banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Látom nagyon a lelkedbe tiportam, ennek örülök. :D Csak téged nézlek le. Azért írogatok ide ritkán, mert elég felesleges, az olyan kis rinyagépek mint te egy nap alatt telesírják a fórumot több száz hozzászólással amit már átgörgőzni is fárasztó.

Nem csinálok videókat és linkelgetek replay-eket, mert vannak más jó játékosok akik ezt megcsinálják. Sokkal jobban mint ahogy én megtudnám, innentől kezdve nekem felesleges ezt csinálnom.

Azért nem osztogatok olyanokat akik 4 éve játszanak, mert azok nem olyan ostobák mint te, nem írogatnak hülyeségeket. Mert hát ugye akik 4 év óta még mindig játszanak, azok megéltek már sok változást, alkalmazkodtak hozzá és megtanulták a játékot.
    Amellet hogy nem igen hajlasz a változásra (már hónapokkal ezelőtt is ezt a HEAT lőszert hajtottad, hogy kevés az Object 268-nál az AP) egyáltalán nem bírod a kritikát. Azért szúrtalak ki magamnak, mert orbitális nagy baromságokat irogatsz és egy kis kritikára hisztizel mint egy kis óvodás. Ritkán de én is szeretek trollt etetni, most pont rád esett a választás. :D

Nem én voltam aki letörölte a WoT-ot, soha nem töröltem még le a WoT-ot azért mert játszhatatlannak tartom. Hoppá! :D
    Mellesleg nem játszhatatlan a tier 10 se, csak hát ugye tudni kéne játszani. Közepesekkel és páncélvadászokkal könnyen lehet érvényesülni, nehezekkel már szívás tud lenni. De azoknál is harckocsi, pálya és helyzetfüggő.