banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    Most meg én leszek közönséges: Aki otthagyja a csatát, szarban a csapattársait, az egy bunkó fasz. Aztán meg tele kell sírni a fórumot, mennyire nincsen csapatjáték, a sok "noob" mennyire nem figyel... Valamelyik nap már leírtam: Számtalanszor nyertem már csatát, biztosnak vélt bukó helyzetböl, néha még 6-8 tanknyi különbségnyit is be lehet hozni. Csak itt a többség, állításával ellentétben statvadász pöcs, aki mást sem szeret, mint most pl. aktuális divat szerint KV 2-vel, és más éppen nagy " kihívást" rejtö OP- okkal szaladgálni, és ha valami nem a szája íze szerint alakul, itt sírni hogy már megint: "sok a köcsög" Persze alázatról, küzdésröl fingjuk sincsen, meg hogy vesztes küszködös meccsekböl lehet a legtöbbet tanulni, és egyszer csak hoppá, mily meglepö megfordítva öket "epic" csatákat menni,statot növelni... XD Nekem meg a tököm ki van az ilyen játékosokkal. Rinyálnak a csaparjáték hiányáról, amikor még az értelmét sem ismerik. A sok " megmondóember" úgyis osztotta itt az észt az elmúlt napokban, én is elmondtam a saját szokás szerint " megfellebbezhetetlen" véleményem...XD. Akinek nem inge, az ne vegye magára.