World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
T7 Combat cart kapunk, mert megnyerték a botok nekünk a golden joystickot.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Eagle16
Na megnyerték.

Adnak érte egy Tier 2-es prémiumot.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szavazzatok a magyarokra itt. Nagy a verseny az olasz és lengyel tankokkal.
Gyûlölöm ezt a játékot! Gyûlölök vele játszani! Sajnos mivel súlyosan függõ szenvedélybeteg vagyok mégis megteszem.
pointer4
Valamilyen szöveggel el kell kergetni a núbokat 😛
Pedig azok. Méghozzá fehérek....

A nevüükben is benne van és oroszul is beszélnek, szóval nincs apelláta, azok.

Ez nagyon megható volt... hüpp hüpp....

és az hol van?

Kishawer
Látod milyen kis okos vagy? Pontosan ezért csináltuk meg a VTEPS2-t!

Si vis pacem, para bellum.

hihetetlen, nálatok nem csinál olyat ez egér, hogy szavakat húzgál össze-vissza, mintha be lenne kattintva, pedig nincs?

De jó hogy nem olyan próbáltatok meg leoltani, hogy a vteps mennyire tele van és több hónapos várólistával dolgozik mert annyira e akarnak kerülni az emberek. XD

Bee: Részemrõl az elõbb említett 3 mumus pályán továbbra is marad a Happy Tree Friends. Egyszerûen még így sem látok benne fantáziát, hogy itt írjátok a sok taktikai okosságot.
Amúgy ha a pályákat is be lehetne jelölni, hogy akarsz e rajta játszani, kb ezek lennének az elsõ mapek amik kikopnának a randomból szerintem.

Hát így ránézésre mindkettõ. 😊

Ilyen apróságokon nem akadunk fenn. Keletre lakik, fura nyelvet beszél= orosz. Kész.

Kishawer

Si vis pacem, para bellum.

Akik mellesleg nem is oroszok 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
😄😄
Mondom én hogy a magyar oktatás egyik gyenge pontja az értõ olvasás 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem sírok, nem a kedvencem, és az nem kritika hogy köcsög oroszok.

Gyulolom is erte. Olyan fenseges erzes mikor ulok a bokorban a szinten undoritoan op su152-vel es latom a felem tarto kv1-est it egy verpiroska iranyit. Szinte latom hogy ul a gep elott es orul.
-mindjart olyat sebzek valakibe muhahaha !!!!!!
...es ekkor hall egy menydorgesszeru robbanast amitol a kv1s-e a masodperc tort resze alatt fustolgo szarkupacca valik.
Mire magamban ezt mondom

-ezt a PZ4-emert kis kocsog....
popey8
Ezek a WG-sek tényleg húgyagyúak. Igen a 850-es alfájú TD-ket is kéne nerfelni, de nem így (-100 alfasebzés nem nerf). A nagyobb probléma sztem az ilyen 1k felett (alfa vagy tár mindegy) sebzõ szarokkal van. Azokhoz bezzeg nem nyúlnak hozzá. Sõt, még jön a nyomorult Waffentróger is.

Pályákkal kapcsolatban: Az új Serena Coast meg Swamp nagyon jó, élvezetes mapok lettek. Viszont Komarin fosabb, mint volt, nem is szeretek rajta játszani, míg a másik 2-õn igen. Severogorsk átdolgozás érthetõ, gagyi pálya. Alig lehet vmit csinálni és az egyik oldal jobb pozícióból indul, mint a másik, nem beszélve arról, h mindkét oldalról át lehet lõni a másikra. Steppes-t én sem értem, sztem nincs vele semmi baj. Minden tanktípussal jól játszható, egyik kedvenc pályám. Mines encounter sztem jó, ott szerettem ezt a játékmódot. Viszont Mountain Passal elégedettek, ráadásul nagyon? Hol élnek ezek? Szar játszhatatlan az egész ugyanúgy, mint Red Shire. Beáll vmi kis light a szikla mögé és 2 perc alatt befoglalja a bázist, mert a 3 útvonalból amin el lehetne érni, rosszabb esetben mindet lezárja az ellen. Ilyen szempontból standardben sem a legjobb pálya, kevés a lehetõség.

#269300: Igen😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

TOMSILENT
Megkaptam a magamét...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Maala
És melyikük a buzi? 😄 (A jobb oldali)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Így van, ne nerfeljék most már ha végre kifejlesztettem. 😊
Maala
Gyorsabb, de gyengébb páncélzatú... Negyedszer is el kell majd mondanom?

Nem, én befejeztem. Csak leírtam nemtetszésemet azzal kapcsolatban, hogy a beharangozott nerfbõl természetesen nem lett szinte semmi... És egyeseknek nem tetszett az, hogy nekem ez nem tetszik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kezdõdik?

Ja, most hogy lassúbb lesz, 2 másodperccel késõbb él a mészárszékre...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Te meg azért sírsz, mert a kedvenc játékodat (vagy inkább annak álszent fejlesztõit) valaki kritizálni merte...

A gun depression legalább duplája annak, aminek lennie kéne.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát, a KV1S jelenleg egy marha gyors, medekkel bõven egyen értékû agilitású tank - legalábbis emlékeim szerint. Nagyon lehet csapatni neki.

Azért a KV-1S mozgékonysága jelenleg baromi jó, sokkal jobb az indokoltnál. Jól gyorsul, és a végsebessége is jó, lomhább medekkel simán tartja a lépést.
Na, majd meglátjuk. A KV-1S eddig sem száguldozott sehova, és ha marad rajta ugyan az az ágyú, akkor nem értem, hogy hol a nerf. A T5-ötben meg akkor kapunk a KV-1 mellé egy szinte ugyan olyan tankot, csak gyorsabbat... Nájsz nerf.

Szemét oroszok! Felbuffolnak minden ruszki tankot, miközben birodalmi zászlók égetése közben nerfelgetik a német tankokat.

Pedig a Tigrist nem rég OP-sították, szerintem. <#idiota>
Te figyelj, ne sértõdj meg, de két nagyon nagyon ciki , égõ dolog van ebben a játékban.
-Ha valaki azért sír, mert OP orosz tankok brühühü bezzeg a németet direkt nerfelik
-brühühü, vörös csillag lehet benne, horogkereszt meg nem, brühühü

Maala
És mesélj, milyen OP tank fog bekerülni a játékba?

Lesz egy lassú 122-essel felszerelt változat a mostani páncéllal, meg egy gyors, kb mostani kv-1s, csak 85mm-essel felszerelt változat.

Akár délrõl, akár északról kezdek, a legjobb helynek a völgyet tartom D3-E4-ben. Ha nem egyedül megyek, akkor sikerülni szokott az áttolás, onnantól pedig hátba/oldalba támadhatóak az ellenfelek. Fedezék van, jó közelharc szokott kialakulni az elején. Ha pedig az ellenfél nem jön le, és nem tolja át a félszigetet, akkor szinte mindig bukják a csatát.
Én a JgdPz IV ágyúival vagyok így. Szinte csatánként váltogatok a 75-ös és a 88-as között. Mindkettõ bejön, de még mindig nem tudom, melyik jön be jobban😄
Anno próbálgattam a T-44-en mindkettõt, de az istennek nem bírtam eldönteni, melyikkel fekszik jobban nekem a tank. Inkább pálya függõ volt a teljesítmény a két ágyúval. Ha lehetett volna elõre tudni, hogy melyik pálya jön, csak cserélgetni kellett volna az ágyúkat. 😊

Ja, én eddig azt hittem, hogy úgy nerfelik a KV-1S-t, hogy elveszik tõle a 122mm-es ágyút, nem tudtam, hogy a WG-nél a nerf azt jelenti, hogy még több OP tankot teszünk a játékba... Bezzeg a Hetzernek meg tuti elveszik a 105mm-esét...

Hmmm... igazságod vagyon.
Úgy látszik megtréfált az agyam - mert a T44-nél én mindíg is eretnekségnek tartottam a 122-es ágyút, sõt, kiröhögtem és megvetettem mindenkit aki olyannal szerelt T44et hoz.
ehhez képest a t34-2-t meg el se tudom mással képzelni, sõt még elõnynek is tûntettem fel.

Pedig mindkettõn kb megvannak ugyanazok az ágyúk, tehát most kívülálóként azt kéne mondanom, ha a t44esre nem való a 122es, akkor a kínaira se.

Furcsán mûködik az emberi agy.

Talán - a mundér becsületét mentendõ - ott lehet a különbség, hogy a t44et én közelharci forgolódótanknak használtam, mig a t34-2 nem tûnik olyan agilisnak, vele biztonsági fedezékhasználós csikicsukit játszok, mármr heavy gameplayt. Viszont rég volt t44em, szóval akár itt is tévedhetek.

Maala
Tényleg az, nem értem mi a baj egy 85mm-essel megáldott, gyors KV-1el.

Vicc. <#duhos2>

Pedig egyiken se veszélyes az arti, ha szárnyak felõl támadsz. Fedezékrõl fedezékre lehet ugrálni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát ez az. Taktikai lehetõségek száma kb alulról közelíti a zérót. Mész elõre és meghalsz, vagy nem mész elõre és végignézheted ahogy az artik rommá lövik azokat akik próbálnának tenni valamit. Esetleg te is tudsz beléjük lõni egyet-kettõt, aztán bunkervédelem és az utolsó 1-2 percben dõl el hogy ki nyer, vagy nem... szóval a játékélmény egy nagy nulla. Ezért nem is zsibbasztom már magam azzal, hogy egy totál érdektelen pályán 14 rosszul bekonfigolt bottal üssem el az idõt...

Nekem speciel nem jött be rajta a 122es gun. Bár jó kezekben kétségtelenül van benne potenciál.

Maala
Nyilván, már az, hogy az egyik HEATet lõ, a másik APCR-t, eldönti az egészet. Hát még ROF, meg egyéb shitek.

Mondjuk elég nagy a difi a kínai és a ruszki medes 122 között, az elõbbi javára.

Tényleg sokszor meg szoktak lepõdni a sebzésén. Volt olyan hogy egy E75 lecsíterett, mert hogy kizárt hogy egy med 500at sebezzen.
Meg az is vicces hogy az elsõ 1-2 bekapott lövés után nem mernek rámjönni, mert a 450+ sebzések eléggé respektálandóak 😄.

Maala
Hát de csak akkor van heavy ágyúja, ha azt használod... Ennyi erõvel a T-44nek is heavy ágyúja van, érted. A normál nagyágyújával meg tök jól használható.