World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért van így, mert épeszû embernek meg sem fordul a fejében, hogy ne nyolcassal menjen. Aki hülye az meg szenvedjen.
Ez olyan, mintha CW-re nem T10-eket vinnének, hanem heteseket és sírnának hogy miért rakja õket tízesek ellen.
Ez olyan, mintha CW-re nem T10-eket vinnének, hanem heteseket és sírnának hogy miért rakja õket tízesek ellen.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Na rosszul emlékeztem nem fórum hanem a support-nak van oldala erre.
Lásd eggyel lejjebb...
Ha gyakorlás az ESL-re akkor a 7vs7-re csak csapatokkal lehessen bemenni random egyesbe ne, mert semmi értelme, company mintájára betenni egy hasonló rendszert.
Ha meg beenged random szólóban is akkor oldják már meg normálisan az MM-et, ne ilyen unbalanced shit legyen.
Nem mentem ebben a módban, ahogy company sem játszom, így lesz@rom. Csak érdekesen gondolkodnak a WG-s srácok.
Értem, hogy miért csinálták ezt a módot. Azt nem értem, hogy miért így csinálták meg. 😄
Ha meg beenged random szólóban is akkor oldják már meg normálisan az MM-et, ne ilyen unbalanced shit legyen.
Nem mentem ebben a módban, ahogy company sem játszom, így lesz@rom. Csak érdekesen gondolkodnak a WG-s srácok.
Értem, hogy miért csinálták ezt a módot. Azt nem értem, hogy miért így csinálták meg. 😄
De Istenem, ez a mod direkt erre van. 42 tierpont van, aki ezt nem használja ki, és sz*ros T6 tankokkal megy az meg is érdemli hogy szopjon.
Végignézni a csapatokat meg kb. 20 mp, aki erre lusta az is megérdemli a sorsát. Ha egybõl nem is, de 5 percen belül lehet találni normális csapatot. Nekem eddig három napja sikerült találni olyan csapatot, ahol zöld-lila-kék játékosos vannak normális tankokkal. Csata elején elmondják ki hova menjen és kész, lehet aratni, dõl a credit és az XP. De ha nektek jobb a random sorsolással szopni akkor csináljátok azt.
Végignézni a csapatokat meg kb. 20 mp, aki erre lusta az is megérdemli a sorsát. Ha egybõl nem is, de 5 percen belül lehet találni normális csapatot. Nekem eddig három napja sikerült találni olyan csapatot, ahol zöld-lila-kék játékosos vannak normális tankokkal. Csata elején elmondják ki hova menjen és kész, lehet aratni, dõl a credit és az XP. De ha nektek jobb a random sorsolással szopni akkor csináljátok azt.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Én értem minek van így ezért eszembe nem jut random berakatni magam ebbe a játékmódba.
Ellentétbe veletek, akiknek nem elég a sima random 15vs15 zöccségei.
Ellentétbe veletek, akiknek nem elég a sima random 15vs15 zöccségei.
Nem egy szolgáltatón vagytok, a TS belföldi, stb.
Lásd a tegnaptól délutánig tartó UPC mizériát.
Valahol a wg fórumon van topik meg program amivel szépen meg lehet nézni hol akad a net.
Lásd a tegnaptól délutánig tartó UPC mizériát.
Valahol a wg fórumon van topik meg program amivel szépen meg lehet nézni hol akad a net.
Akkor minek van ÍGY?
ÉÉrted.
Tudom, How terrible...
ÉÉrted.
Tudom, How terrible...
Intresting
4en vagyunk ts-en, 3 embernek laggolgat, nincs stabil ping, 30-40 rõl fel-fel szökik 100-110 fölé
200 ezren vagyunk a játékba
ts- szerint meg stabil 30 ms-em van
Ja és a többieknek is
4en vagyunk ts-en, 3 embernek laggolgat, nincs stabil ping, 30-40 rõl fel-fel szökik 100-110 fölé
200 ezren vagyunk a játékba
ts- szerint meg stabil 30 ms-em van
Ja és a többieknek is
Így van!
Bár csak halkan jegyzem meg: attól függ honnan nézzük. <#idiota>#idiota>
Bár csak halkan jegyzem meg: attól függ honnan nézzük. <#idiota>#idiota>
De az a baj, hogy nem értitek.
Nem fogják MM alapján összedrakni a random faszlámákat.
Vigyen nyolcast vagy menjen randomba, esetleg század, ott van 6-os is.
Ennyi. Pont.
Nem fogják MM alapján összedrakni a random faszlámákat.
Vigyen nyolcast vagy menjen randomba, esetleg század, ott van 6-os is.
Ennyi. Pont.
teljesen egyetértek veled...
úgy látszik már két hülye van 😄
úgy látszik már két hülye van 😄
Nem azzal van a baj, hogy nem értjük.
De ha már megcsinálták és ÍGY csinálták meg, akkor drótozzák már bele, hogy a random kis tiereket normálisan dobja szét csapatokba és nagyjából egyforma csapatokat engedjen össze.
Ahogy lejjebb "kedvesen észlény" kolléga fogalmazott: sok barom randomban is kipróbálná...
De ha már megcsinálták és ÍGY csinálták meg, akkor drótozzák már bele, hogy a random kis tiereket normálisan dobja szét csapatokba és nagyjából egyforma csapatokat engedjen össze.
Ahogy lejjebb "kedvesen észlény" kolléga fogalmazott: sok barom randomban is kipróbálná...
Keress magad mellé 4 embert és kész, de ha magadat akarod szívatni ,akkor így tovább.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ja ha már itt tartunk.
Ez a kaka a kedves netszolgáltatód szeretete miatt laggol nálad.
Mértem két percet egy árva paketloss volt az EU1-en az EU2 hibátlan, stabil.

Ez a kaka a kedves netszolgáltatód szeretete miatt laggol nálad.
Mértem két percet egy árva paketloss volt az EU1-en az EU2 hibátlan, stabil.

Amikor szóba került már akkor lett hangsúlyozva, hogy elsõsorban az ESL mintájára annak a gyakorlására, kedvcsinálónak rakják be.
Nem t3-4-5-6 7v7 hanem legfeljebb 7db tank max 42 tierpontig.
Namost ennek a megszokott 5db 8-as meg a maradék a legütõképesebb felállása.
Akkor most mit is nem értetek még mindig?
Nem t3-4-5-6 7v7 hanem legfeljebb 7db tank max 42 tierpontig.
Namost ennek a megszokott 5db 8-as meg a maradék a legütõképesebb felállása.
Akkor most mit is nem értetek még mindig?
Még egy észrevétel: JP kamója tényleg ennyire fos? Álcaháló, festés, és 50% kamo skill minden legényen, és gond nélkül kiszúrnak még bokor mögül is, több száz méterrõl.
No és meddig tartana a sok T5-T6-ot összeválogatni 1-2 T8 vagy T7 mellé több csapatba és õket összeereszteni?
Max csak akarat kellene mert gondolom a programozói tudás meg van hozzá.
How terrible...
Max csak akarat kellene mert gondolom a programozói tudás meg van hozzá.
How terrible...
nem lenne ez gond ha figyelembe venné a tier szintet a mód...
sokan játszanak vele... pár másodperc alatt összerakna egy tier5 7v7-et ...
vagy tier6 7v7-et és akkor nem lenne szopás 😄
most van 48 csatám 67 killem és 47% WR-em a WG gyökérsége miatt
sokan játszanak vele... pár másodperc alatt összerakna egy tier5 7v7-et ...
vagy tier6 7v7-et és akkor nem lenne szopás 😄
most van 48 csatám 67 killem és 47% WR-em a WG gyökérsége miatt
Mert a hüjjeségfaktort nem veszik figyelembe csak a ready meglétét.
Pl. találsz egy négy fõs csapatot, mindenki nyolcasokkal, neked megfelelõ (elméleti) tudással, akkor beállsz te ötödiknek szintén tier8-cal, és jöhet a menet, amíg meg nem unod.
De be lehet "tetetni" magad egy már meglévõ csapatba is, nem? Nem csak a random sorsolás létezik. (Kivéve ellenfelek kiválasztásánál.)
Mondjuk én még csak random csapatválasztásban csináltam, aztán ha relatíve jó csapatot kaptam, maradtam abban. Ha nem, kiléptem, és próbáltam újra.
Mondjuk én még csak random csapatválasztásban csináltam, aztán ha relatíve jó csapatot kaptam, maradtam abban. Ha nem, kiléptem, és próbáltam újra.
Azért mert a gyökér játékos tier5-el redyzik be.
Nem értik az emberek a lényegét ennek a módnak. Nem arról szól hogy 7 random ember összeáll olyan tankkal amivel éppen kedve van menni.
Nem értik az emberek a lényegét ennek a módnak. Nem arról szól hogy 7 random ember összeáll olyan tankkal amivel éppen kedve van menni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem érted...
miért nem tier8-at tesz be a gép mellém?!!??!
miért nem tier8-at tesz be a gép mellém?!!??!
Tegnap mentünk pár kört esl csapattal gyakorlás gyanánt, a csaták 99%-a hasonló felállással zajlott, mi full, odát 5-6 tank, fele tier8 a többi 4-6-ig
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Lásd elõbbit.
Te vagy a hüjje nem a játékmód a hibás.
Milyen érdekes, hogy az ellenfél közel 7v7 konfiggal klánból van.
Nahát...
Te vagy a hüjje nem a játékmód a hibás.
Milyen érdekes, hogy az ellenfél közel 7v7 konfiggal klánból van.
Nahát...
Yossarian mintha magamat látnám. Nekem is pont emiatt volt rakat fos a wr-em vele amit a jobb lövegek megszerzésével se nagyon tudtam javítani. És most szegény ferdivel is ezt érzem. Na ezért is szüneteltem picit ezt a játékot, mert elméletileg szórakoztatnia kéne😛 De amikor csak tiszta mazo-t érzek belõle, meg olyan faszságok hogy egy vk 3001P közelrõl pattint (asszem lövegpajzs volt, de könyörgöm a BL9-rõl van szó) , A43 szintúgy lepattintott fronttal, Indien 12%-on pattint, vk 4501a oldala lepattintja a KT-t (90 fokos becsapódási szög), újra halálpontosak artyk, és ha speciel nem én vagyok degenerált ****low (mert mindenki kerülhet szar helyzetbe) akkor beoszt a még nálam is értelmesebbek közé és még pluszba kapok ilyen anomáliákat is.
Nyilván manipulálják a 7v7-et aminek a szabályaiban benne van a maximális 42 tierpont és a tier 8-as tankkorlát.
Innentõl kezdve, ha valakik nem értik a 7 vs 7 mód lényegét, az nem az MM sara meg a WG hibája.
Eszemfaszom megáll, hogy fórumlakó, sokezer csatát randomba lenyomott emberek azt gondolják, hogy válogatás nélkül randomgyökerekkel majd jót játszanak.
Innentõl kezdve, ha valakik nem értik a 7 vs 7 mód lényegét, az nem az MM sara meg a WG hibája.
Eszemfaszom megáll, hogy fórumlakó, sokezer csatát randomba lenyomott emberek azt gondolják, hogy válogatás nélkül randomgyökerekkel majd jót játszanak.
ha valaki azt mondja, hogy ez a mód nem szar akkor azt ......... *****

Golden Joystick elsõ helyezésért. Úgy tûnik ez lesz a következõ dolog, amit be kell tenni a fejlécbe.
Ez a T7 Combat cuccot mire kaptuk? 😊
Ja és van valami mûködõ bónuszkód? 😊
Ja és van valami mûködõ bónuszkód? 😊
sztem kurva szar...
csak low tiert tesz be mellém :S
enemy csak full tier8
manipulált szar ez is
csak low tiert tesz be mellém :S
enemy csak full tier8
manipulált szar ez is
Kipróbáltam mégegyszer, Steppes, de mivel mind egy oldalra mentünk, az ellenség a másik oldalon jött be, és lövés nélkül zászlófoglalás.
Lehet van értelme, ha egy összeszokott csapat játszik. De egyébként ez még rosszabb mint a normál csata.
Lehet van értelme, ha egy összeszokott csapat játszik. De egyébként ez még rosszabb mint a normál csata.
velem is ez van IS-3al
11 csata 27% WR
nagyon benézte ezt a módot a WG, nagy rakat szar sajnos 😞
11 csata 27% WR
nagyon benézte ezt a módot a WG, nagy rakat szar sajnos 😞
Fejj, akkor lehet tényleg maradok a JP2-nél.
Na jó, ez az új játékmód. Oké, Tiger II-vel, automatán keressen csatát.
Berak , mellém, egy KV1s,t egy M4 Shermant, meg tier 2-es szarcsimbókot.
Másik csapat, T8-as francia nehéz, is3, is3, T69, T25AT.
A kurvanyád az!
Berak , mellém, egy KV1s,t egy M4 Shermant, meg tier 2-es szarcsimbókot.
Másik csapat, T8-as francia nehéz, is3, is3, T69, T25AT.
A kurvanyád az!
De arra miért nincs pénz szegény wg-nél hogy ha 200 ezren vannak fönt ne laggoljon ez a kaka?
A jpanther egy ideig szivas, de ha fullos akkor mar jo lesz. Hidd el. Kozben meglett a 128as loveg ferdire.... lenyegesen jobb. Csak addig nem kicsit szenvedos. Foleg hogy kell elotte a lanctalp is. Ergo kb 75e xpt kell osszegrindelni ha elvezni is akarod.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Na most kezd hányingerem lenni a JP-tõl. Okádnom kell, ha csak meglátom. Full stockon 10-bõl 9 csatában a lista legalján, átlagsebzésem 300 körül lehet, és a rendszer gondosan átszûri a játékosokat, és kizárólag a legjobb minõségû, válogatott kib*szott degenráltakat teszi mellém. 16 csatából 2 win. Asszem itt az idõ abbahagyni, ami nem megy azt nem kell erõltetni.
Spall liner.
Mouse-ra mit éri meg felrakni Venti; Rammer után harmadiknak?
Szuper heavy spall Linert vagy Vert stabot?
Szuper heavy spall Linert vagy Vert stabot?
Eddig mindenkitõl azt hallottam, hogy a Ferdi top lövegig fos, de aztán nagyon meghálálja a befektetett idõt. Jó lesz az fullosan.
Két hét után ismét beléptem, gondoltam kipróbálom az új német tankokat. Kérdésem az lenne normális hogy minden úgy mozog mintha taknyon csúszna? Ping 60-80 között mint régen de nehézkesen reagál a billentyûzetre ill. torony meg jármû mintha kis fáziskéséssel mozogna.
Szeretett modjaim frissített verzióit fölraktam, talán még ez okozhatja? Mit figyeltetek meg?
Szeretett modjaim frissített verzióit fölraktam, talán még ez okozhatja? Mit figyeltetek meg?
Sziasztok. Emiatt nem igen akartam ide írni de lenne egy kérdésem.
Van egy WoT accountom amin 6db prémium harckocsi van
(T34,t34-3,Löwe,DM,IS6,+egy új)
100% os legénységgel.Már biztos nem fogok vele játszani ezért tovább passzolnám másnak (értitek). Ezt hol tudnám megtenni?
Mivel elég sokat kifizettem anno érte úgy nem lenne rossz ha csurrana cseppenne valamicske belõle de szureálisan alacsony áron adnám. Van esetleg erre lehetõség ,hogy megváljak tõle? más biztos szívesen hasznát venné ahelyett ,hogy porosodik mert senki nem használja.
Van egy WoT accountom amin 6db prémium harckocsi van
(T34,t34-3,Löwe,DM,IS6,+egy új)
100% os legénységgel.Már biztos nem fogok vele játszani ezért tovább passzolnám másnak (értitek). Ezt hol tudnám megtenni?
Mivel elég sokat kifizettem anno érte úgy nem lenne rossz ha csurrana cseppenne valamicske belõle de szureálisan alacsony áron adnám. Van esetleg erre lehetõség ,hogy megváljak tõle? más biztos szívesen hasznát venné ahelyett ,hogy porosodik mert senki nem használja.
Hát t8-as heavyvel nem nagyon kell tapasztalat hol kell lõni, lövik a felépítményt is. Najó forgatva lehet más. De ez a tamk a löveg nélkül ki van herélve ha van t8-nál nagyobb ellenfeled. De mostmár nem adom el, kiszenvedem a toplöveget meg addig tapasztalatot gyûjtök. Aztán a papír td-k helyett kihúzom a Jagdpanther 2-õt. Brutális a felsõ felépítménye (csak lövegkitéríthetõsége gyenge). Szerintem próbáld meg a Jp 2-õt, azzal flankelni se lehetetlen. Mondjuk a tapasztalatod miatt a Ferdivel se lenne bajod de én nagyon megszenvedem vele.
Ja, és a csapatmódra kapott bónuszok is elég impozánsak. KT-vel (prémium acc) még sosem értem el 30k fölötti nettó bevételt, ellenben az elsõ csapatcsatámban 50k körülire sikeredett 😊 XP-rõl nem is beszélve.
Hát t8-as heavyvel nem nagyon kell tapasztalat hol kell lõni, lövik a felépítményt is. Najó forgatva lehet más. De ez a tamk a löveg nélkül ki van herélve ha van t8-nál nagyobb ellenfeled. De mostmár nem adom el, kiszenvedem a toplöveget meg addig tapasztalatot gyûjtök. Aztán a papír td-k helyett kihúzom a Jagdpanther 2-õt. Brutális a felsõ felépítménye (csak lövegkitéríthetõsége gyenge). Szerintem próbáld meg a Jp 2-õt, azzal flankelni se lehetetlen. Mondjuk a tapasztalatod miatt a Ferdivel se lenne bajod de én nagyon megszenvedem vele.