nem csináltam még 2k feletti base xp-t. Viszont sztem most azért kevesebb kell, olyan 1600-ra tippelem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem anno - még réges-rég - 2019-re adta a tankászt. Szóval ja... kemény dió. Barátságos kis tank, szerettem, durva a jó kezekben (na nálam ezért nem volt durva ;D)
popey8
Leo protonál 1214 base xp csak a 2. class-ra volt elég? Mi a túró...<#guluszem1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

hát az is tény... de a HPTS volt az elsõ klánom ami full retard volt 😄
most nem bántásként de ott kajak összejött a társaság 😊
Na jó, pl. Te nem tartoztál közéjük... 😄DDD
"Mivel értelmes srácok játszottak a HPTS-ben"
pfffffff xDDDDDDDDDDDD
Ööööö... Ambivalens helyzetben vagyok, lévén ex HPTS-es ex parancsnok helyettes, de jelenleg VTEPS-es. Halkan megjegyzem, hogy a diplomácia lett volna a helyes út, javasoltam is a HPTS TS-én pár napja (talán Sierrának, mert Crossyt nem értem el), hogy a közelség miatt érdemes lehet a VT3PS-et megkeresnetek, a BOTEV pedig könnyen üthetõ, így terjeszkedni is tudnának.
Mivel értelmes srácok játszottak a HPTS-ben, ezért nem lesz balhé.
Ellenben én balhézni fogok, ha ebben az évezredben nem állsz szóba velem, Senhor Heff!!4! <#banplz>
Itt a javított link..

Végre megvan ezzel is az elsõ normális köröm.

Replay

Maala
Új tankkal próbálod?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Antimat
Érdekes, nekem most is unknown file formatot ír.

cyka blyat

Antimat
Szóval már megy a wotreplays. Jó tudni, köszi!

cyka blyat

Nem egy hétköznapi crew...

Na ezért szeretem az E50M-t, ezt Leo-val életben nem csináltam így volna végig.

replay

Van pár homály lövés, mert drágalátos UPC-nek köszönhetõen fél este ugrált a ping össze-vissza.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem mondjuk ma az 5xök bejöttek.
5000xp alatt prém nélkül nem voltak.
Meg most volt egy elég kemény vereségem Ms1-el.
250 000 creditet hozott. <#vigyor>
Végre jó éjt!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

na erre várok én is nagyon.... van free exp-m de nem akarom elcseszni erre
egyenlõre még küzdök ezzel a fossal, de nagyon hulladék
*Fetreng a földön a röhögéstõl* Azok a legénységtagok 😄 Fenomenális <#vigyor>
JeffDunham
Csoszi ez jobb? Ez lett volna az 5x-özõm... <#falbav>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala
Valóban, ha valaki, akinek láthatólag sokkal nagyobb van valamiben, elmondja, hogy mi a hiba a gondolatmenetedben, az okoskodás.

How terrible.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

xotyi
A két százalékos érték között az egy nyíl akart lenni, nem szándékosan idéztem.<#idiota>

Trance&Friends nothing more..

xotyi
Üdv a klubban.. mai mérleg 15 csata 4 gyõzelem, egy döntetlen.. octóber 1 tõl a mai napig sikerült a wg-s "értékelésem" 51.32% → 50.89% re redukálni, és bármit teszek, bármilyen csapatba kerülök, általában lose,szóval aki meglát játékban meneküljön valami átok van rajtam. 😄

Trance&Friends nothing more..

Ritkán dobom le az égszíjat, de most közel állok.
11 csata alatt megvolt a 24 kill.
Ez volt kb 3/4 9kor.
Ekkor kellett volna még 2 túlélt csata.
Most van 11 óra és már csak 1 túlélt csatára vagyok attól, hogy aludhassak.
Bármit csinálok beledöglök.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szidom én is néha, mint a bokrot, de lehet vele jó köröket menni azért, annyira nem rossz 😄
Kihozza az emberbol az allatot!! Az okoskodo kis nepmuveszeti kis cerepedeny. Na ez kulturalt volt .
Majd ha normálisan fogalmazol akkor nem fogok törölni. Am meg sírjál nyugodtan.

JeffDunham
"kocsog" <#nevetes1> <#nevetes1>

Dikk! Pákó is itt van köreinkben. <#help> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

akkoriban már nem voltak ezek a kézi "tank" elhárítók bazooka-elõdök nem lett vna szintén kockázatos frontvonalon ilyesmi jármûvekkel kocsikázni?
Kézifegyvereket megfogott, több nem is volt cél.
skacok a t7 combat carnak igazából milyen szerepet szánhattak anno? (ha itt most eltekintünk a játékbeli szereplésétõl) nem tudom igazából hogy 16 ill. 12 mmes páncél megállította-e a puskák és géppisztolyok lövedékét? a 3 .30as és az fõ m2es .50es browning egyhelyen viszont elég félelmetes lehetett még '37-'39 távlatában nem?
popey8
Éppen most vágott ki 2916-tal. Utánanéztem és állítólag origin modolatlan klienssel is produkálja a hibát. Újabb pecs, újabb bug by WG. Working as intended...

Maala
6 ember nem klán, csak egy baráti társaság. Ha ezek után még kritizálni mered a másik klánt, amiért megtámadott téged, pláne, ha ott is ilyen stílussal írogattál a másik klánnak, nem csodálom, hogy el lettetek törölve a fenébe.

Ne nevettesd ki magad.

Az meg, hogy milyen régi egy világ, lényegtelen. Sõt... Manapság az új világokon már elõre megtervezett klánok indulnak, bejáratott játékosokkal. Persze nem a csip-csup 6emberes klánokra gondolok, akik sírnak, ha leverik õket, miután "dicsõségesen harcoltak". Nem ez lenne az elsõ, amirõl hallani, hogy aztán telekürtölje a nagyvilágot a dicsõséges helytállásával, és az álnok ellennel, amiért az kihasználva a játék adta lehetõségeket, kipicsázta õket a térkép szélére. De ugye, aki széllel szemben pisál. Nem véletlenül tribal wars, és nem friend wars.

Te véletlenül nem Cactusland csodálatos sleppjébe tartozol?

Master91
Jó, nem tartottam fairnak

Bár wg-be rikta a fair dolog
JeffDunham
Akkor félre értettem valamit.

Tehát azért volt a kép mert összedobta õket. Jól megleptél vele szerintem mindenkit. <#nyes> <#hehe> <#nevetes1>

Master91
Semmi nem volt oO

ha én adok-kapokot játszok chatben akkor néhány "rasszista" kifejezés leíródik véletlenül