World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért Tom bele rakja minden 2. kommentjébe " csalás, mi? "
Mikor SENKI nem említi a csalást lol
A játékban tapasztalt furcsaságok kapcsán születõ manipulációs elméletekrõl beszélgetünk.
Olyan ez, mint amikor az õsember a villámokat próbálta magyarázni. :-)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A populáris játékról: Van egy ismerõsöm, akit már sokszor az életben meg tudtam volna csapkodni, pl: postán sorban állva az utolsó pillanatban keresgéli elõ a csekket és a pénzt és ezzel feltart kb 10 embert a sorban, piros lámpánál állva amint zöldre vált, akkor kezd el cigire gyújtani-megint feltart pár embert, ezeket szóvá téve azt mondja,nyugi, nem kell feszülni...tleg, semmi baj a lényeg hogy õ jól érezze magát.
Aztán egyszer csak kiderült, õ is wotozik. kérdezem hogy megy, mit szól a sok lepattanóhoz és egyéb dolgokhoz, erre a válasz: milyen lepattanó? Az mi? Õ belép a csatába, elindul, autoaim on, lõ,meghal, garázs, kövi tank. Kérdezem: taktika, célzás, tank forgatás? Válasz: mi? ez nem egy szimulátor, nem kell ilyenekkel foglalkozni...
Nyolc(!) ezer csata után, kérdezem mit élvezel ebben? Jó buli, sok háborús filmet nézett, ellövöldöz és ennyi. Mondom neki ez nem így mûködik, erre: nyugi...nem kell feszülni
Biztos velem van a baj, rengetegen játszhatnak így.
Azt hittem csalásról van szó....
Csak azért tûnik fel, mert az ember tényleg azt hiszi, hogy a pár %-os tank már halott tank. És ilyenkor tud meglepõ, és ezért emlékezetesebb dolgokat produkálni.
Van olyan kép ahol 3man vannak low hp-sok ,stb.
2013.02.05-2013.10.01 , 221 kép.
Ebben úgy ~70-80%osan ilyen low hp-s képek találhatóak, amiket direkt azért lõttem, mert abban az idõszakban borzasztóan meg szaporodtak az ilyen esetek!
Haverom is fotózgatta, talán elõ tudok tõle is kotorni ~20 képet, bizony õ is észre vette ( nem volt nehéz )
Hangsúlyozva írom le hogy így nem tükrözi azt, hogy 2-3 héten keresztül meg csinálta ezt velem/velünk hogy low-hpra hagyott tankokat.
Szerintem akkor valamit elcsesztek, azért lett olyan hirtelen sûrû.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A lepattanás meg a sebzéselnyelés pedig teljesen normális, mivel az független attól hogy egy tanknak mennyi hPje van. Miért ne pattanhatna vagy miért ne nyelõdhetne el a sebzés?
Ha 1%-os vagyok, és még csatában, akkor max a legjobb helyet keresem a keresztfámnak. :-)
Egyébként töltöm a "Lancserrel"-a 8.9-et,már beenged a szerver?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Sztem nem kell bizonyítanai azt hogy egy tanknak lehet 1-2-3% HPja... itt a mennyiség és a gyakoriság az érdekes, mert AZ szubjektív.
ha .rar-ba töltöm fel valahova, senki nem fogja letölteni 😄
Gondolj bele, +-25% van a páncélátütésen, aztán +-25% van azon hogy mekkorát sebzel, arról nem is beszélve hogy még az is véletlenszerû hogy a célkörön belül hol találod el a célpontot.
És akkor az egészbe ugye még belejön az, hogy a páncélzat döntöttsége számít, számít az hogy modult találsz el vagy egy legénységi tagot... ebbe pl rengeteget belefeccöltek a fejlesztõk (többé kevésbé realisztikusan akartk modellezni hogy mi hol van az egyes tankokban), ezt azonban ez a rengeteg random agyonveri.
Személy szerint én jobban örülnék egy kevésbé félkarú rabló jellegû játéknak (valamennyi nyilván kell), de érthetõ az üzletpolitika is: ez a véletlenszerûség csökkenti a külöbségeket a jó és rossz játékosok között, igy populárisabb a játék.
sumc LvL26
De ha köll torrentet felteszem valahova.
Ha egy lövés lepattan egy 100%-os tankról, akkor ugyanúgy lepattan egy 1%-osról is, mert az adott helyen a páncél tulajdonságai nem változnak az állapotától függõen.
És ez már megint pszichológia, hogy az ember tudomásul veszi, hogy egy 100%-os tankról pattog, de mi az, hogy egy 1%-os tankot nem tudok egy légyfinggal megölni. :-)
De lehet hogy tleg csak random, valóban nincs rá bizonyíték.
"Like i said - i feel (not know for a fact) the "mercy system" works, but would like to test it somewhat."
Elsõ és legfontosabb képzeted a 100hp-s tankra lõtt minimum sebzés alatti lövés, ami nem létezik a játékban. Ha valami akkor a sebzés mennyisége a keretek között hibátlan.
Ezt most megkevered az "utolsó esély" ficsõrrel ami viszont a TE leírásod szerint is kétoldalú.
Tehát akkor hol itt a csalás?
Vissza a témára: Hogyne tapasztaltam vona olyat hogy egy tanknak marad pár % hpja. Nekem is van olyan eset nem egyszer. Viszont ez nálam teljesen belefér abba, hogy a sebzés +-25%ban véletlenszerû, nem látok ebben semmi kivetnivalót. EGyszer nagyobbat dobok mint amennyi HPja van, egyszer meg kisebbet.
De egyszer se láttam olyat, hogy csak azért éli túl az illetõ, mert az ágyúm sokkal kisebbet sebez mint a -25% ami benne van a játékban.
TE konkrétan ilyen esetet írtál: ezt továbbra is tartod?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Másik: ki vette észre a titkos artybuffot? rohadt artyk...
sumc LvL26
A tegnapi csal-nem csal a WG vitához egy észrevétel. A 8.8 ban(lehet hogy elõtte)bevezették a saját értékelési rendszerüket,most lett ez az új játék mód, ahol azt ígérik, a pirosak nem kerülnek össze a lilákkal és még a tank típusokat,tiereket is szelektálja.
Kérdem én, ezt most fejlesztették ki? Nem lehet hogy pár peccsel ezelõtt ez már megvolt és sutyiban élesben tesztelgették és ezért voltak ezek a rossz leosztású menetek?
(én is csak próbálok elméletet gyártani a hullámzó szopó-nyerõ szériákra)
Bízom benne hogy ha mûködni fog a 7/42-ben az MM, akkor azt beillesztik minden meccsbe, jó lenne...
ugynaígy a IX-es Vk4052B amíg nincs meg hozzá a top ágyú addig hatalmas sz*pás, bár arra már rálehet tenni a tiger II topo ágyúját szal vmilyen szinten jobb az átûtõ viszont ha megint a mellette lévõ e-75 höz hasonlítjuk akk esélye sincs, igen az eleje elég jól pattog de megpróbálni úgy beforgatni mint az e-75 öt esélytelen mivel az oldala közel se pattog úgy mint az e-75 nek, nem akarom tõle elvenni a kedved nem olyan rossz tankok, de csodát nem könnyû mûvelni velük csatáról csatára 😊
Egy, kettõ, három.
Az nagyobb átütésû ágyú hiánya és a gyenge front igazából olyan semmirekellõvé teszi a tankot. Talán agilisabb vmivel mint a heavyk, de ez kevés az üdvösséghez. Én kidobtam a grind végén, ha nem érdekelnek az utána következõ tankok akkor hagyd a fenébe.
De a Mause sem nagyon kell a bandámnak cw-re,csak unalmamban csináltam.
De már a Tiger p-tõl sem estem hanyatt.Jó-jó,de nagyon lassú+a tornát is könnyen lövik messzirõl+mire odaértem bárhová,már vagy nyertünk,vagy 4en jöttek rám 😊 +ha elindultam én már nem mentem(értem)vissza védeni 😊
Ebben a VK-ban semmi potenciált nem látok elsõre.A Kt legalább 140mm,azt beforgatva mondjuk vmit tud+a 225pen ágú sincs..
+nagyon híg a csapat,nagyon sokszor 12-13piros/narancssárga játékossal megyek,ez tier 7-8-9ben bosszantó.Õszintén szólva kb a csaták 5-10%a volt olyan,ami tetszett,vagy élvezetes volt,a többiben elküldtem mkit a... ba/be 😊
Na most ha ez a 8as Vk 4502A csak rosszabb,akkor el sem kezdem...
Ezért kérdem <#alien2>#alien2> Thx a választ!