A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #300035 Akkor kevertelek valakivel, de valami nagyon hasonló hangzású neve volt.
Mindegy, abban szerintem semmi epic nincsen, hogy vagy kempelt (egyébként könnyen counterelhető helyen- vagyis mázli) az illető, vagy csak olyan ellenfeleknek ment neki, amik már sérültek voltak/le voltak kötve/be voltak spotolva másik játékos által. Az meg legfeljebb a mák kategóriája, hogy egyesével, sarok mögül rosszul kijöve próbálták letámadni. Lehet randomban ez a célravezető, viszont akkor meg kuss legyen a winrate-el kapcsolatban, mert ahhoz valakinek be kell vállalnia valamit.
Epic az amikor nehéz ellenféllel szemben és/vagy vert helyzetből tudunk fordítani. A játék maga szerintem kifejezetten unalmas nekem, az utolsó pár mp-t leszámítva igazi küzdést se láttam benne.
Ha meg jogos volt a ban, akkor meg végképp no comment.