World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, hogy így eltûntetnek dolgokat idõnként: a hivatalos oldalon pld. a video tutorialok közül eltûntették a KV-2 guide-ot is, nem tudom milyen megfontolásból. Amikor megvettem a KV-2-t a youtube-on találtam meg és erõsen csodálkoztam, hogy vajon miért törölték.

Roger6
Na fasza. Vereségre adta be a Tank Ászt.

Bocs a nagy képekért.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Elsõ TD-nek semmiképpen nem ajánlom!
Nekem nincs vele haragom különösebben, ha kitanulja az ember a gyengéit lehet használni, és egész tûrhetõ eredményeket csináltam vele, de kötélidegzet kell hozzá és rengeteg türelem. Meg párszáz meccs mire mindent kitanulsz róla.
Ha az AT-7 felé mész akkor fõleg felejtõs, akkor inkább az AT-2 felé menj, mert onnan legalább a modulokat kifejleszted és nem kell a stock AT-7-tel szenvedned.
Elsõ TD vonalnak inkább az oroszt, amerikait vagy a németet ajánlanám. Az angol meg a francia vonal meglehetõsen egyedi TD-kel van tele.

Meg ilyen közelharci szituációban azért ha van egy kis esze a másiknak, és rád mászik, keresztet vethetsz az egészre. DPM-ben szerintem bármelyik T6 heavy veri, de mindenesetre az alfája visszatartóereje nem elég ilyen adok kapokhoz, a második lövés után az ellen megunja, rádrohan, és ha nincsenek mögötted csapattársak, hamar kibelez. Nem sebez nagyot, és sokáig tölt, ez a kombó városi harcban hamar végzetessé válik.
Aha. Hát hát. Ez így reviewben jól néz ki, csak nem hiszem hogy valaha is be fog válni éles helyzetben. Az ellenség azért nem hülye (többnyire), még a vöröskék is tudják, hogy ha lõttek, irány vissza a fedezék mögé.
Arról nem is szólva, hogy ehhez azért kell egy repair skilles legénység, plusz mondjuk egy szerszámosláda, különben a delikvens betölt mire kimész.
sokoo
Kedves játékosok!

A Klánlista a játék indulása óta próbál segíteni a klánkeresésben, és a klánesemények nyomonkövetésében. Mostanra azonban olyan sok klán született, amit egyedül már nem tudok karbantartani. Várom olyan emberek jelentkezését, akik szívesen szánnának rá naponta, vagy akár hetente pár percet, hogy a lista adatait frissítsék.

Kedves klánvezetõk!

Kérlek benneteket, hogy ti segítsétek a munkánkat egy egyszerû adatlap kitöltésével, amely itt található: http://tinyurl.com/adatmodositas

Elõre is köszönöm! További jó játékot és sikeres klánkeresést!

This is the beginning of the end.

Sunsetjoy: kösz!

Na ja. Foxi asszem szereti, viszont nagy általánosságban azt szokás rá mondani, hogy az ágyúján kívül minden kalap szar rajta. Elsõ TD-nek nem ajánlom, de én csak teszten futottam elhanyagolható számú kört vele.
Egyik field commanderünk 16 éves. Szlovákiai magyar, és nem is nyomja rosszul.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Itt a link a videóval: http://www.youtube.com/watch?v=hBAq7mzTT3g

3:12 körül kezdi. Bár nem tudom ez valós körülmények közt mennyire mûködhet, mert az M6 áll egyhelyben, mint egy random csatában egy vörös player ill. 1-on-1 történik, még tüzérség se zavar be.

Lunki88
Churchill Gun Carrier-rõl kérnék véleményeket ha lehet. Ez lenne az elsõ td-m már ha úgy döntök hogy megveszem, de olvastam róla pár erõsen negatív kritikát szóval kicsit elbizonytalanodtam.
Ízlések és pofonok, én az M4-gyel sokkal könnyebben megbarátkoztam. Mikor rájöttem, hogy második-harmadik vonalból, majdhogynem a TD-k közül kell vele támogatni-szurkálni-sniperezni, egész jó köröket tudtunk menni. Nem mondom, hogy a kedvenc hetesem, de semmi harag nincs köztünk😊 Ellenben az egyik legópébbnak tartott nyolcassal, az AMX 50-100-zal meg megint nem találtam a közös a hangot, pedig nagy reményekkel álltam neki. Különbözõek vagyunk.
Amit még hozzátennék, hogy annál a 90-es ágyúnál a DPM egyszerûen csapnivalóan kevésnek tûnt nekem. Tíz-tizenegynéhány másodperces töltés rémlik, amihez a 240 alfa egyszerûen kevés volt. Hosszú töltés, hogy aztán lõhess egyet, ami 240-et sebez, már ha az ágyú szeszélyei folytán nem repül 3 méterrel mellé, vagy pattan egy T-46 seggérõl.
Még az M4 45-nél is zavart ez, és annak már fel van javítva a RoF-ja az ARL-éhez képest. Hálistennek a célzásidõ és talán a pontosság is, úgyhogy azért jóval használhatóbb gép mint a kistesója, de egyik sem egy damage dealer.
Sunsetjoy
Úgy tûnik, hogy a hivatalos oldalról eltûnt...

Találtam az eredeti hír német változatát, de nem hiszem hogy nagyon segíthet😄

http://www.prielwurmjaeger.de/forum/world-of-tanks/panzer-des-monats-arl-44/

Amúgy nem rossz annyira, ha hozzászoktál a B1-BDR vonalhoz, el lehet viselni. Mindenképp másodvonalbeli, fõleg a sebessége és célzásideje miatt is. Igényli a free xp-t kissé, fõleg hogy a böhöm tornyát minél elõbb lecseréld. A top ágyúja kissé TD-szerûvé teszi, a rejtõzési kényszerével együtt.

Azt nem mondanám, hogy nagyon bejött, de a hajamat sem téptem.

Inkább kellemesen csalódtam benne, akárcsak a következõ AMX 45-ben. Annak idején a B1 fullozása után leálltam a vonallal, lehet hogy ha akkor megyek tovább (és nem most 2 hónapja kb.), más lenne a véleményem...

Mivel kissé ilyen speciális a fejlesztési fa, és a kezelése, másoknál is megosztó lehet. De úgy, hogy te is elvoltál az elõdökkel, van bele legénységed, olcsóbban veheted meg, stb., úgy nem gyengén megéri!

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Ez nem igaz! Az a tank egy halálosztó szörnyeteg, ha jól használod!
...csak vicceltem! Én mondjuk elvoltam vele, A BDR-G1B után hatalmas visszalépés volt, de az AMX M4 45-nél ezerszer jobbnak tûnt. Nekem egy ideig úgy jött le a dolog, hogy a francia heavy ágon , minél magasabbra jutsz, annál szarabb tankok vannak.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ezt be tudod linkelni? Nem teljesen értem a dolgot.
Haha, eddig jó, ment a +.
Találtam egy videót, amin pont ezt a láncolgatást hozzák ki pozitívumnak: elvileg ellöveted a kilógó láncot épület mögül, aztán javítás után kipattanás és lövés majd vissza. A videón az ürge vagy 4x megcsinálja egymás után egy M6 ellen.

212 penes az ágyúja. Eléggé megosztja az embereket, én személy szerint okádtam tõle. Kétszer is nekimentem, de végül mégis free xp-bõl lett meg az M4 45. Nekem valahol a Crusader-Covenanter-AMX 40 szintû horrortankok között van elhelyezve.
A top ágyúja amilyen jó papíron, annyira utáltam, pontatlan, iszonyú lassan szûkül, és ha nem teljes beszûköltség mellett lõsz vele, mindenhova lõ, csak a körbe nem. Emellett a 212 pen dacára nekem volt a legmeglepõbb felületekrõl pattani, Tigris frontja, KV tornya, satöbbi, de ezt már mondjuk hogy betudjuk a randomnak.
Az ocsmány formájával szintén nem tudtam megbarátkozni, azokat a undormány túllógó lánctalpakat külön szerettem, gyakorlatilag kimenni vele fedezék mögül nem lehet, mert még ki se értél de már láncolnak folyamatosan, és ha van egy kis eszük, sebezni is tudnak a túllógó részen, úgyhogy a megmaradt hajadat tépkedve nézheted végig, ahogy anélkül lõnek ki, hogy ténylegesen ki tudtál volna jönni a fedezékbõl.
Páncélzatot tekintve a két lánc közti rész, a döntött 120 mm-es lemez tényleg egész erõs, kis szerencsével az orosz D25-öt pattintja, de forgatni ugye nem lehet, mert akkor világítani kezdenek a rusnya elõrenyúló lánctalpai, és a papírvékony oldala, és szinte ordítanak, hogy ide lõjetek. A tornya szintén papír, de legalább kicsi, messzirõl, szembõl azért nehéz belõni, de ha már kicsit is el van forgatva, piskóta.
Mozgékonysága meg a top motorig szánalmas, nekem egy vergõdõ meztelencsiga fílingem volt benne, fõleg a csábos, francia, türkiz álcafestést nézve.
Egyszóval én rühelltem, de biztos lesz olyan, aki azt írja hogy neki nagyon bejött, úgyhogy várj meg egy ellentétes véleményt is😊
NoparaWot
Ennyi volt a játék szüneteltés ? 😛 vagy keveset játszol ?

Hi.Csak semmi stressz,just for fun bro<#alien2>

Az elõbb tier5 arty 1 lövés a VK3001p-mnek(Masu-t csinálom),köv csata t44 ammo és robban...Remek..
Am saját tierben nem megyek ez a legjobb.. 😊

Segítség!
Keresem a 2012 júliusban megjelent "Tank of the Month ARL 44" Wargaminges cikket. A hivatalos oldalon nem találom a keresõt, azok a linkek amiket a google ad azok meg halottak. Valami tárolt változat kéne, de nem találok sehol.

Gondoltam megveszem a franciát, mert
1. 30% olcsóbb ma +30% bevételnöveléssel
2. holnaptól jár rá egy hétig bonus crew exp
3. már van bele egy jó kis BiÁs legénységem
4. a két kis francia heavyt (B1 és BDR G1😎 rendkívül funnak találtam (gyilkos kis jószágok), remélem ez is olyan jó (így elsõ ránézésre annak tûnik - mozgékonyabb mint a KV1S, és az ágyú 259 penes, a frontja 120mm 45 fokban döntve stb.)

ööö .. keresd a hibát .. és egyúttal várom a magyarázatot ..

Gyõzelem!
Csata: Widepark 2013.10.20. 13:05:52
Jármû: SU-5
Szerzett tapasztalat: 0
Szerzett kredit: 540 (kárpótlás a baráti tûz által okozott sérülésekért: 540)

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2013.10.20. 13:33:02
Jármû: SU-5
Szerzett tapasztalat: 1 215 (x3 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 12 414

Gyõzelem!
Csata: Tundra 2013.10.20. 13:06:13
Jármû: T71
Szerzett tapasztalat: 1 468
Szerzett kredit: 35 575
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

na ez nehéz szülés volt :S
ótvar ez a tank, de szerencsére már 83k exp van
még le kell szednem azt a qva wowp-t is mert van rajta arany amit be kéne aktiválni wot-ban....
na de majd ha jön a német TD ág...
1880 xp,akkor lehet kevés..

Ennek van esélye a gold játékban(top 50)

Gyõzelem
Sacred Valley 2013.10.20. 12:56:46
VK 30.01 (P)
Szerzett tapasztalat: 3 666 Szerzett kredit 88 050
Csatában elért Achievement Õrjárat, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Prém nélkül 2726,most hirtelen nem értem miért..
Azért a wg be...ja 70méterrõl nem találtam el az arty-t,mire õ kilõtt..Lejár a prémszámla és vége..Elegem lett,most végleg ebbõl 😊
Azt nem is mondom,h saját tierbe nem rak be...

van egy nagyon jó gyomorrúgásom...

Ha szeretnéd, megmutatom..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Ennyi barmot, mint ma délelõtt...
Ha valaha megtudom, hogy a fiam, vagy valamelyik lányom 18 éves kora elõtt csinál egy WOT accountot, péppé verem...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Az orosz oldalon lehetett valami akció során egyes prémium tankok megvásárlása esetén kódot szerezni hozzá, ami az összes szerveren érvényes volt.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Oké, kösz <#eljen>

õõõõ
Most találkoztam éles szerveren 1 BT-SV-vel.
Ezt meg lehetett szerezni?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Máshová.
Általában ua a neve+_CT,szóval nem is rakja bele,mehet mellé.
Tárgytalan, csak most megzavart az install. Az eredeti game-et kell updatelni ezzel, vagy máshová kell rakni a tesztet?

OTC klán magyar?

Most egy noob kérdés jön, a teszt szeró mûködik még? Sosem próbáltam, a japó tank miatt lehet ránéznék.

na talán megcsinálták a Lucky medál bugját? <#smile>
PLaci
Persze mi volt a napi triplázás? Egy xar 296 xp -s xar csata. <#rinya>

Statokért klikk a képre.

A mai slusszpoén: kép csata eredmény

A csapatom bámulatos tehetséggel hullott el, csak úgy röpködtek. A meccs végére már csak én maradtam, megy egy narancs SU-122A és Hellcat, de õk úgy döntöttek hogy átmennek kamikázéba, és berongyoltak az ellenség bázisára, ahol az egyetlen megmaradt Dickermaxjuk és Grilléjük tárt karokkal várta õket. Én vártam pár percet, aztán óvatosan odasunnyogtam, és sikerült is meglepni a Dickert, csodával határos módon anélkül szedtem ki, hogy egy lövést is bekaptam volna.
Majd ezek után... Süti annak, aki megtippeli mi történt. Bár kép alapján nem lesz nehéz.
KÖSZI! <#worship>

Fullosan szeretni fogod. Annyi a titka, hogy nem szabad heavy-ként használni, és a sík terepet kell vele erõltetni a lövegsüllyedés hiánya miatt. A hasát rejteni kell, vagy rángatni, vagy az ellenfél arcába mászni kötelezõ. A torony viszonylag kemény. Itt találsz visszajátszásokat, szûrd le XP szerint.
Nekem akkor telt be a pohár, amikor WZ-vel becélzok egy táras francit és belesütök 500 körüli fájdalmat, nem is engem nézett, nyugodtan megtehettem....
...volna, ha nem áll közvetlen a valagamban egy olyan vörös IS-3-as, hogy le sem tudom olvasni a számokat, annyira piroslik, visszatolatni már nem kell nagyon és a franci kiszúr, belémtáraz.
Ebben az a legzavaróbb, hogy a franci is vérpiros volt 10K csata után, de persze én még kénytelen vagyok hozzájárulni a WN6-ja növekedéséhez<#nevetes1>

és a folytatás: 0 - 6 vereség.

Úgy hullanak mint a star wars fõcím csak nem sárga hanem piros..

Felhozzuk megint a goldammo témát?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Addíg tessék kis agymenés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

csak hogy legyen sírás:

mai elsõ 3 csatám:

Kv1s, top tank, full red csapat 2 narancs, 3-3 arty.

eredmény: 3 kill top sebzés,

Az utolsó tetves 400 effis kv1 maradt az artykkal, és MÖGÖTTÜK kempel.

2: semmi extra sima 15-2 48 másodperc alatt.

3: IS8, LENGYEL ZÁSZLÓS jagdtiger kezdéskor szétlövi az artynkat, majd belelõ a egy Löwébe és mindenkibe belehajt, mert biztosan vicces.

Ennek a csatának az eredményét nem vártam meg, -1 -8 nál kiléptem a faszba.

És ilyenkor ne legyen ideges az ember.. Hát hogyne..

Szia! Tudnál CW replay mutatni érdekelne persze ha nem titkosak. A többiek is mutathatnának ha nem gond.Köszi
Én csak azt nem értem, hogy az ellenfél ezt hogy képzelte el.
A dombot egy fél hp-s E100-al megtartani, miközben a pta és a wz111-4 sniperkedik.....

wot nick: PsychoTrooper

Az elõbb találkoztam egy T110E4 Td-vel,az ellennél...mindenre,de szó szerint MINDENRE HE-vel lõtt!
Elõször nem értettem hogy sebez ez 400 körül...utána meg 200-valamennyi...még 1x 200-valamennyi...még csak nem is mondható hogy hát hull down volt a JagdE-100,szemtõl szemben voltak cirka 100m távolságban,vagy utána a T95(annak még bele is durrantott egyet alövegpajzsába😊<#nevetes1>
10/1, megállok <#nevetes1>

Ma eddig mentem 7 csatát, abból egyet nyertem. 3-ból úgy lõtt ki francia táras trohák, hogy full HP-n voltam(1x WZ/bár itt kaptam egy T57-tõl is<#idiota>/, 2X T32).
Marhajól indul ez a nap<#hehe>
Na nem sírásképp, csak hogy legyen itt valami <#eljen>

Na mi történt, mindenkit bannoltak?
Máskor fél óra alatt van annyi hsz mint tegnap estétõl mostanáig.

wot nick: PsychoTrooper