World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Foch 155-öt nerfelni fogják 9.0-ban, de szerintem érdemes. T7-ig élvezetes TD-k vannak, a hetes foskupac, T8-tól elvileg végig jó. Ha a heavy ágat kihúztad, akkor csak a lövegeket kell fejlesztened, motort+rádiót a másik ágból megkapod.
talán ugyanaz mint a 121-nek.

Egyetlen tankom, amit megbántam. Sajnálom, hogy idõt energiát pazaroltam rá. Persze bizonyos körülmények között irtózatos tud lenni, de ha rámegyek egy autó roncsára, már az eget lövöm vele. Még azzal is megbarátkoznék, hogy a leglassabb 10-es med, gyorsulása csapnivaló, flankelni nem lehet vele. Megoldanám. De hogy semmit nem lehet süllyeszteni az ágyúján, na ez teszi játszhatatlanná, s ez a baj a 113-al is.

Nem lehet dogfightolni egyikkel sem.
Sziasztok! Van értelme nekikezdeni a francia TD ágnak? Van értelme a tier10-esig (ha nem nerfelik késõbb)? Válaszaitokat elõre is köszönöm!

angelus1991ster.blogspot.hu

A 113-al mi a baj egyébként? Sokan mondják, hogy nem jó, meg csatákban se látni nagyon.
Most próbálgatom teszten, de annyira nem tûnik vérszarnak. Valami baja mégis lehet, hogy ilyen kevesen rajonganak érte, mi lenne az?

xotyi
Van benne valami😄 bár én még nem vettem se goldot se prém tankot.. szal kezdõ függõség:_D

Trance&Friends nothing more..

Ez a Waffenträger így marad, ahogy a teszten is van, vagy módosítanak rajta? Eltoszott op...

voivod32
Igen, ....és mégis, mert függõ állatok vagyunk! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Gondolom, ehhez a képhez nem kell különösebb komment, elég, ha a kép készültének meccsbeli idõpontjára néztek... ugye ismerõs?
[/url][/img]

xotyi
Pont ezért bosszantó a dolog, mert kikapcsolódás helyett az agyfasz várja az embert. :/

+1

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Ez igaz, de mikor játsszon az ember, ha ilyenkor nem kell melózni?!

xotyi
A T34-85öm el van átkozva,szopórollerré változott a hétvégén, vereség vereség hátán.., hétvégenként nem kéne erõltetnem ezt a játékot,campelõ T29 , vígan mas*turbáló Ferdinand meg a saját csapatát lövöldözõ m7 & arty az eddigi felhozatal..<#wilting>

voivod32
Emlékszem rá, hogy ilyen volt, már volt nekem egyszer kb. másfél éve, akkor még az IS-hez vezetõ út egyik állomása volt. Közben új accot regeltem és újra keresztül kell "törnöm" rajta.
Épp ezt nem értettem, mert nem ilyennek rémlett.

A KV-3 már csak árnyéka régi önmagának, a béta alatt kellett volna játszanod vele, akkor még T6 volt, és a kedvenc gépem. Hatos szinten eszméletlen OP volt a páncélzata, szinte semmi nem tudta átlõni, az ágyúja meg ugye ugyanaz volt, mint a manapság a legtöbb sírás tárgyáé, a KV-1S-sé. Ezek után gondolhatod. Ráadásul a régi MM az esetek jelentõs hányadában tette top tanknak (bár errõl megoszlanak a vélemények, van aki pont az ellenkezõjét tapasztalta), ami aztán illetlen nagy mészárlásokat eredményezett. Ejj, de szerettem.
Én viszont imádom. Egy hete volt egy csatám Mountain Passen, ahol egy VK45B lett az ellenfél. A mi IS-8 asunk stock volt és hülye is. A Vk kilõtte, de amíg õt lövöldözte addig én szedegedtem róla az anyagot. Két löket a parancsnoki tornyon és elõtte a hülyesége miatt egy az oldalába. Összese 1202 HP-t vakartam le róla. Az IS-8 kétszer sebezte, egyszer ugyanúgy az oldalába, mint én, így maradt 15 HP-ja mire rám jött volna, de egy elaludt AT-15 leszedte elõlem.
Közben egy IS is szemtelenkedett, de beforgatva a KV-3-at tud az pattintani is. Három lövése kapott gellert.
"Gondolom minden tankodról vezet a szerver statisztikát és ennek fényében dobál csatába."Itt mire gondolsz?

Ma egyébként szinte minden csatára várok 1percet..

Régen azt vettem észre,"mintha" addig nem tesz be nagyok közé,amíg xy modul nincs meg.Nagy motor,vagy nagyágyú..

Ezen az ágon csak lánc és torony kell minden tankra,de azért mert free-bõl megveszem ne legyen már ok,h 60%ban +2 tierbe rak...

Anno mikor a Tigert csináltam,tiszta sz..ás volt,állandóan tier 10ben voltam..

voivod32
Köszi a választ, egész vígasztalóan hangzott. Közben sikerült ledupláznom vele, -reggel óta- egy 270-es sebzésû csatában.

1. Sebességben és fordulásban kb. ugyanazt tudja, de a gyorsulása top motorral szerintem jobb.
2. Lásd feljebb.
3. Úgy rémlik nem voltam vele több T10 csatában, mint a többi T8-cal (kivéve a KT-t, azt valamiért imádta az MM folyamatosan a lista legaljára be**szni)
4. Ez orosz ismertetõjegy, itt is megvan, de a top 107-es célzási ideje barátibb a D25-nél.
5. Vegyél festést😄
Ezt a besorolást T6-os tankokra értettem.
patchaou
Velem a múlt héten folyamatosan azt játszotta, hogy 5-600 8as várakozott, elszámolt 50-ig, aztán bevágta a T-59-et full 9-es csatába...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
A fõbb problémáim a KV-3 szovjet nehéz tankkal:
1. Hátborzongatóan és idegtépõen lassú.
2. Fájdalmasan lassan fordul.
3. Rengetegszer tesz vele T9-es csatába, ahol a 175 pen már szart sem ér.
4. Iszonyúan lassan céloz, ami kifejezetten hátrányos, amikor , mondjuk egy T8-as ellenfelet veszek célba, és tíz másodpercig kinn kell hagynom a fejem.
5. Nem tetszik a színe.
Minden egyéb OK rajta.
De ez csak az én véleményem, sokan bizonyára szeretik.

Érdekes módon TigerP-rel kevesebbet nyomtam T9-ben mint a létezett Tigrissel.
Azt viszont minden alkalommal megmosolygom, hogy a várakozóknál pl. van 400 T6-os, 600 T5-ös 100 T7-es és 60-80 T8, de akkor is T8-ba vág. Ilyenkor általában közel egy percet is várok, mire csatába kerülök. Gondolom minden tankodról vezet a szerver statisztikát és ennek fényében dobál csatába. Nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak a csata elõszobában látott adatok, de egyébként is ez egyelõre csak egy konteó. 😊
Én szerettem, de tagadhatatlanul több sebbõl vérzik szegény.
voivod32
"szabályos falat alkotva" Ezen behaltam! 😄

Igen, az xp baromi fosul jön, Stugnál és JgdPz-nél is figyelem. Régebben be is ismerték, hogy bugos a TD-k xp jutalmazási rendszere, de utána állítólag valamelyik patchben kijavították.
Na most vagy nem javították ki (miért nem lepõdnék meg), vagy tényleg ennyit számít a spottolás miatt kiesõ xp, de azt azért nem hiszem.
Én most direkt figyeltem ezt a 20csatát,ennyi játékosnál hihetetlen,h nem tudok csak 2tier magasabban menni.A fele hp ás -2 ágyú nagyon sok.A játékosokat hagyjuk...
Mindezt úgy,h fullos az E100 ág miatt és a legénység 2 skilles,amúgy ha most kezdeném,hagynám az egészet,meg a játékot is..
Tier8 ellen a tier 6 ágyúval kitörölhetem+ a tank sem mozgékony..
Nagyon gyér,h ennyit tudnak kihozni ennyi játékosból..
Lex..om,h régen -4 tier is volt..Azóta lett kismillió játékos..
Am kb az összes tank húzásnál hasonló érzésem volt,ezért néztem ma,h milyen csatákba tesz..
Gondolom a TigerP mehet ész nélkül tier9be aztán a vk is,amíg nem lesz 9es 10es tankom ezen az ágon is..

Fú milyen meneten vagyok túl!
3 piros-narancs AT-15(volt is vagy 35%winsanszunk,rajtam kívül 1(!!!) játékos volt 50% felett!) szabályos falat alkotva egymás mellett megindul elõre a hídon át...mindenki más meg utánuk!
A meglepetés teljes volt!<#nevetes1>
Igaz itt már dõlt a formáció egy kicsit,de elsõre csak vihogtam a dolgon:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
voivod32
Srácok, valaki gyõzzön meg róla, hogy érdemes szenvedni a KV-4-ért ezzel a fos KV-3-al! Ma 5 meccs alatt 0 azaz nulla sebzést sikerült elérnem vele, miközben az összes többi tankommal jól megy a játék...

Az utóbbi idõben nem nyomtam vele, de engem igen sokszor T6-ba rakott. Viszont volt olyan nap is, amikor 3-4 T8 csata után engedett csak lejjebb.
popey8
105, 55%, 144, 950. A lövege tényleg nagyon jó, de maga a tank egy nagy kalap kaka😊 Bár hozott nekem 3000 goldot, szal nem kéne panaszkodnom rá😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Csináltam ma 1 kis statisztikát.

Vk3001p-t csinálom a Mause ág miatt...(tier 6 heavy tank)
20 csata alatt:
Tier6:4 csata
Tier7:4 csata
Tier8:12 csata

Nem hiszem el,h az Eu 2-n 160k játékossal ilyen mm jöhet csak ki.

A legjobb ágyúval rendelkezõ tank tier6-ban...
tier8-akat is siman viszi mint a sz*rt
de lomha és páncélozatlan, távol kell vele maradni nagyon és nagyon észnél lenni, de mind emellett szerintem zsír tank, tetszik a kinézete 😊

112 csata 53% WR 146 kill 984 átlagsebzés
viszont az átlag exp-m nagyon szar vele, mintha bugos lenne az exp vele
vagy lehet hogy mivel full hátulról használom így 0 a spot damage
na mindegy 😊
tényleg?! .. na neeeeee ..

ok, akkor elmondom mit nem értettem:
az elsõ gyõztes csata (az, ami nullás volt, mert kilõttem egy debil alectot ,aki elõször belémlõtt majd blokkolt, és otthagytam a csatát) miért nem számított "napi elsõ gyõzelemnek" az adott tankkal?! az azt követõben adta a triplát vele ..

Nem tudom mennyi volt sajna.

Megtaláltam a listát
Az ördög vigye el!!!!!mennyi az alsó határ T9,ben ,most tipustól függetlenül köbö??nem emléxel ?
Valaki linkelte a listát pár napja.
Annak már én is várom az eredményeit,mert reménykedek egy 3k goldos ûûûûberrassungra na!
Nohab
De azt ügye tudod, hogy ebben az esetben irreleváns a csata kimenetele? Van medálod, vagyis megkapod a gyõzelmi szorzót a vesztes oldalon.

Btw: replayt feltöltöttél valahova? Érdekelne a taktikád.
Miután senki nem írta, ezért nekem kell elkedvetlenítenem téged. A med hónap 15-én járt le. Sajnos úgy tûnik elkéstél.
kiléptél a csatából mielõtt vége lett volna, az ilyen egy bazi nagy nullát kap

voivod32
Ja! Az ARL 44 az állat egy tartály volt! Nekem is nagyon bejött! 😄

Sunsetjoy
Öö, komoly.
Én amúgy a nem angol szövegeket angolra fordíttatom a fordítóval, jobban elboldogulok utána azzal 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"Ebben a hónapban szeretnénk futtatni a 44 francia állat VI nehéz harckocsi ARL közelebb a szíve. A tartályt úgy tervezték, a vége felé a második világháború, részben a francia tartály ipar után a Párizs felszabadítását az indulásra."

Mindegy, valahogy majd kihámozom <#smile>

voivod32
Én is féltem tõle, de amikor kifulloztam, és a legényeim is 100%-osak lettek, egész jó kis gép lett belõle. Nagyon kellemes meglepetés volt! Hamar ki lehet fullozni! Jó lesz az meglátod! ( Mármint a Csörcsi 7)

Hát nem az, de a Churchill GC-nél könnyebb azért.
A Black Prince majd ad egy két jó csatát T8-on utána.
Esetleg várd meg a 8.9 patchet: úgy néz ki a Churchill VII HP-ját emelik 10%-kal és az ágyú süllyeszthetõségét 4 fokról 12 fokra buffolják, ami nem kevés.

Na ezen az F3 lövegen gondolkoztam én is, statisztikailag jobbnak tûnik.
Viszont a pen hiány ijesztõ (egyébként azért írtam a 259 pent, mert goldozok is).
Viszont ha az F3-ba teszek goldot (248 lesz) és az elég T8-ra, akkor lehet az a legjobb választás. Végülis az IS-2-nek is annyi (175) a penje (meg ha jól rémlik az IS-6-nak is).

Lunki88
Köszi a kimerítõ választ! 😊 Akkor inkább a Churchill VII felé veszem az irányt bár az sem tûnik egy hû de jó gépnek...
Igen, kísérleteztem én a 105-össel is, de egyrészt ugyanolyan pontatlan és kiszámíthatatlan volt mint a DCA, másrészt akkor még nem volt új MM, és folyamatosan T9-ben, olykor 10-ben kellett boldogulnom, amihez jobban illett a 212 pen, még az egyéb fogyatékosságai mellett is.
Az ARL-44-esen nincs értelme a 90 mm DCA 45 löveget használni. Annál még a 90 mm F3 is jobb választás. F3-at használva nagyobb a RoF, gyorsabb a célzás és a 170 mm-es átütés csak tier 8-as heavyk ellen lehet kevés. Ha a 105 mm Canon 13TR löveget használod akkor elég jó DPM-et kapsz, az átütése ennek is elég, de ez is ugyanolyan rosszul céloz mint a DCA 45.

Szerintem nem olyan rossz az ARL. Sajnos a tornya túlságosan gyenge, annak kéne 135-140 mm vastagnak lennie.
voivod32
Jaaaaajjj! De nagy KÉPÛ vagy! 😄 Gratula!