banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    400V: Most komolyan, téged érdekelni fog egy ingyen e4 vagy bármi más amit visszapillantó tükrön keresztül szét lehet lőni egy a gold spam meg buginvázió miatt élvezhetetlen játékmenetben?

Engem sok lelkes emberrel ellentétben a WT nagyon nem győzőtt meg. Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint a WoT, de hogy annyival jobb lenne majd? Kétlem. Ugyanazok a hülyeségek ott is meglesznek. Ld. arti.
    De ez... ez nem csak grafikailag lesz újszerű de még a járműparkot is lecserélik. Már önmagában élmény lesz.

fox: Én azon csodálkoztam, hogy a többi stúdió, kiadó miért várt ennyi ideig... Bár elnézve a videókat ezek már legalább 2 évet beleölhettek a fejlesztésbe. Szóval hiába friss, valszeg nem kell annyira sokat várni rá... Lehet, ha steamen akarják futtatni, még akár early access is lehet belőle.