World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából nagyon nem tudom kommentálni. Manõverezni a legvégéig nem kellett, mert házhoz jöttek a pofonért. Addig fasza volt. A másik uccsó saját tank meg feladta, és elkószált a bús fenébe harc helyett.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mozdulatlanul simán el tud tûnni. Velem is volt már olyan, hogy felspottolódtam, leszedték a láncom, még se lõtt rám senki, mert a mozdulatlanság miatt eltûntem. De olyan is volt, hogy álló Hellcat elé (aktív volt az álcázás és a periszkóp) úgy kijött a szikla mögül a kamu M10-es, hogy csak akkor spottolódott fel amikor kilõtt. Pedig kb 70 méterre lehetett tõlem.

Most meg kidobott a játék spam miatt. Holott nem csináltam semmit. <3 WG
Ha a völgy felõl mész, a viadukt jobb szélén érdemes a nyomulást erõltetni, mert nehezebben kottáznak úgy szét fentrõl. A végén a Stug ellen lehetett volna tolatós támadással ("sidescraper") próbálkozni, mert a 45 mm-es oldalt nem overmatcheli.

A láthatóság úgy lett megoldva, hogy a tõled egyre távolabbi célpontok egyre ritkábban frissülnek. Tehát az elõtted álló tank láthatósági frissítése folytonos, de a látótávod maximumán pl. 3mp. Ezért történik meg az, hogy az ellenfél éppen egy szikla mögött állva eltûnik, mert nem látod, de kijön, lõ és mire frissítene a láthatóságod már vissza is ment. Persze a frissítési idõ lejárta miatt még meglátod, de megjelenítéskor már a szikla mögött jelenik meg.
Ez az egész szerver korlát miatt lett így csinálva. Javaslom, hogy ha ilyen eset van és az ellenfél eltûnik, menj vissza a fedezékedbe!
Zsír 😊 Én pershingel nyertem. Aranyat mikor küldik ki?
wildstorm
Köszi a tippeket, megfogadom! <#worship>

okosszöszi26 két verziót tudok elképzelni a gondodra:

1. ez egy kretén játék (számtalanszor láttuk már)
2. amikor elõre jön a fedezékbõl akkor látótávolságon belül van, amikor hátramegy akkor pont kimegy a látóteredbõl. Én ezért nagyon imádom az xvm-es térképet, mert fel van vonalazva meddig "látok" el és akkor lehet az ilyesmivel számolni.

De el tudom képzelni, hogy közel is ezt csinálja. Abban még lenne is logika, hogy nem látja azt az ember ami egy szikla vagy ház mögött áll. De amikor a heavy tank eltûnik a mezõ kellõs közepén 250 méterre tõlem azért, mert ÉN lelõttem a lánctalpát és mozdulatlan. Hát az epic fail... 😄

Eljen!!!! 😊
Na ugye, hogy visszautasíthatatlan az ajánlat? 😄
Neked odaadom 100k-ért 😄 De csak azért, mert nagyon lelkesedsz 😄

Nyugi belejössz.
Én se vagyok egy nagy spíler (sõõõt), de egész jól elvagyok 😊
Bár azt halkan hozzáteszem, hogy ha 3x 0 dmgvel végzek E4-el akkor tudok morcos lenni 😊

Lenne egy kérésem a nagyon nagy spílerektõl, hogy a végén még a stugot kellett volna lõnöm, vagy jó 5let volt elmenni a t40-ért?

Typet34 malac

Köszi a véleményeket.

nyeeerteeeeeem 😄DDDDDDDDDD

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szeretném nyilvánosan is megköszönni Rooler-nek, hogy milyen sokat segített azzal, hogy elment artyra vadászni. <#banplz>

replay

wot nick: PsychoTrooper

Eddigi teljesítményem. 😛

Eagle16
- removed the Mountain Pass encounter

Test 2-ben...na akkor mégse olyan jók a statisztikák?

Szerintem maradjon is eltávolítva, egy értelmes csatám nem volt még azon a pályán abban a módban.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Itt van még egy csámcsognivaló, mert nagy lett a csend. 😊

Replay (az E-50-et kicsit alábecsültem és nooboskodtam az autoaimmal 😄)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Lunki88
Megmondom õszintén én csak irigykedve nézegetem ezeket a replayeket. Igaz még csak 1400 csatám van, de én örülök ha a lista közepén végzek a játék végén...
Azt hittem, csak viccelsz, amikor azt mondtad, hogy minden replay-t meg fogsz mostantól nézni és véleményezni. 😊 Megnéztem én is az M48-as köröd, mást én sem tudok rá mondani.

Szerintem ez nagyon megeri az arat. Vegre egy account amivel nyugodtan eltolthetek 1 evet mire lesz negy tizes tankom. Szerencsere premtank sincs rajta igy farmolhatok kedvemre elc-vel. !
R3nton: rámenõsség körültekintéssel párosítva, ritka kombináció. Úgy megkavartad a lekvárt, ahogy kell. Én a végén az Object távmérõjére céloztam volna, de végül is némi szerencsével, de összejött. GG.

Tibortamas: ügyes ágyúhasználat, jó helyezkedés. Érdemes megnézni.

Patrol duty Black Prince-el Mines-on, hahaha. Jól kezdõdik a nap. 😊

Replay (bár semmi különleges)

13-90 replay

Hû de mérges volt az obj268, hogy kilõttem szembõl xd Pedig AP volt. Reportolt is. Jó kis kör volt, bár szerencsém is volt 😊
Alábecsülöd õket.

Na ha már errõl szólt a flame 2 napig. Valaki legyen olyan drága és foglalja össze az egyes lõszerfajták jellemzõit, illetve hogy azok tükrében melyiket milyen körülmények között (nem) éri meg használni. Megköszönném, kiposztolnám, tanuljon a plebs.

https://wotinfo.hu

Mondjuk nem tudom hogy ki az az elvetemült aki T10 medben HEAT-et használ 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lehet a thébai szent phalanxra gondolt.

Ezen felsírtam... 😄

@Wildstorm: a T10-es vasak megvétele sokat dob az acc értékén, mert sokan azért vesznek acc-ot, hogy CW-re tudjanak menni, azaz felvegyék egy klánba (Lásd Zivatar esetét Tóth Marival...<#idiota>). Nem tudom, hogy mennyi idõd van, de a helyedben én kihúznám a T9-ekbõl a T10-es tankokat, és be is garázsolnám õket. A grind alatt pedig gyûjteném a free XP-t. Egy IS-7, IS-4, T-62A, T110E4, Obj.140 és egy BatChat kifejlesztve, megvéve kapóssá teheti az accod, és jóval többet kérhetsz érte.
okosszöszi26
valaki elmondhatná ugyan miért szívat állandóan azzal ez a <#kocsog> játék, hogy látótávolságon belül pont éppen mindig akkor tûnik el a gaz ellen, mikor kijön a fedezék mögül, és pont mindig akkor jelenik meg újra, mikor visszahúzódik a fedezék mögé.
simán látnom kellene, se fa se bokor se lóf@sz nincs köztünk erre pontosan csak addig nem látható amíg tiszta célpont lenne.
és ezt nem 1X nem 2X hanem 10-bõl 9X így csinálja
picit zavaró
mint a pont akkor pontatlanul lövõ ágyú, mikor kinyírhatnám az ellen

|Származási hely: Degec|

JeffDunham
szemmiszem <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Mi bajod a melegszendviccsel? 😊

WoT account: cpt_Hungarian

JeffDunham
10 perccel ezelõtti nick... ez persze nem bántja a WG szemét

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

wildstorm
Elmész te a... 😄

Lenyitható menüben elfér, nem csúnya. 😄

Amúgy azt sem értem miért rejti valaki az adatlapját? Most ha nem pro, akkor bumm, ez van. Ha meg pro, akkor meg lássa minél több ember.

Egyébként a pályaválasztás tényleg faja lenne. Vagy legalább az amit fontolgattak, hogy pár pályát ki lehetne venni a szórásból.

Kérdésemben segítenétek? 😊

Szerintem petíciót nyújtok be a WG-nek:
Ha megcsinálják, hogy lehessen pályát választani, akkor sosenem akarom eladni az accom 😄

Más játékokban több mint 10 éve alap hogy bármikor nevet válts vagy eldönthesd kinek engeded megnézni a profilodat.

😊)))

Ezen most jót vigyorogtam 😊

és akkor ott lenne egy user adatlapjának tetején, jó hosszan taglalva, hogy aktuális név: Joszif Sztálin. Korábbi nevek (idõrend szerinti csökkenõ sorrendben): fogadjatok_mar_el_bazmeg_88, 88_AH_88, Adolf_Hitler_a_kiraly, 88Hobbinaci88.

Zseniális lenne tényleg. 😄

wildstorm
Egyébként visszatérve picit az accomra. Véleményetek szerint érdemesebb megvennem amiket tudok, mert úgy piacképesebb lenne? Pl. T-62, IS-8
Nagyobb a vonzóereje, mint a 15 millió kreditnek?

wildstorm
azért amit Jacktor írt. Õk abból nem látnak pénzt.
Most elkezdték aranyért behozni a dolgokat, névváltás, klánnév váltás.
Majd jön az e-mail váltás is pénzért. Gondolom egy hónapja csak tesztelték.

Egyébként a névváltás az amit soha nem engednék. Vagy maximum úgy, hogy az adatlapján jól látható helyen ott van a korábbi neve. Ezt csak az apuci kicsi fia féle vérpistikéknek jó.

Én csak azt nem értem, hogy miért is fáj nekik, ha eladom az accot?

Napirep: M48 dombharc. Semmi extra, azoknak lehet érdekes, akik ebben a gerincölelõs amcsi küzdõstílusban még újak. Elhasznált HEAT: nulla.

wildstorm
Abszolút igazad van. Amin én is értetlenkedtem nekik, hogy mások cégek meg tudják oldani. Alanyi jogon jár.
(Pedig a Steam, BF3, WoW accokat ugyanúgy adják-veszik.)

Ez az email mizéria meg hogy core információ, mind marhaság, csak rizsa... ha normálisan van felépítve az adatbázisuk (márpedig gyanítom úgy van), akkor mindenkit egy id (szám) azonosít, a többi adatbázisban meg csak ezzel a számmal azonosítják a usert. Innentõl kezdve kurva mindegy hogy mi az email címed. Az egész herce-hurca szerintem épp az acc eladások megnehezítése miatt zajlik... Régen ugye a felhasználónevet sem lehetett megváltoztatni, aztán most meg lehet, 2.500 aranyért. Kicsit "pénzért bármit" érzésem van... "szopok nyalok gombot varrok"

https://wotinfo.hu

wildstorm
Ez nem rossz. 😄 De amúgy mekkora hülyeség már. Én is ott nyomtam nekik a dumát, hogy mindenki más meg tudja ezt oldani felhasználó szinten. A Steam accon is simán lehet jelszót váltani, pedig ott azért nem gyenge dolgok vannak.

Arról nem én tehetek, hogy õk mindent az e-mail címre építenek. (bár ezt már nem írtam meg nekik, csak gondoltam)

Email csere nálam egyszerûen ment. Leírtam, hogy a volt csajom lenyúlta a régi mailemet, játékba be tudok lépni, de aggódom az accountom biztonsága miatt, ezért kérnék egy cserét. 2nap alatt megvolt a szükséges bizonylatok bemutatása után 😊
wildstorm
Hát. Tényleg nagyon sok gond volt vele. Egyébként 1 hónapja lehetett e-mail-t váltani, most megnéztem már nem lehet, csak jelszót.
No mindegy.

Szóval tényleg nem tudtam belépni. Értetlenkedtek ezerrel. 3 hét után csináltak egy olyan állat húzást, hogy ihaj. Nem tudom melyik idióta ruszki találta ki. Szóval kaptam a levelet: fél napon belül megváltoztatják a jelszavam. (az volt az eredeti gond, hogy nem tudtam jelszót váltani, mert az e-mail-mbe nem tudok belépni)
Szóval majd õk megcsinálják nekem. Fog is róla e-mail jönni nekem. Én meg mondom, köszi bazzeg, nem kapom az e-mail, mert mondtam, hogy nem tudok belépni. Értelmesek. Persze innentõl már cimborám küldte a leveleket, mert egyáltalán nem tudtam belépni, mivel megváltoztatták a jelszavam. Itt jött fel a fórumra, és ha jól emlékszem pont te javasoltad, hogy hozzam ki a pénzre a témát. Mindamellett, hogy nem tudtam már egyáltalán játszani, arra hivatkoztam, hogy aranyat sem tudok venni meg semmit, mert nem kapom meg a tranzakcióhoz szükséges e-mail-t. (amúgy nem tudom, hogy létezik-e ilyen e-mail) 1 nap csend. Majd jött, hogy akkor megváltoztatják, de akkor egy pár kérdésre válaszolnom kell. Itt egy kb. 20-30 kérdésre kellett válaszolnom. Ki a szolgáltatóm, honnak netezek, mekkora nettel tolom, mikor regisztráltam stb.

Még screenshotokat is kellett nyomnom a garázsomról (amikor még be tudtam lépni), hogy tényleg én kérvényezem-e.

Szóval valóban rengeteg macera volt vele. Megõszültem mire sikerült.

Ja és persze próbálkoztam az e-mail szolgáltatónál egy jó párszor miután vagy 5 kapufát lõttem a WG-nél, de azok nem is válaszoltak...

Roger6 bekaphatod. 😄

Nekem volt gold vásárlásom.
Az össesrõl küldtem listát, tranzakciószámmal, mindennel.
Szerinted? 😄

Mi sikeresen cseréltünk email címet olyan WOT accon ahol volt aranyvásárlás. Kértek screenshotokat a banki tranzakcióról, és miután azokat átküldtük megtörtént az email csere.
CSak azzal ment el sok idõ, hogy elõször egyet kértek, elküldtük, aztán kértek még, küldtünk még, aztán kérték az összeset, akkor elküldtük az összeset 😞

Namost az kérdés hogy mitcsinálnak olyan acc esetén ahol a player teljesen free, azaz nem vett rá semmit...

Roger6
Nem hogy örülnél, hogy ilyen felkapott lett az eladó acc-od. Hát nem lehet már sehogy jót tenni? <#mf2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Elmondom, hogy nekem az volt amikor emailt cseréltem:

Helló szeretném lecserélni a wot accom email-jét.
V: Azt nem lehet.
Én: Miért nem?
V: Mert az szenzitív core információ.
Én: De nekem feltörték a postafiókom és minden bankos és egyéb regemet már megváltoztattam, már csak ez hiányzik.
V: Jó rendben, de akkor mellékeljem a LEVELEZÉST az email szolgáltatóval...
Én: anyátok....

Próbáltam még úgy is, hogy elfelejtettem a jelszót amire a válaz: Kérdezzem meg a szolgáltatót...

És különben sem lehet megváltoztatni....

Úgyhogy én feladtam 3 vagy 4 hét próbálkozás után.

wildstorm
Bee köszi a tippet. Jeff Dunham, nincs harag.
Egyébként mindenkinek ennyit mondtam/mondok volna, csak azért szerettem volna ezt privátban hagyni, mert sejtettem, hogy majd lesz pár ember aki megmondja a tutit, nem segítõ szándékkal.

raymondcurto, volt olaj cserélve, pár napja kigyulladtam, muszáj volt. Szervizkönyv megvan. Lánctalpat pár egy párszor sajnos ellõtték.
Karcmentes a garázsban, de sajnos a csatában gyakran meghúzzák, festeni kell bõven. <#idiota>