World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
Szoktam is, de nem az elsõ lövés után, szóval köszi minden Mr. Obvious-nak...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Jajj régi szép idõk.. Reaper flamel... <#nezze><#taps><#hehe>
Történetesen az vagyok. De ha nem az lennék, akkor is beszólnék annak akinek ennyi esze van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Artával lövés után mozgás van !
Reaper
Hallottam okoska, csak nem te is HUNS-os vagy?

Sunsetjoy
Nem véletlenségbõl olyan helyen üldögéltél, ami közismerten arty-telephely? Mert az okosabbja (ha van lõszere, pláne) rögtön megszórja a szokott helyeket...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ó egyem meg 😄.
Csak szimplán nem hallottál még a tracer nevû dologról, vagy a W és S billentyûk használata derogál?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

E3-ban nekem is gyakran behal az egyik töltõ, lehet azért, mert az E3-on itt-ott vannak olyan lyukak, ahol bejut a splash. A 215B-n tesztelgetem egyelõre a spall linert.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Reaper
Egyébként úgy kerek a történet, hogy egyet lõttem, melyet követõen az ellen arty-ja kilõtt úgy, hogy nem spottolódtam. És valóban ez kurvára felbasz, szóval még mindig bekussolhatsz kispajtás, ahogyan már tegnap is mondtam...

Reaper
És a mai nap retardja egy HUNS-os kretén, aki beleszól mindenbe, mintha muszáj lenne...

pointer4
És õ ül artyban ? 😄
popey8
A 26 csatából egyszer sem<#vigyor5>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Es a mai nap nyertese "Reap79" aki WN7 1700 effivel megmondja a frankot ha kilovod!<#nyes>
pointer4
Nekem a tegnapi 85 csatából egyszer sem.
A T110E3 gyalázatos ebbõl a szempontból. Szinte minden SPG találat megöli az egyik töltõt és az FV215b 183 HESH lõszerét se sikerült még úgy bekapnom, hogy ne halt volna meg egy töltõ. Most hogy féláron van megvettem én is a SHSL-t, de még nem nagyon volt olyan helyzet ahol éreztette volna a hatását.
Ha tényleg összességében csökkenti a sérülés esélyét, akkor egész hasznos lehet pár tankon. E3 mondjuk nem tudom, mennyire sérülékeny alapesetben, de a 215B-nél nekem majdnem minden lövés vitt valamit, vagy modult, vagy legénységet, amikor teszt szerveren próbálgattam még régebben.

Most tesztelem, de amióta felraktam a super heavy spall linert az E3-ra és a 315B-re, azóta nem sérült rajtuk legénység.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

popey8
Töltsd le a 2916-ot vagy a legfrissebbet innen és annak a packnak az application fájlját használd. Azzal nem fog kilépni. Nekem a 2916-os van fent és még 1x sem vágott ki.

#271056 <#mf2>

U.I.: Fos egy szerkezet ez a busz, igaz még csak stock gunos. Ahogy a Marderrel +2 Tier, ezzel is T7-be rak legtöbbször.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Reaper
Nekem a 2916 is kilépett tegnap, de sebaj...😊

Kivágták mert túl sok GOLD LÕSZERT használt randomban 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Solten
<#worship>

#271068: ja, mar csk minden 8-ik csata utan van CTD.

Saor Alba

Én is most vettem meg a Pershinget, top tank ha 3x voltam vele, de tX-el is ritkán találkozom. Csak a motort raktam rá freebõl, de meg van a t20 feelingje. Fürge, agilis és pontos. Felderíteni se rossz. Lehet azért jön be, mert én szeretem a bétás m4-et is, és annak is elég gyenge a lövege.

Pershinggel, M46 Pattonnal játszik valaki mostanság?
Jó lenne tudni, hogy mennyit kerülnek saját tierbe, és mennyit nagyobbak közé. Illetve érdekelne, hogy mennyire számítanak életképesnek manapság. Pershinget régen szerettem, Pattonom még nem volt.

Most, hogy le vannak árazva, fontolgatom, hogy megvegyem valamelyiket.
Kinézetre bejön mindkettõ, illetve amelyikre esik majd a választásom közülük, azt szánom majd a történelmi csatás tankomnak USA oldalon. M48 nem cél, kizárólag ez a két tank érdekelne, hogy önmagukban melyik lehet jelenleg az élvezetesebb, a nagyobb szórakozást nyújtó 😊

pointer4
Hát neked hol a VTEPS logód ??
pointer4
Nem, a legfrissebb verzió, már tegnapelõtt óta sem lép ki.

http://download-xvm.by-reservation.com:8080/xvm/

(2911-tõl)
JeffDunham
Agyaggalamb lövészet...

REPLAY

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Kishawer
Sziasztok! Néhány VTEPS tag elérhetõvé tette az általa használt MOD pack-ot!
Terveink szerint folyamatosan frissül majd a "kínálat"! Használjátok egészséggel!VTEPS MODS

Si vis pacem, para bellum.

Toby0501
Nálam is elõfordult már, töröltem a res_mods mappából a 0.8.8-as modokat és megjavult.

Gottfried
A tökéletes MM ! 😄

0 vs 8
A csata nem indult el de 15 percig nem tudtam visszalépni a játékba mert újra ezt a csatát kezdte el betölteni,ugyanezzel a felállással.Valami azért a háttérben történhetett mert az ellen tankjai fogytak.Találkozott már valaki ilyen hibával?

Közben a csata véget ért,nyertünk,túléltem,minden fasza. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ez gyors volt....😊 Naná hogy tudtál segìteni, válaszaid nagyjábòl az én jövõbeni terveimet látszanak erõsìteni.Érdekes ez a két ágyú a T54-en, az esetek 90%-ban a nagyobb pen-es gun a pontosabb, kisebb sebzésért cserébe a játékban,- én általában ezeket preferálom - itt meg ugyanolyan sebzés, és a pontosság fordìtva... Ez kissé elbizonytalanìtott 😊. (Az arany lõszer meg evidens, a T44-nél megtanultam, elõször 6, majd 10, mostanàban 15 golddal indulok a legtöbbször plusz 2- es csatákba...😊 ).A két tanknál meg papìron, a 62-es tûnik agilisabbnak, ami med- nél fontosabb mint a páncél....( Persze "papìr" és valòság között hatalmas az eltérés a WOT-ban...😊 Még ráérek eldönteni, de kösz a gyakorlatban szerzett tanácsokért, asszem' a 201; biztos, a tankokat még " körültáncolom" egy párszor...😄.
Csinálja, de lényegesen kevesebbszer.
Szia! Én a T-62A-t a 219-es gunnal húztam ki, viszont a 140 farmolására a 201-es gunt használtam. Nekem utóbbi jobban bejött, bár azt be kell vallanom, hogy sima lõszerrel az a 18-as különbség az átütésben nagyon észrevehetõ (10-15 arany lõszer mindig jó ha van nálad). Mindemellett pontosabb, gyorsabban szûkül! és gyorsabban is tölt. Szerintem eléggé játékos függõ ez a választás. Személyes véleményem szerint az obj.140 jobb: gyorsabban gyorsul (ez csak érzésre mondom), jobb a negatív irányú ágyúkitéríthetõsége, magasabb a végsebessége és pattogósabb a frontja, viszont lassabban forog a tornya és a teste is. Remélem tudtam segíteni!
Üdv urak! Nemsokàra megveszem a T54-et, és két kérdésem is lenne mindjárt vele kapcsolatban😞Tudom, ìzlések és pofonok, de mégis érdekelne a véleményetek....) 201, vagy 219 pen.-es ágyú, és ami kevésbé lényeges,- csak meglepõen kevés infót találok róla-, Obj., vagy T62 ? Mindkettõt kihúzom, úgyhogy az nálam még hónapokig eltart, de érdekelne az itteniek véleménye. Válaszokat elõre is kösz....
Reaper
A legfrisebb verzióval is csinálja sajnos. A megoldás a problémára az, hogy a gui/flash könyvtárból kitörlitek az Application.swf-et. Annyi a difi utána, hogy a csata betöltésekor nincs xvm meg chance to win, de amint bent vagy mûködik, továbbá a service record részben nem nagyon lesz xvm-es adat. Magyarán szerintem bõven vállalható hiány az állandó wot leállással szemben...

Axon
Kipróbálom

Állítólag a legfrissebb verzió már nem csinálja.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Axon
Engem is állandóan kidob a játék a desktopra. Itt már jeleztétek, hogy ez az xvm hibája miatt van.
Mit csináljak, hogy ne dobáljon ki?

Simán lehet az, másfelõl úgyis mindig ottvan apróbetûvel hogy "a változtatás jogát fenntartjuk". Ha nem látod akkor is ott van 😊

Én meg ezen vagyok elképedve, ahányszor valahogy belebotlom...

EZ mennyire hivatalos szerintetek?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

ilyenkor bedobsz egy andaxint sörrel, és nyomsz egy következõ csatát..

<#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ismerõs buszsofõr...., ÉS EZZEL JÁTSZIK OTTHON <#nevetes1><#nevetes2>. Nem halt még ki Magyarországon a hivatástudat!
Solten

<#eljen> <#alien>

Saor Alba

Nekem úgy rémlik, hogy a legénységnek a HE-tõl való sérülésének az esélyét csökkenti csak, és az AP-tól elszenvedett találatok esetében nem ér semmit. De nem vagyok biztos benne.
E-100-nál gondolkodtam rajta, de végül maradtam a venti+stab+rammer kombónál, meg Mausra tennék majd, ha meglesz a BiA-ja a legénységnek.

Eagle16
Még én se mentem vele 10 csatánál többet, de egyelõre 10 HESH és 2 AP a felosztás nálam. Messzire jobb az AP, úgyhogy lehet hogy majd változtatok.

Eddig a minimum sebzésem 297 volt vele 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Általában jól rácseszek az x5-el, de most ez jól esett <#finom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

popey8
Már mindegy😊 Buszvezetõ lettem😉

Solten
Fel kell aldoznod egy kecsket, engem T4-be tolt be rendszerint. Veled T6-ba folyton.

Saor Alba