World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégsem jó 😞
ezt csinálja
Gottfried
Hát ha tudtam volna hogy ekkora hulladék,egyetlen free xp-t nem költök arra az ágyúra.Sajnos nem mentem vele a teszt szerveren.
Egyre jobban gyûlölöm ezt a TD-t,ahogy minél többet megyek vele.Nem is értem hogy minek tették a játékba,annyira nem ér semmit.Egyetlen tankban sem éreztem még ennyire feleslegesnek magam egy csatában,még top tankként is. 😞

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

ahh köszi megmentettél 😊
Új 7on7 játékmód tesztelése: http://www.twitch.tv/teamwd

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Igen, QB is panaszkodik. Meg én is. EU2 mindkettõ.
Ebbõl nem kell messzemenõ következtetéseket levonni, mivel csak 18 csatája van vele. Viszont az 18 nagyon durva csata lehetett, 4K feletti átlagsebzés, majd' háromszoros kill...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A többi 10-es gépével közelben sincs ehhez, de tényleg csak 18 csatáról van szó, ami nem sok.
Viszont még mindig úgy tûnik, hogy jókora elhibázott lépés volt ezt a taligát betenni a játékba <#hehe>

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

na ha vki talál 2 soros garázs módot az szóljon pls mert a gyári rohadtul irritál 😊
Másnak is ennyire laggol a játék.
Szó szerint szaggat.
És ez az Eu2

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Waffentróger E100-al meg most sertepertélt egy csapattársam. Én kérek elnézést...

Eagle16
Én majd a 88 L/56-tal használom majd, mert a lövegkitérítés (oldalra) borzalmas lesz a nagy ágyúval, nem éri meg. Meg 194-es átütés Tier 5-re...persze. Ez olyan beugratás mint a francia TD-ken a nagy ágyú a borzalmas célzási idõvel meg DPM-el.

Ráadásul 16k xp az ágyú, 26k xp az új tank...még jó hogy nem az ágyúra megyek rá. A Tier 5-ösön amúgy is túl van az ember 1-2-3 nap alatt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

neked is virkir
Igen az a bajom, hogy az okozott sebzés érdekelne 😊 megpróbálom a damage panelt is, köszönöm Eagle
popey8
Ha jól láttam, akk a Marder II top lövegét vették el tõle és egyben ki a játékból. Asszem az került annyiba.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gottfried
Ennek a szarnak nem ez a legnagyobb hibája. 😄 Mindenben szar. A 30K csatámból úgy 20K-t mentem TD-vel de ilyen használhatatlan mocskot még nem láttam. Már 15 csatán vagyok túl vele de azt hiszem elég is volt mára.T5-ben randomban szinte mindennel 55-60% winem van amivel mostanában játszottam. Ezzel most 31%,ami szépen mutatja hogy csak meghalni lehet vele,semmi másra nem jó.Ingyen frag még a t3-4 tankoknak is.

A hangmodokat próbálta már valaki, mûködnek rendesen?

KÖszi, a walker bulldog testét nem ismertem fel a nagy forgatagban😄
Eagle16
A 6-osnak is -5 lefelé, csak elõre szólok...az Emilnek lesz -15, de az meg elég lassú lesz.

Elvileg M41 Bulldog alvázra házibarkácsolt M18 alap torony. Made in Taiwan.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pedig jól gondoltad.
A hitlog az adott a damagepnel a kapott sebzést mutatja.

Mióta nyitva a szerver csak szopok vicc az egész MM.. vagy én nemtom 35 csatából 28 vereség... könyörgöm...
Eagle16
Damage panel szerintem.

Emberek ez az új kínai light ez mi? Valami megrontott Hellcat?
Közben megtaláltam, csak eddig nem jött be az oldal, amin nem csodálkozok <#hehe>
De legalább megvan a vinnyogó bringa <#eljen>

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi annak a modnak a neve, amelyik az általam okozott sebzéseket összegzi a bal felsõ sarokban? a hitlogra gondoltam, de az a bekapott találatokat írja.
patch utani elso belepeskor a combat car mellett kaptam 49k kreditet. azt lehet tudni mivel varialtak mar megint?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Az 5-ös majd tud de minek? Teljes felfelé kitérítéssel légvédelmi ágyúnak néz ki.(persze az a 88-as az is volt) De minek ???? Madarakra lõni? Lefelé viszont szinte semmi,ami nagy hátrány egy ilyen páncél nélküli vacaknak.

itt megtalálod http://wotinfo.hu/index.php/add-ons
Axon
Nem bizony. Én is szopok vele rendesen.

popey8
Álmodj királylány😄 Eddig se mûködött, miért pont most lenne jó?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A majrélámpához nem tud valaki modot? Jó lenne, ha meg is szólalna. Eddig egy csaj vinnyogott(talán japó), ha felvillant, ha valakinek ez ismerõs, akkor megköszönném, ha dobna egy linket <#eljen>

Eagle16
Most veszem észre hogy ez a 38T egyáltalán nem tud felfelé lõni...még tán annyira se mint egy AT-7.

Gottfried
😊

Új tankokat még nem próbáltam élesben, de ez a 7v7 T8-asokkal eléggé bejött.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

GabeE3e
A Nashorn jó, az elõbb vettem meg és stock-ként 5kill 2200dmg 😊
Bár nem egy fürge jószág,de Brit td-k után egyáltalán nem zavar😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Gottfried
DMaxal mentem 500 csatát és nagyon szerettem.MarderII-vel szintén és elég jók a statjaim velük.Nem is féltem a nyitott küzdõtértõl és az a 88-as is vonzó volt T5-ben.
De ez mindenre használhatatlan.Támadni nem jó,lefelé nem lehet lõni vele,kitéríthetõség 0,páncél -1,camo 0,lassan szûkül és a 0 kitérítés miatt mire összeszûkül,a célpont már sehol,emiatt snipernek sem jó.Egyszerûen semmire nem lehet használni.
Egy dolgot lehet tenni vele,1-2 nap alatt kigrindelni a 25K xp-t és eladni a büdös francba.

köszönöm <#worship>
Na a honlapnál elég egy ctrl+F5-el frissíteni és máris emberi nyelvre vált.

okosszöszi26
egy pár csata erejéig XVM jó volt azóta nekem is kilépeget <#gun>

|Származási hely: Degec|

Nekem is csak ezek vannak fent, eddig semmi gond.

xvm et innen szedtem

Jimbot meg a wotinfo ról.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tier6-os nagyon jó TD
ha nem vagy balfasz 😊
Eagle16
38T-vel amúgy érdemes pár HE-t vinni, 210-eket sebzek vele a többi 38T felépítményébe.

Sõt, igazából mindennel érdemes több HE-t vinni.

Eagle16
Friss XVM-el meg Jimbo-val az elõbb magától kilépett, amint véget ért a csata...

Gottfried
Könyörgöm mondja valaki hogy a T6-tól használhatóbbak lesznek az új német TD-k mert tökön bököm magamat!!!!!!!!!! Ilyen egy fossal még nem találkoztam az elmúlt 30K csata alatt mint ez a T5 TD. RÉMÁLOM !!!!

nem mûködik semmi a 8.8-ból 😞
ja és kétsoros garázs mód!!!
vagy múködnek a régiek?
NoparaWot
xD kto pl ? s.a

megint f@sz leszek 😊
damage panel, vertical tech tree, sniper zoom mod kellene 😊
akinek van jó oldala jöhet, mert amekkora f@sz voltam nem tettem be könyvjelzõbe semmit 😊