World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetlen tankom, amit megbántam. Sajnálom, hogy idõt energiát pazaroltam rá. Persze bizonyos körülmények között irtózatos tud lenni, de ha rámegyek egy autó roncsára, már az eget lövöm vele. Még azzal is megbarátkoznék, hogy a leglassabb 10-es med, gyorsulása csapnivaló, flankelni nem lehet vele. Megoldanám. De hogy semmit nem lehet süllyeszteni az ágyúján, na ez teszi játszhatatlanná, s ez a baj a 113-al is.
Nem lehet dogfightolni egyikkel sem.
angelus1991ster.blogspot.hu
Most próbálgatom teszten, de annyira nem tûnik vérszarnak. Valami baja mégis lehet, hogy ilyen kevesen rajonganak érte, mi lenne az?
Trance&Friends nothing more..
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
[/url][/img]
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Épp ezt nem értettem, mert nem ilyennek rémlett.
Közben egy IS is szemtelenkedett, de beforgatva a KV-3-at tud az pattintani is. Három lövése kapott gellert.
Ma egyébként szinte minden csatára várok 1percet..
Régen azt vettem észre,"mintha" addig nem tesz be nagyok közé,amíg xy modul nincs meg.Nagy motor,vagy nagyágyú..
Ezen az ágon csak lánc és torony kell minden tankra,de azért mert free-bõl megveszem ne legyen már ok,h 60%ban +2 tierbe rak...
Anno mikor a Tigert csináltam,tiszta sz..ás volt,állandóan tier 10ben voltam..
2. Lásd feljebb.
3. Úgy rémlik nem voltam vele több T10 csatában, mint a többi T8-cal (kivéve a KT-t, azt valamiért imádta az MM folyamatosan a lista legaljára be**szni)
4. Ez orosz ismertetõjegy, itt is megvan, de a top 107-es célzási ideje barátibb a D25-nél.
5. Vegyél festést😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
1. Hátborzongatóan és idegtépõen lassú.
2. Fájdalmasan lassan fordul.
3. Rengetegszer tesz vele T9-es csatába, ahol a 175 pen már szart sem ér.
4. Iszonyúan lassan céloz, ami kifejezetten hátrányos, amikor , mondjuk egy T8-as ellenfelet veszek célba, és tíz másodpercig kinn kell hagynom a fejem.
5. Nem tetszik a színe.
Minden egyéb OK rajta.
De ez csak az én véleményem, sokan bizonyára szeretik.
Azt viszont minden alkalommal megmosolygom, hogy a várakozóknál pl. van 400 T6-os, 600 T5-ös 100 T7-es és 60-80 T8, de akkor is T8-ba vág. Ilyenkor általában közel egy percet is várok, mire csatába kerülök. Gondolom minden tankodról vezet a szerver statisztikát és ennek fényében dobál csatába. Nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak a csata elõszobában látott adatok, de egyébként is ez egyelõre csak egy konteó. 😊
Na most vagy nem javították ki (miért nem lepõdnék meg), vagy tényleg ennyit számít a spottolás miatt kiesõ xp, de azt azért nem hiszem.
Mindezt úgy,h fullos az E100 ág miatt és a legénység 2 skilles,amúgy ha most kezdeném,hagynám az egészet,meg a játékot is..
Tier8 ellen a tier 6 ágyúval kitörölhetem+ a tank sem mozgékony..
Nagyon gyér,h ennyit tudnak kihozni ennyi játékosból..
Lex..om,h régen -4 tier is volt..Azóta lett kismillió játékos..
Am kb az összes tank húzásnál hasonló érzésem volt,ezért néztem ma,h milyen csatákba tesz..
Gondolom a TigerP mehet ész nélkül tier9be aztán a vk is,amíg nem lesz 9es 10es tankom ezen az ágon is..
3 piros-narancs AT-15(volt is vagy 35%winsanszunk,rajtam kívül 1(!!!) játékos volt 50% felett!) szabályos falat alkotva egymás mellett megindul elõre a hídon át...mindenki más meg utánuk!
A meglepetés teljes volt!<#nevetes1>#nevetes1>
Igaz itt már dõlt a formáció egy kicsit,de elsõre csak vihogtam a dolgon:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Vk3001p-t csinálom a Mause ág miatt...(tier 6 heavy tank)
20 csata alatt:
Tier6:4 csata
Tier7:4 csata
Tier8:12 csata
Nem hiszem el,h az Eu 2-n 160k játékossal ilyen mm jöhet csak ki.
tier8-akat is siman viszi mint a sz*rt
de lomha és páncélozatlan, távol kell vele maradni nagyon és nagyon észnél lenni, de mind emellett szerintem zsír tank, tetszik a kinézete 😊
112 csata 53% WR 146 kill 984 átlagsebzés
viszont az átlag exp-m nagyon szar vele, mintha bugos lenne az exp vele
vagy lehet hogy mivel full hátulról használom így 0 a spot damage
na mindegy 😊
ok, akkor elmondom mit nem értettem:
az elsõ gyõztes csata (az, ami nullás volt, mert kilõttem egy debil alectot ,aki elõször belémlõtt majd blokkolt, és otthagytam a csatát) miért nem számított "napi elsõ gyõzelemnek" az adott tankkal?! az azt követõben adta a triplát vele ..
Btw: replayt feltöltöttél valahova? Érdekelne a taktikád.
Én amúgy a nem angol szövegeket angolra fordíttatom a fordítóval, jobban elboldogulok utána azzal 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mindegy, valahogy majd kihámozom <#smile>#smile>
A Black Prince majd ad egy két jó csatát T8-on utána.
Esetleg várd meg a 8.9 patchet: úgy néz ki a Churchill VII HP-ját emelik 10%-kal és az ágyú süllyeszthetõségét 4 fokról 12 fokra buffolják, ami nem kevés.
Viszont a pen hiány ijesztõ (egyébként azért írtam a 259 pent, mert goldozok is).
Viszont ha az F3-ba teszek goldot (248 lesz) és az elég T8-ra, akkor lehet az a legjobb választás. Végülis az IS-2-nek is annyi (175) a penje (meg ha jól rémlik az IS-6-nak is).
Szerintem nem olyan rossz az ARL. Sajnos a tornya túlságosan gyenge, annak kéne 135-140 mm vastagnak lennie.