A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #297985 Van 12 millám mégse megyek tier 10 be. De persze ha valami nagy 3000 effys hunsos meg tudom is én ki sírna itt ó akkor együtt érzek meg hasonló. Fizessed a prémed azt játszd a valakit egy virtuális csatatéren a véleményed meg tartsd meg magadnak.
Ha 6000 effym lenne akkor is tier 8 ba jtszanék mert az élvezhető nem pedig tier 10 be ahol lóbaszó 1500 at sebző artyk meg 2000 et sebző halálcsillagok rohadnak a bokorba hogy rálőhessenek.
Nézd csak meg nyugodtan csúcsidőbe hányan játszanak tier 8 ba meg mennyien tier 10. Biztos csak optikai csalódás. Az is érdekes hogy ha nézek streamet rendre ilyen 80 tank a garázsba meg 300 nap prémium ketyeg a számlán emberkék eröltetik ezt a dolgot csak.
Bocs én nem vagyok mazohista! De biztos vagy valaki mert napi 12 órába HEAT el meg APCR el gyakorolsz.
Röhögök kb rajtad. Tudásnak nem nevezném azt hogy valaki pénztárcából finanszírozza magának a kreditet hogy tudjon játszani tier 10 ben.