A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
calalevado #298840 "azon csodálkozom, hogy a fizetős prémium account nem jár több előnnyel, mint pl. pontosabb célzás, kisebb esély motortűzre, nagyobb esély pattogtatásra stb..."
Miért? Honnan tudod hogy nem csinálták már meg ? Annyi patch halmazt dobáltak már ki hogy suttyomba kevergethetik a lapokat. Én sosem felejtem el mikor mentem anno pár hete egy norvég gyerekkel egy csatát aki végigkempelte az egész időt, semmit sem csinált, megnéztem a statját csata végén 60% volt. Garázsa tele mindenféle prémtankkal, T57-ig úgy jutott el hogy sehol nem volt a statban az út ezekhez a járművekhez, sehol M7,T71,T69, még T54E1-el se ment egy kört se és megvolt neki a T57. Mindet kihúzta a gyerek egy kör nélkül free Xp-ből. Leo-1 detto ugyanezt eljátszotta, Vk3002d,Indian,Leo PA, sehol nem volt a garázsába és ott ült a Leo-1-ben végigkempelve a végén jött elő amikor már megnyerték a csatát. Én akkor döbbentem rá hogy így is lehet szép szinesnek lenni. Norvég gyerek, tele pénzel(vagy szülöi háttérrel) nem kinlódik hetekig mint mi.