World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a 100 mm U8TS pedig megkerülhetetlen tier 10-ben. Mivel a 115 mm U5TS simacsövû ezért nem játszik. Úgyhogy tier 10 közepesre vagy a 100 mm-es vagy a 122 mm M-62T2. A 130 és 152 mm-esek túl nagyok, bele se férnek egy közepes harckocsiba. A 85 mm-esek és 100 mm-esek pedig gyengék, hála az agyontápolt többi tier 10-es lövegnek...
A 122 mm-es szerintem pont a kínai ág miatt felesleges. Ott a négy tier 9-10-es gépbõl háromnaknak ez van. (A WZ-111 1-4 is jobb lenne ha ezt a 122 mm-est kapná meg, mert írtózatosan néz ki azzal a 130 mm-essel.) Ha az Object 430 122 mm-est kapna akkor ugyanaz mint a 121, a 430U pedig csak a 160 mm-es homlokpáncélban különbözne a 121-tõl. Ráadásul valószínûleg ugyanolyan szar lövegkitéríthetõsége lenne mint a 113-nak és a 121-nek, mivel az a 122 mm-es IRL is csak annyit tudott.
Így a 430 + U8TS kombinációval legalább lesz egy T-62A és 121 keverék is.
Én a valóságban se szeretem ezeket a szovjet 122 mm-es lövegeket. A 130 mm-esekben sokkal nagyobb potenciál lett volna, csak jött az ostoba max 50 tonna rendelet aztán nem lett semmi a 130 mm-essel szerelt harckocsikból.
Nekem nem hiányzik egy 170-180 mm körüli löveg. Sokszor még a 152 mm-esek is túl nagyok. Már a 150-155 mm-eseknél a nagy sebzés és a nagy átütés miatt a többi paraméter többnyire elég silány egy nagyobb löveg még szélsõségesebb lenne. Mondjuk ettõl függetlenül lehetne mondjuk SU-203 csak épp elég játszhatatlan lenne. 😄
Nekem egy normálisan adaptált 152 mm-es kéne az orosz TD-khez, a BL-10, M-64-et meg visszanerfelni a valós tudásukra. Gusztustalan, hogy az Object 268 a legnagyobb tûzerejû (átütésben és DPM-ben is) gép a 152 mm M-64-el, miközben a valóságban pont a gyenge löveg miatt nem lett belõle sorozatban gyártott harcjármû.
Persze ettõl nem nyertetek volna, de akkor aztán végképp nem szólhatott volna senki semmit 😄
Nem mintha én ilyen izgis szituációkban képes lennék ilyen hidegvérrel cselekedni meg ráérezni hogy mikor kell bevetõdni megint, ezért yrtam a "nagyon pró" részt.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Rosszabbul nem jár hogy az AMXet AP vagy gold kopogtatja... 😊
Mondjuk tény,nem rakéta a church, de én top tankként biztos hogy toltam volna vele elõre - gyanítom hogy azok a piros KV1Sek azért nem voltak olyan húdebátrak hogy ne lehettél volna támadóék.
Aztán persze lehet hogy ártatlan vagy, és egyszerûen sak szarúl jött ki. De erre mindjárt két poszt és képfeltöltés is?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
voivod: az a sírás amit ti csináltok minden vereség után, nincsen ebben semmi szubjektivitás
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyébként, memóriafrissítésként: az egész szarrágás ebbõl: #268701 indult ki!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Tegnap Airfield pálya Tier10 meccs, már a vége felé 5 killnél vagyok T-54-el. Ellenfélnél 5-en élnek, nálunk velem együtt 3-an. Egy E-75 cappeli az ellenfél bázisát, de az ellenfél is a miénket. Kb 40 ponttal elõrébb járunk, mint õk. Látom, hogy egy ellenséges IS-7 megy resetelni az E-75-öt, én meg a seggében folyamatosan lövöm, de rám se hederít. Így aztán legyorsulom és pont abban a századmásorpercben sikerül beérnem mellé amikor rálõne az E-75-re, így felfogom a lövést. Ezt még kétszer eljátszom, minden alkalommal tánvolva az ágyúja elõtt, hogy ne tudjon rálõni az E-75-re, nem is tudott egyszer sem, amíg meg nem haltam. Addigra cappeltünk, de sajnos õk is, mert többen voltak a körben, gyorsabban ment nekik, így draw lett a vége. Lényeg, hogy még én voltam a noob az E-75-nek aki MIATTAM nem tudott lõni... LoL... Még szerencse, hogy páran csapatból akik halál után nézték értették, hogy miért csinálom.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hát a sima Object 430 al nem kritizálni akarom a soviet ágat de az Object 140 is U8TS el van. Nem látom az értelmét minek még egy 3. U8TS es löveg. A Kínai 10 es med nem op a 122 es import soviet lövegével? Simán lehetne ellenpárja. Ez csak egy játék.
Mindegy nem mi döntjük el és ne is vesszünk össze ezen!
Amúgy az itt a baj meg az frusztrál hogy a németeknek van nagyágyúja (170mm) de a sovieteknek nincs max csak artyba! <#ticking>#ticking>
Ez a gold ammo spam T10ben egyre nagyobb undort ébreszt bennem. Tegnap szinte csak az 50B-vel mentem, de arra is állandóan golddal lõttek.
T110E5, Obj 268, T62, csak hogy egy párat említsek. És nem is az volt hogy csak 1 lövés, mert éppen az volt nekik betöltve. Hanem 2-3 lövés egymás után, csak úgy sistergett a páncélom.
Kérdem én mi a picsáért jó ez?
Ez a T-84 nekem is új. Nem tûnik rossznak. Az állítható futómû és a kicsi méret jó, de ezeken kívül nem nyújt többet mint egy T-54.
Viszont nem illik bele a WG elképzelésébe mint az Object 416 utáni tier 9-es. Az az ág a harkovi gyár gépeibõl fog állni, tehát Object 400-asok. Ez a T-84 pedig az uraliaké, azoké az Obejct 100-as gépek (T-44/54/55/62/72/90).
Tier 10-nek elég lesz a 430 is nem kell az a korcs 430U.
Ez az über...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Akkora X-et raktam a jobbikra, és fogok most is hogy 5 szavazatnak fogják számolni..
Kultúrázásról meg ne te oktass <#bohoc>#bohoc>
Kérdés: núb -e vagyok?
Hullik a csapat, hogy öröm nézni, látom, hogy 11-5 re megy az ellen cumi lesz a vége, bemegyek foglalni, ketten követnek.
Utolsó pillanatban lehúzzuk a zászlót ( megnyerjük), utána még kilõ valaki, erre azok akik legelõször döglöttek meg obégatnak, hogy capnoobs...
Erre mit kell válaszolni..?
De legalább, tartalmas, hasznos poszt volt, amit nem szükséges moderálni...
#268744 az azért nem lenne jó mert akkor meg azzal jönne mindenki hogy HUNS lepratelep lenne az egész topic ahol mindenki a HUNS-osok seggét nyalja <#idiota>#idiota>
De komolyra fordítva a szót jó ez így ahogy van egyenlõre ha tényleg olyan a helyzet Speci tud törölni végsõ esetben. Azzal meg ha valaki postol valami eredményt tegye nyugodtan, 15k csata után valahogy már mindennapos ha megy egy jó eredményt 2k XP körül de postolni sem érdemes mert az ember már nem számolja. Ezért másé sem nagyon szokott érdekelni így azokat a postokat már zsigerbõl ugrom át.
Kérdés a következõ:
Pálya mountain pass.
T110E4-el megyek visszafelé bázist védeni amit egy e100 és egy jagdiger véd.
Fostam, hogy kiszednek ezért elkezdtem hulldownban lövögetni a jt-t.
Pattantam, mert nem láttam rá normálisan.
Ilyenkor rá kellett volna rontani mindkettõre, vagy betölteni he-t azt lesz ami lesz?
Replay van, de csak otthon, majd feltöltöm.
Tudom, hogy én basztam el (meg is kaptam, hogy yellow noob player😄), de hogy lehetett volna a vége?
Mert persze, hogy lecappelték 😞
Na , miattuk járok én ide, és mindig NEKIK teszem ki a posztot, mert kíváncsi vagyok a véleményükre. Akkor, is , ha negatív, de legalább biztos lehetek benne, hogy azt a véleményt civilizált, kultúrált, és nem flegma , lekezelõ, nagyképû stílusban fogalmazzák meg.
Esett a színvonal fél év alatt hogy már nem tudok napi 1,5 millió kreditet kifarmolni csak 1 milliót a kezdõk miatt! Nem jöttem ide sírni!
Rengeteg hobby játékossal találkoztam és egyre több van belõle akiket nem érdekel a stat csak a hangulatért játszanak! Nem jöttem ide sírni!
Szerintem mindenki tapasztalja ezt a helyzetet és ha teli írjuk a fórumot betûkkel semmit nem fogunk befolyásolni vele. Aki erõs alkalmazkodik, aki nem az delete game és már is nincs idegeskedés. Tök egyszerû ha szeretsz játszani akkor elfogadod.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
nem tehet róla, hogy ilyen, ráadásul fidesz-es is 😄
én magasról leszarom az ilyen kommenteket nyugi 😊
akarsz róla beszélni? <#dumcsi>#dumcsi>
Nekem ez fáj..
ma nyomtam eddig kb 15 csatát és 2 win-em van
úgy megy lefele a WR-em mint a szar amióta visszatértem 😄
lassan újra kellene írni a számítási dolgokat
akinek 51% WR-je van az már igen csak jó játékos
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Néha még a jogos törlések után is szaladnak rinyálni az emberek a modi topikba, hát még akkor mi lenne ha a sírásaikat törölném. Nem kell senkinek se az ezzel kapcsolatos vergõdés.