banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    Erről a videóról csak annyit, hogy aki lejátszott már 10k játékot és még nem találkozott kilőhetetlen piros játékossal az vagy konstansan prémes vagy hazudik.
    Tegnap vagy 8-an próbáltunk meg kiszedni egy low HPs AMX AC 48 TD-t és mindenhonnan pattantunk róla (ultra piros játékos volt). Én egy fullos t34-85 -el köröztem körülötte, de egyszerűen nem tudtam megsebezni.
    Igen, noob vagyok, de azért mikor a seggét lőttem illett volna megdöglenie.

Másik nagy élmény tegnapról: első tank szembe egy Hellcat, a KV-1S-el úgy pattantam a frontjáról hogy élmény volt nézni (nem volt forgatva, és közvetlenül elé gurultam ki), na innen már vágtam hogy veszíteni fogunk, be is jött. Legközelebb kilépek az első ilyennél a meccsből és megyek másikba. (a hápogás nem érdekel, én akarok jól szórakozni abban az 1 órában amit naponta játszani tudok, és nagyban tojok mások szórakozására.)