World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Na látod, ezért kérnek tõled elemzést a fórumozók. Az az 5,62 DR nagyon üt.

Összehasonlításként íme a te statod vele, mellette egy unikumé (bocs Poi), végül az enyém. Szinte ugyanaz mindhármunknál (a winrate kivételével), azaz ennél a tanknál teljesen irreleváns a játéktudás. Azért, mert kevés a pen, lomha, és lassan szûkül.

"Sidious: pointer4 úgy váltogatja a klánokat mint más az alsógatyát
songoten1997: 7 naponta?"
"stevelibi: Miért mi a baj az E-100-al?
HoRg4sZ: Rossz vele parkolni..."
<#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Most kezdtem a comet-et ,es meg sztem eleg sokat hibazok ,de erre eleg 148mm-es pen(asszem 4mm kulonbseg nem sokat szamit) tier7-8-9 ben
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
felre ne ertsd nem veled van bajom , de mar hanyok a sok sistergos becsapodastol a jatekban.
u.i: a guruk kozul nem tudja vki hogy tudom a premloszer becsapodasanak a hangjat lecserelni mertmartenylegidegesit ....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A t-44 is az, egyszerûen 175mm átütés már a legtöbb ellenség oldalára se elég... a 144mm-et meg hagyjuk is.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
A mozgékonyságával, sebességével alapvetõen nincs bajom, ágyúja is elmegy, az ideggyilkos célzási idõt leszámítva, de ezzel kikerget a világból.
Ellenben a németeknél én is minden második csatában kigyulladok. Bár T10-rõl nem tudok nyilatkozni, ott is csak a Jgpanther2-Tiger2-E50-Vk3002DB-ig játszottam/játszok.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Minimum 3 hibát találtam én is. (az obj-tõl direkt vállaltam be a lövést)
Szégyenlem magam kissé, mert nem használtam aranyat.
Batchat 7300 damage, REPLAY

Az orosz tankok nem égnek? Az egész KV széria olyan mint egy guruló fáklya. De oldalról az IS széria is jobban ég mint bármi más.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy érdemes elolvasni a francia elemzést. Érdekes apró hibák és erények vannak megemlítve benne.
A ruszkik meg nyugodtak felette, még örülnek is. Ha belegondolsz, ez még szomorúbb is, mivel az oroszok egyáltalán nem érzik, hogy bármiféle bûnt elkövettek volna elõdeik, vagy õk maguk. Túl sokan sírják még ma is vissza a szovjet idõket, bár annyira ez nem is meglepõ.
Csak azon csodálkozok, hogy ez a téma itt néhány hetente mindig elõkerül, mindig más résztvevõkkel lenne? <#hehe>#hehe>
Nem volt valami ilyen nyeremény mostanában? Szeretném tudni hamár nyertem 😊
És igen, szovjet az meg azért lehet, mert azért nem tiltakoznak Európában.
Nem csak a WoT-nál van így, minden II. vh-s játék esetében lement ez a dolog.
Csak az oroszallergiával beoltott emberek ezt nem tudják feldolgozni, és bezzeg az orosz az lehet-nél tartanak.
Ja, meg még a legjobb tankjukat is részben arról koppintották.
Szerintem naphosszat lehet errõl vitatkozni. Szerintem elég annyi, hogy nem a hagymázas német lázálmok holmi Maus, E100, KT harckocsikról, hanem az orosz tervezõk racionális harckocsijai lettek a nyerõk.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
sztem az hogy most aránylag használható német tankokat csináltak egyedüli oka, hogy hirtelen aggódni kezdtek a WT tank része miatt hogy az el fogja venni a játékosaikat. és nem véletlenül!
nem sértésbõl mondtam.
Megint csak azt tudom mondani, hogy az oroszok tudtak tankot tervezni.