A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bartlebi #300302 Ha te ott vagy az ellenfél csapatában akkor a sok amőba között lett volna valaki aki a gondolkozó lények táborát képviseli. Ne az értéket keresd hanem az érdekességet. Lásd: 3 top tier tank halála sebzés nélkül, az St-I hülyesége, ellenfél OBJ704 hülyeségei(tudja jól hogy ott vagyok és mégis odajön még egy tockosért, itt jegyzem meg hogy a munkahelyemen is volt ilyen hülye mindig megtalálnak valahogy), na meg nem szoktam kapni ennyi kitüntetést egy csatában mostanában (mondjuk ez inkább nekem érdekes). Szal ezek összességét nézd. Nézd meg T28-al simán bementem Ruinberg városába és rohadt jó köröket mentem. Na meg az sem mellékes számomra hogy ez lett eddig a legjobb minőségű videóm amit a youtube sem tudott nagyon elrontani.