World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt csinálja

Egyre jobban gyûlölöm ezt a TD-t,ahogy minél többet megyek vele.Nem is értem hogy minek tették a játékba,annyira nem ér semmit.Egyetlen tankban sem éreztem még ennyire feleslegesnek magam egy csatában,még top tankként is. 😞
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A többi 10-es gépével közelben sincs ehhez, de tényleg csak 18 csatáról van szó, ami nem sok.
Viszont még mindig úgy tûnik, hogy jókora elhibázott lépés volt ezt a taligát betenni a játékba <#hehe>#hehe>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szó szerint szaggat.
És ez az Eu2
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ráadásul 16k xp az ágyú, 26k xp az új tank...még jó hogy nem az ágyúra megyek rá. A Tier 5-ösön amúgy is túl van az ember 1-2-3 nap alatt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A hitlog az adott a damagepnel a kapott sebzést mutatja.
De legalább megvan a vinnyogó bringa <#eljen>#eljen>
Az lenne a kérdésem, hogy mi annak a modnak a neve, amelyik az általam okozott sebzéseket összegzi a bal felsõ sarokban? a hitlogra gondoltam, de az a bekapott találatokat írja.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bár nem egy fürge jószág,de Brit td-k után egyáltalán nem zavar😊
There is but one rule: Hunt or be hunted.
De ez mindenre használhatatlan.Támadni nem jó,lefelé nem lehet lõni vele,kitéríthetõség 0,páncél -1,camo 0,lassan szûkül és a 0 kitérítés miatt mire összeszûkül,a célpont már sehol,emiatt snipernek sem jó.Egyszerûen semmire nem lehet használni.
Egy dolgot lehet tenni vele,1-2 nap alatt kigrindelni a 25K xp-t és eladni a büdös francba.
|Származási hely: Degec|
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ha nem vagy balfasz 😊
Sõt, igazából mindennel érdemes több HE-t vinni.
vagy múködnek a régiek?
damage panel, vertical tech tree, sniper zoom mod kellene 😊
akinek van jó oldala jöhet, mert amekkora f@sz voltam nem tettem be könyvjelzõbe semmit 😊