A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #298196 A kíni ág nagyjából egy turbózott orosz, ugyan az a stílus. Én a med vonalt vittem, nekem élvezetes volt, csak most a kilencesnél megrekedtem, nem merem megvenni, mert egy fél élet kifullozni. Nagyon kemény a tornyuk, alacsonyak, közelharcban nagyon jók, viszont lövegsüllyedés az kb. nulla az egész ágon.
A japán ágat nem próbáltam.
Arty: volt nerf, de kb semmit se ér, mostanra ugyan úgy visszajöttek. Nagy változás ezen a téren nincs, legfeljebb annyi, hogy a TD lett az új fő gonosz.
TD-k: az új halálosztók, és sok van belőlük. T10-ben mindre veszélyt jelentenek, pláne a WT E-100, ami 6-os táras ágyút hord, lövésenét 560-as alphaval...
Balansz már nincs a rengeteg gold miatt. Tiertől, tanktól, ágyútól függetlenül kapod az arcodba.