World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A nevüükben is benne van és oroszul is beszélnek, szóval nincs apelláta, azok.
Si vis pacem, para bellum.
Bee: Részemrõl az elõbb említett 3 mumus pályán továbbra is marad a Happy Tree Friends. Egyszerûen még így sem látok benne fantáziát, hogy itt írjátok a sok taktikai okosságot.
Amúgy ha a pályákat is be lehetne jelölni, hogy akarsz e rajta játszani, kb ezek lennének az elsõ mapek amik kikopnának a randomból szerintem.
Si vis pacem, para bellum.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
-mindjart olyat sebzek valakibe muhahaha !!!!!!
...es ekkor hall egy menydorgesszeru robbanast amitol a kv1s-e a masodperc tort resze alatt fustolgo szarkupacca valik.
Mire magamban ezt mondom
-ezt a PZ4-emert kis kocsog....
Pályákkal kapcsolatban: Az új Serena Coast meg Swamp nagyon jó, élvezetes mapok lettek. Viszont Komarin fosabb, mint volt, nem is szeretek rajta játszani, míg a másik 2-õn igen. Severogorsk átdolgozás érthetõ, gagyi pálya. Alig lehet vmit csinálni és az egyik oldal jobb pozícióból indul, mint a másik, nem beszélve arról, h mindkét oldalról át lehet lõni a másikra. Steppes-t én sem értem, sztem nincs vele semmi baj. Minden tanktípussal jól játszható, egyik kedvenc pályám. Mines encounter sztem jó, ott szerettem ezt a játékmódot. Viszont Mountain Passal elégedettek, ráadásul nagyon? Hol élnek ezek? Szar játszhatatlan az egész ugyanúgy, mint Red Shire. Beáll vmi kis light a szikla mögé és 2 perc alatt befoglalja a bázist, mert a 3 útvonalból amin el lehetne érni, rosszabb esetben mindet lezárja az ellen. Ilyen szempontból standardben sem a legjobb pálya, kevés a lehetõség.
#269300: Igen😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
-Ha valaki azért sír, mert OP orosz tankok brühühü bezzeg a németet direkt nerfelik
-brühühü, vörös csillag lehet benne, horogkereszt meg nem, brühühü
Lesz egy lassú 122-essel felszerelt változat a mostani páncéllal, meg egy gyors, kb mostani kv-1s, csak 85mm-essel felszerelt változat.
Úgy látszik megtréfált az agyam - mert a T44-nél én mindíg is eretnekségnek tartottam a 122-es ágyút, sõt, kiröhögtem és megvetettem mindenkit aki olyannal szerelt T44et hoz.
ehhez képest a t34-2-t meg el se tudom mással képzelni, sõt még elõnynek is tûntettem fel.
Pedig mindkettõn kb megvannak ugyanazok az ágyúk, tehát most kívülálóként azt kéne mondanom, ha a t44esre nem való a 122es, akkor a kínaira se.
Furcsán mûködik az emberi agy.
Talán - a mundér becsületét mentendõ - ott lehet a különbség, hogy a t44et én közelharci forgolódótanknak használtam, mig a t34-2 nem tûnik olyan agilisnak, vele biztonsági fedezékhasználós csikicsukit játszok, mármr heavy gameplayt. Viszont rég volt t44em, szóval akár itt is tévedhetek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Meg az is vicces hogy az elsõ 1-2 bekapott lövés után nem mernek rámjönni, mert a 450+ sebzések eléggé respektálandóak 😄.