A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #300201 Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy randomban nem érdemes spotterkedni, mivel pingelheted te a térképet végig, úgysem fognak rád figyelni, vagy alig 1-2 tank(ezen állandóan meglepődök, pedig tudhatnák miért is megy a ping).
Bemész passzívba egy bokorba, pingeled hol fog megjelenni az ellen. Itt két dolog lehetséges: vagy a lőtéri kutyát nem érdekli, vagy a legelső elhaladó gyors tankra kilövik az összes skulót kb egyszerre, hogy mire a nehezebb tankok megjelennek, még mindig töltési időben rostokolnak a csapattársak(ez nagyon sokszor előfordul, nem értem miért kell egy 60-al száguldó AMX-re rálőni 400 méterről, ráadásul olyan tankoknak, amiknek 20 sec feletti a töltési idejük).
Ha meg aktív spotterkedsz, kifutkosod a beled a dombok/házak közt, ügyelsz minden mozdulatra, hogy még véletlen se kerülj célkeresztbe, aztán azt kell észrevenned, hogy teljesen hiábavaló az egész, mivel itt sem figyel rád senki. Az artyk mást néznek, szarnak rád. Ez a legrosszabb eset, mivel nem egyszer szétgörcsöltem magam, hogy visszatudjak menekülni valami védettebb pozícióba, folyamatos mozgásban vagyok és még csak oda se bagóznak.
Szvsz ezért már csak olyan kightokkal igyekszek menni, ami sebezni is tud, a farbatúró AMX-eket igencsak megszerettem, de azért elég lehangoló tud lenni, hogy amire ki lenne találva, pont arra nem használható.