World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Attention!
Credits received: 1 500

Bõkezû a WG.

A Team Battle-re gyõzelem esetén +20% xp és kredit jár, ez van a küldetések között.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sheltem
Jól látom, hogy a kv1-s -t (még) nem bántották ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ja igen... marder 3
csak bekavart a hülye neve.... 38T
+ az új 4-es marder nem?
Bakker, nem is tudtam hogy ma jön a patch 😄. Azt hittem holnap, akkor mégis igazam volt tegnap 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pont erre a kettõre gondoltam. Nashorn T7 JgP T8 Sturer T9? JgT T10.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

meg specnyaznak van igaza...
a mostani TD ág inkább páncélozottabb, lassabb mobilitással
a mostani meg papír lesz de jobb mobilitással

persze minden ágban van vmi ami egy kicsit kilóg a sorból
1. szerver már megy

most nem azért de...
marder 2 létezett, hetzer létezett, stug létezett, jpz4 létezett, jp létezett, ferdi létezett, jp2 papíron, jt létezett, jp e-100 papíron...
ez 7 létezõ és harcokban résztvett tank a jelenlegi német TD ágból...
ami ág most jön abból csak 2 TD létezett és harcolt (nashor én Sturer emil)
Mert egy ág valami adott séma alapján épül fel. Ezek nyilván nem illettek a másik ágba.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igen, az ágyúkitéríthetõség az jó, de attól még sok helyen dombot kell mászni. Nem kell megint a dráma.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyébként nem értem, milyen logika alapján hagytak ki olyan valójában is harcoló tankokat, mint a Sturer vagy Nashorn. Simán megcsinálhatták volna az elsõ német TD ágat úgy, hogy létezõ tankokból állt volna, vagy nem? Az ilyen papíron létezõket meg megtarthatták volna a második/harmadik ágnak.

Pont a dombos terep jó neki.
Egyre jobban látszik hogy nem konyítasz túl sokat ehhez a játékhoz.

viszont a penje nem valami jó... sokat pattogtam vele erõsen páncélozott célpontokról
Egy baja van csak szerintem, hogy iszonyat lassú, ami eléggé idegesítõ lehet, mivel a térképek nagyja része dombos.

Vagy a 9-es, átlõhetsz vele a WOWP-be,vagy inkább a vártündérbe?
Olyan mint egy nagyobb D.Max. Az új TD-kbõl a 8-as forgótornyos érdekel még, elég gyors, alacsony és nagyot lõ.

T7-es Sturer Emil is bivaly, 230-as pen 490-es sebzés. Plusz brutális negatív ágyúkitéríthetõség.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én is a 8-ast ajánlom, német ISU forgó toronnyal, és átfér az E100 alatt...
Mi lehet érdekes? Ha prémiumra is gondolsz, T6-T7-ben az E-25, Panther/M10, DMax elég érdekesek.

A gyengébb játékosoknál a tapasztalat és a fegyverek hiányát pótolja a gyõzelembe vetett töretlen hit!
A T7-es Stürer Emil... egy állat tank. 15 lövedéket cipel a nagy löveggel, de nagyon szórakoztató, 230 pennel T7-ben. Még T9-re is elég az a gun (SU-101 219-cel rendelkedik, és azzal is jól elvagyok T10-ben) Plusz az a gun depression... -15°vagy mennyi 😄
Master91
Te hülye vagy, szótáradat meg edd meg 😄

csalás baromira nem egyenlõ a manipulálással, nem tudom felétek hogy vannak vele...

Hiába kaparászol, akkor is csak te dobálózol ezzel a hülyeséggel hogy CSALÁS.

NEM - EZ - NEM - CSALÁS!

Nem tudod mi a csalás fogalma, minek dobálózol vele ???
A t8-as ha jól emlékszem elég pofázatos. Lapos, gyors, jó löveg.
t6-os Nashorn kellemes TD...
Tigris ágyú tier6-ban 😊
Van valami ami érdekes lehet t6-t8 körül?

A waffentróger hidegen hagy, a WG már a saját tökeit csapkodja kínjában hogy kihozzon vmi újat, a revolveres német TD egy csodadolog, de hála istennek csak T10ben van, ott meg ritkán fordulok elõ.

Minden orosz tan OP a nemeteket meg szétnerfelik !!!

Ez ? 😊
Szerintem baromi sokat agyaltak a fejlesztõk, hogy hogyan oldják meg a kezelhetõ játéktér, és a brutális harckocsi hadviselés valamilyen szintû integrációját.

lehet, hogy túl sokat akartak markolni, és nem mindenben sikerült az optimumot megalkotni, de valamiben azért telibe találtak, ha másodszorra nyerik a legjobb netes játék díjat.

köszi!

40 = 50 = 58 ? 😊

A teszt szerveren elfelejtettem megnézni, de igaz az, hogy a Panther/M10-re ezentúl amerikai álcafestést lehet tenni?

Igen, mondjuk ki nyíltan! A WG CSAL!!! és hogy mi a bizonyíték? A saját statisztikájuk.
Hogyan másképp is tudnák fenntartani szinte mindenkinél a 50% körüli gyõzelmi arányt egy totál unbalanced játékkal, ha nem úgy hogy a usereknél beállítanak bizonyos szopóág/nyerõ szériákat.

Nem a statisztika miatt nem élvezem-vagy nem, már xvm sincs fent, de akkor is rosszul esik hogy este 11-12 óra után lehet csak normálisabb csatákat vívni(van hogy csak 1-2 órakor), mert addigra a haverok,buli,sör playerek már beba..tak (1sörtõl, mert akkora menõk).
Én ha összejövünk, és sör is van, eszembe nem jutna ott nyomorogni egy monitor elõtt.
A rendszer a hibáit már többször bebizonyította, a TK pedig néha jól esik, bár már rég beláttam hogy annak sincs értelme, mert észre sem veszik hogy ki lõtte ki õket, jöhet a következõ.
Az most frissül az új német TD ággal. :-)

És?

Szerintem nem manipulálás, nem csalás, hanem egy nagyon buta játékmechanikai megoldás, amibe a 25%-os random is beletartozik. De igazad van, a WoT csodaországában bármi megtörténhet, és hülye, aki megkérdõjelezi, hogy ez miért van vagy hogy van ez.

Jaja, túl lett ez pörögve, javaslom tegyük félre, elmondtuk mindketten amit akartunk.

Van most vmi slágertéma amivel elterelhetjük a figyelmet? Köcsögarty ugye már kiesett, köcsögTD van még?

Jaj ez még rosszabb. Persze nem csalásról van szó, hanem arról, hogy a WG manipulálja, hogy ki tudsz-e lõni egy 1% -os tankot.

A manipulálás az szerinted mit jelent? Nem azt jelenti hogy csalnak? Ti beszélni magyar nyelv? Érteni szavak jelentése? Vagy adni én szótár?

Akkor olvasd csak át szépen lassan az elejétõl kezdve. <#nezze>

GabeE3e
13 óráig állni fognak a szerverek a verzióváltás miatt!

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Eh, most mondjam azt hogy múl pénteken raktam fel a modokat a mostani verzióhoz (kicsit hanyagoltam a wotot) erre most megint rakhatom fel az újhoz? 😊

És igen, ez a JÁTÉK értelme. :-)

Kikapcsolódás, élvezet, pár sör, haverok.

Aki begörcsölten állandóan a statisztikákat elemzi, keresi minden kudarcában a rendszer hibáját, team killezik, mert mi az hogy elé mer állni valaki, annak szánalmas lehet a "játékélmény" :-)

Mondom gondold át mert eddig nem ezt állítottad.

"working as intended"<#nezze> ezek már a játék ismertetõjegyei maradnak amíg létezik...
Egyébként tleg volt régebben is sok misztikus dolog a játékban, de az akkori kisebb létszámú bénák miatt nem fájt annyira. Amikor Tiger ment Maus ellen, na akkor aztán volt pattogó lövés, de elfért, valahogy a csapat összehozta. De ezek a mostani "csapatok" már nem képesek kompenzálni, és szinte megszûntek a 10-12 percnél hosszabb aktív csaták. (a megaarty-s kempfeszt nem számít bele)
Master91
Jpz-vel nem elõszõr pattanok "papír" bchatrõl,oldaláról, és nem is utoljára fogok...
Egyetértek, jómultkorában eléggé kiveséztük a témát...
egy szösszenet saját ismerõssel kapcsolatban...

Nem csalás ugyan de az priceless amikor BL-9-et pattintja az A-43 frontja beforgatás nélkül szemtõl szemben<#idiota> Ja igen aztán lõttem neki egy 0 dmg, crit láncolást a hátsó görgõbe, mondo ez valami csodálatos<#mf2>
Te (meg aki azon értetlenkedik, hogy nem megy a szerver) mióta játszol?