World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nekem új, miért váltasz át sniper-nézetbõl külsõre lövésnél?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lehet, hogy ez nagyon hülye kérdés, de mit jelent a második "Destroyed" érték?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Maala
Pedig a végén drukkoltam az FV-nek. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na látod, ezért kérnek tõled elemzést a fórumozók. Az az 5,62 DR nagyon üt.
Na jó, ebbõl sikoltozás lesz.

Mondjuk ez attól is függ, mikor játszott vele.

No offense, de nem a Cometrõl volt szó, hanem a T-43-ról.
Összehasonlításként íme a te statod vele, mellette egy unikumé (bocs Poi), végül az enyém. Szinte ugyanaz mindhármunknál (a winrate kivételével), azaz ennél a tanknál teljesen irreleváns a játéktudás. Azért, mert kevés a pen, lomha, és lassan szûkül.
JeffDunham
A VTEPS fórumon most olvasom az aranyköpéseket, kettõt meg kell veletek osztanom.

"Sidious: pointer4 úgy váltogatja a klánokat mint más az alsógatyát
songoten1997: 7 naponta?"

"stevelibi: Miért mi a baj az E-100-al?
HoRg4sZ: Rossz vele parkolni..."

<#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Te hordod össze a hülyeségeket, de sebaj. Igen, az agymosott németek miatt, de ettõl függetlenül ha az egyiket nem szabad, akkor a másikot sem szabadna, vagy ha egyiket szabad, akkor másikat is engedni kéne. Nem beszélve arról hogy a szovjet szimbólumok sok országban ugyan úgy tiltottak, mint a náciké, az mégse érdekli õket. A többi süket duma.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

egyebkent meg 144mm-es pen t7-es meden eleg kell legyen.
Most kezdtem a comet-et ,es meg sztem eleg sokat hibazok ,de erre eleg 148mm-es pen(asszem 4mm kulonbseg nem sokat szamit) tier7-8-9 ben

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

hawken
Mai funny: T29 szembõl, golddal, háromszor lõ nullát egy stugba, de ezt már megszoktam 😄 ami viccesebb, hogy a negyedikre nem bírtam lõni, mert kiírta hogy : nem lehet tüzelni, a tank megsemmisült! Majd két mp múlva jött az arty általi halál. Eddig ilyet még nem láttam.

az az erdekes hogy ezek az atutesek boven elegek voltak 2-2.5 evig(amig nem volt creditert premloszer) , namostugye az a divat " vegyunk prem loszert mert kicsi a pen, oszt jolvan "

felre ne ertsd nem veled van bajom , de mar hanyok a sok sistergos becsapodastol a jatekban.

u.i: a guruk kozul nem tudja vki hogy tudom a premloszer becsapodasanak a hangjat lecserelni mertmartenylegidegesit ....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

JeffDunham
Pont ezért jegyeztem meg! <#taps> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

NoparaWot
Áhh ez a tank egy állat 😄 Szeretni fogom 😄

Replay

A brit TD vonalra milyen skilleket és/vagy perkeket ajánlotok???
Az átütésével nincs gondom, kivéve mikor a lista legaljára tesz, ami azért megesik. Sokkal jobban fáj a lehetetlen célzásidõ, ami miatt meg kell állni, és másodpercekig álldogálni ha célzott lövést akarsz leadni, ez meg minden med (meg úgy egyáltalán páncélozatlan tank) halála.
Ejnye, no! Trollkodunk, trollkodunk? A Bat-nek APCR az alaplõszere, a gold pedig HEAT, azaz sohasenemsem lövünk golddal... <#banplz>
a t-43 hulladék, az az ágyú már nem megy el tier7-ben...
A t-44 is az, egyszerûen 175mm átütés már a legtöbb ellenség oldalára se elég... a 144mm-et meg hagyjuk is.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Az a vicc, hogy még nem is lenne teljesen elviselhetetlen jószág, ha nem égne folyamatosan, akárhonnan kapja a lövést, és ne szállna el minden találattól legalább egy, de inkább két modul.
A mozgékonyságával, sebességével alapvetõen nincs bajom, ágyúja is elmegy, az ideggyilkos célzási idõt leszámítva, de ezzel kikerget a világból.
Azt viszont bevallom, hogy a t-43 az egy hulladék. Lehet azért nem tûnik fel a sok égõ kv és is mert nem szeretem a ruszki ágat. 😊
Táras franciám nincsen, azokhoz amúgy se nagyon értek.

bujcsik555
Érdekes, én nem tapasztaltam. IS-8 illetve Kv-4 ig játszottam a két ággal eddig, de nagyon-nagyon ritkán gyulladtam ki.
Ellenben a németeknél én is minden második csatában kigyulladok. Bár T10-rõl nem tudok nyilatkozni, ott is csak a Jgpanther2-Tiger2-E50-Vk3002DB-ig játszottam/játszok.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

JeffDunham
Oddball egy kis elemezni való. <#hehe>

Minimum 3 hibát találtam én is. (az obj-tõl direkt vállaltam be a lövést)

Szégyenlem magam kissé, mert nem használtam aranyat.

Batchat 7300 damage, REPLAY

Ezt akartam mondani. Pályafutásom során csak a KV széria tagjaival többet égtem, mint az összes többi tankommal együttvéve. A T-43 meg... Ne is beszéljünk róla. Ha csak rádnéz az ellenség, lángnyelvek csapnak ki az üzemanyagtartályaiból.
Az viszont pozitívum, hogy a tigris egy alázógép lett a kezeim között peccs óta.
Akkor engem nem szeret a wégé, én még nem tapasztaltam, hogy nagyon égne se mikor mentem velük se ellenem se csapattársnál. ellenben az szerény német tankjaim szeretnek égni (biztos fáznak a srácok), fõleg 2x rögtön oltás után. 😊
LOL 😄.
Az orosz tankok nem égnek? Az egész KV széria olyan mint egy guruló fáklya. De oldalról az IS széria is jobban ég mint bármi más.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

a ruszki tankok csak azért op-k mert nagyobb az alfa sebzésük, szerintem. azon meg kár vitatkozni, hogy melyik oldal, hogy szart be a másik tankjától, meg ki hogy gyártott löveget. egyikünk se volt ott. biztos van forrás hogy günter telecsinálta a gatyáját mikor meglátta a t34-et de ez a játék szempontjából lényegtelen. az a biztos, hogy ruszki tankok már kis tierben is nagyobbat odasóznak mint a német tankok. lehet jönni a töltésidõvel meg pontosabb csak a ruszki baszik kigyulladni míg az én német tankjaim (legyen az bármelyik) elsõ találat után szeret égni.
A német lövegek nem voltak jobbak mint az orosz, angol vagy amerikai lövegek. Az azonos kategóriájúak (aszerint hogy mibe lettek beépítve) teljesítményre ugyanazt tudták, annyi különbséggel, hogy a németek 0,5-1 évvel korábban rendszeresítették a sajátjaikat. Nem a lövegeik voltak jobbak, hanem a hozzá tartozó optikák. A franciák két évig hadrendben tartották a Párduc harckocsikat (végig két alakulatnál, így tovább üzemeltették a Párducokat mint a német alakulatok), a lövegrõl mindössze annyi a véleményük hogy jó. Különösebben nem ajnározzák. Viszont az optikákat agyon dícsérik. Például hogy a Shermanekéhez képest sokkal tisztább képet ad, 3 km-rõl is jól megfigyelhetõ a célpont, a parancsnoki kupola jó és könnyû cserélni a prízmákat. Az viszont már nem tetszett nekik, hogy az irányzó nem tudta saját maga bemérni a célt, a parancsnok adta át neki az adatokat ezért sok idõ telt el az elsõ lövés leadásáig.

Amúgy érdemes elolvasni a francia elemzést. Érdekes apró hibák és erények vannak megemlítve benne.
Ez se kicsi azért

hehh semmi, nyertem a medium versenyen t20-al 😄

Európában azért jó szemmel nem nézik, de pont azért, mert a náci dolgok kaptak egy x-et.
A ruszkik meg nyugodtak felette, még örülnek is. Ha belegondolsz, ez még szomorúbb is, mivel az oroszok egyáltalán nem érzik, hogy bármiféle bûnt elkövettek volna elõdeik, vagy õk maguk. Túl sokan sírják még ma is vissza a szovjet idõket, bár annyira ez nem is meglepõ.
Csak azon csodálkozok, hogy ez a téma itt néhány hetente mindig elõkerül, mindig más résztvevõkkel lenne? <#hehe>

A sztalinos dolgokat is kérték, hogy vegyék ki, mégse tették.
volt most valami verseny, vagy ilyesmi? kaptam a semmibõl 3000 aranyat
Nem volt valami ilyen nyeremény mostanában? Szeretném tudni hamár nyertem 😊

Medálok, ilyesmik , és igen, éljen hipp hipp hurrá Hitler bácsi felirat meg horogkereszt azért nem lehet, mert például a németek igencsak ráncolnák érte a homlokukat. Szó nincs arról hogy a készítõk direkt az oroszoknak kedveznek.
És igen, szovjet az meg azért lehet, mert azért nem tiltakoznak Európában.

Nem csak a WoT-nál van így, minden II. vh-s játék esetében lement ez a dolog.

Csak az oroszallergiával beoltott emberek ezt nem tudják feldolgozni, és bezzeg az orosz az lehet-nél tartanak.

Miket ?
Az oroszok nem tankok miatt fegyverezték fel a tankjaikat ilyen nagy ûrméretû lövegekkel, mert akkorára lett volna szükség, hanem mert ezek a tábori tüzérségnél már bevett kaliberek voltak, volt hozzájuk bõven tartalék lövegcsõ meg legyártott lõszer.

Amikor meglátták a németek az elsõ T34eket akkor kb köpni nyelni nem tudtak, szóval ennyit errõl.
Ja, meg még a legjobb tankjukat is részben arról koppintották.

Szerintem naphosszat lehet errõl vitatkozni. Szerintem elég annyi, hogy nem a hagymázas német lázálmok holmi Maus, E100, KT harckocsikról, hanem az orosz tervezõk racionális harckocsijai lettek a nyerõk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Aha, az nem baj, hogy a németes dolgokat azért kellet kivenni mert maguk a németek kérték? Hülyeségeket nem összehordani.

az hogy a wargaming a ruszkikat csinálta meg jónak az meg tény. arról nem mi tehetünk hogy képtelenek elfogadni hogy a németek verték az övéiket.

sztem az hogy most aránylag használható német tankokat csináltak egyedüli oka, hogy hirtelen aggódni kezdtek a WT tank része miatt hogy az el fogja venni a játékosaikat. és nem véletlenül!
Semmi. Felhuztam magam a francia hulladekkal es nagyon elkanyarodtam.
jah, a példa a T34 olyan jó tank lett hogy elég volt hozzá egy 75-ös. a németnek viszont 122 meg légierõ kellet, szóval lehet jobban elkéne gondolkodnod arról hogy kik tudtak tankot tervezni, és gyártani.

nem sértésbõl mondtam.
És, talán van valami probléma az ingame német lövegekkel? Szerintem semmi. Szóval még mindig nem értem hogy mi a probléma.

és köré páncélt építeni. hopp! és meg is kaptuk a tigert, meg a panthert. 😊
A nemetek meg loveget gyartani amivel kilyukasztottak oket.
Ja, meg elég ránézni a "semmi páncél" tankok frontjának a kialakítására.
Megint csak azt tudom mondani, hogy az oroszok tudtak tankot tervezni.

Megnyugtatlak, az IS3 IRL is meglehetõsen masszív volt. Mellesleg ez szemmel látható.

Tenyleg nem akarok indulatokat kelteni nem is vagyok nemet tankorult de nem lehet alapul venni mi milyen volt igazabol. A tankok 99%-nak tenyleg papirbol volt a hasa vagy tettek ra gyenge potokat hogy lehessen hol loni ? Na meg hogy hp-juk van. Ez kell hogy jatszhato legyen. Nekem viszont az jon le hogy az oroszok sokkal masszivabbak a jatekban. Mint testben mind lovegben. Még azok is pattognak amin gyakorlatilag pancel sincs. Minek is ra csak lassitana....
GabeE3e
Már megint esélyünk sem volt:

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Sunsetjoy
Ez a melyiket fogod lõni tökre így jött le nekem:

Ön a farmotoros csehszlovák tankban ül, balról egy orosz med közelít, szembõl meg egy másik. Mit tesz az adott helyzetben?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...