World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#268236 végig nem csak majdnem mindíg, igen kevés eset van amikor hátrányos a goldammo.
Miért lenne az? Ha retardált ez a +25 -25 % os elnyeljükalõszert rendszer márpedig retardált és biztosra akar menni az ember nem fog alaplõszerrel szarakodni. Sokszor elég ha 1 lövésed pattan/nyelõdik/megy a földbe totálisan becélzott tankon/weakspoton.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
igaz ma még nem is nyomtam.... majd mindj nyomok pár kört...
tegnap összeszedtem az 50k sebzést....
volt top gun is, meg 6000dmg kör is...
meg volt zsinorban sok lose meg sok béna csapat de sikerült nyugodtnak maradnom 😊
ha így megy tovább akkor minden oké lesz
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Jeff nem csalt, de ahogy többen megírtuk, sem az MM és a felbukkanó célok nem indokolták sem az indiszkriminált, sem a szelektív prémiumhasználatot, ami az én szememben erõsen lehúzza a rep értéket.
A magyarázatából pedig nekem az jött le, hogy nem tudja, a tankja esetében mi a kettõ átütõerejében a különbség a gyakorlatban. Ennek megvan a maga nem általam kitalált neve.
Lehet furcsán hangzik, de én most döbbentem rá, hogyan is játszanak tömegek, és hogyan változott mega játékosállomány az elmúlt egy évben.
Átlagban 30 fps-em van.
A gold hasznalatrol meg a pay4win-rol egy par szot:
Ha egy piros vagy repa szinu jatekos csak goldot hasznalna akkor sem javulna sokkal a wn6-ja mivel helyezkedni nem segit es hiaba lesz 2-3 pennel tobbje csatankent haszontalanul elhullik mint.
A masik, hogy meg kellene azokat kerdezni akik laptoprol vagy regi pc-rol toljak mit gondolnak a 40fps-el hd-ban tolo jatekosokrol. En toltam 4-5k csatat 15 fps-el ami sniper modban 2-3 mp-s fagyasokat is produkalt igy tudom tobbet er egy jo pc mint barmilyen gold loszer.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
10-essel meg ritkán megyek TC-n /CW-n kívül.
A tomegbol ketfele keppen lehet kiemelkedni. Az egyik, hogy kiemelkedoen teljesitesz a masik, hogy fikazod a tobbieket igy a sajat teljesitmenyed tobbnek tunik. Ha az elso nem megy ne eroltesd a masodik verziot.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
Az is jó "poén", mikor megyek T-34-gyel vagy valami heavyvel, az M7-es és/vagy light scoutok meg osonnak UTÁNAM :/
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mekkora húzás tõled. <#mf2>#mf2>
De biztosan el fogom olvasni és meg is nézem a replayt. Hadd lássak kicsit a te szemeddel. <#zavart2>#zavart2> <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy alapjában véve kedves ember vagy... sokan mondták már neked? Ööööö vagyis hallottad már egyszer valaha? <#vigyor5>#vigyor5>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Bármilyen tier, bármilyen tank, és 90% ban enyém a top kill és top sebzés.
Na félre téve a tréfát. Hol tudnánk találkozni, menni pár kört? Érdekel a játékod és a stílusod. Hátha el tudok valami hasznosat lesni, mert még van hova fejlõdnöm. Visszautasíthatatlan ajánlat. Hidd el a kritikát élõben jobban bírom. <#hehe>#hehe>
U.i: Komolyan kérdem.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
<#mf2>#mf2>
Ennek köszönhetem a tizedik vereséget sorrendben.

Ha van valami vicces replay, akkor esetleg feltöltöm. Ezt is csak azért tudtam elõásni, mert öcsi menne E-50M-ért, és átküldtem neki face-en.
Elõször a minimap, majd e kép. Ez a SCOUT A SZIKLÁN.
Ilyen fasszopók miért kerülnek egyáltalán gépközelbe??
Most pedig megyek és KV1S be goldot töltök. Lehet rinyálni..
Szót sem érdemelsz. Lezártam. <#nevetes1>#nevetes1>
Sztem elég sokat adott már át régebben a tudásából 😊
Viszont azt az is-7-t olyan szögbõl sima lõszerrel is megpróbáltam volna, hiába volt rejtve a teknõ és magasabban is állt, enyhén feléd mutatta a lámpát és sztem lõhetõ lett volna. (nem biztos, 1-2 sima lõszer után vszínû váltottam volna én is goldra ha nem viszi, de mivel idõd is volt, kipróbálhattad volna 😄)
Btw tökéletes replay volt kajához 😊
Igaz az elõbb egy noobnak én adtam meg a 13 killt azzal hogy rárontottam a hetzerére, ahelyett hogy hagytam volna befoglalni a picsába. Errõl még most sem tudok leszokni. Tudom hogy szembõl nem bírom átütni, tudom hogy nem leszek képes mellé kerülni mert szembõl kell érkeznem, de azért nekimegyek....
Csak az a két dolog zavar, az egyik hogy úgy véled 30k csata után fogalmam sincs hol vannak a weak spot-ok. Meg fogsz lepõdni. TUDOM.
A másik dolog. Miért van az, hogy elsõnek töltöd le minden alkalommal a replayeimet, megnézed, és ömlik ki a sz@r a szádon? De minden egyes alkalommal. Ha ennyire zavar, miért foglalkozol ennyire velem? Most is már több mint 24 órája azon vergõdsz hogy mertem használni gold lõszert. Kissé nevetséges már a rögeszméd. <#taps>#taps>
Figyu, adok a következõ 24 órára is feladatot neked: eddig is használtam randomban goldot, ezután is fogok, ha a helyzetet ÚGY vélem hogy megkívánja. Ûberelem is, most figyelj: a jónak vélt replayeket ugyan úgy fel fogom tenni, hogy aztán höröghess valamit rá a nagy unalmadban.
Próbálok olyan dolgokat megosztani itt ami hasznos lehet mindenki számára. Még ha nem is sikerül mindig (lásd tegnapi eset) amiért bõven kaptam negatív kritikát. Ez van.
Csak egyszer látnék tõled ilyet. Hogy a tudásodból át adj egy darabot a többi játékosnak, ahelyett hogy fikázol. Látod ez a különbség kettõnk között, hogy én legalább megpróbálom.
Na reagálj erre, had röhögjek egy jót megint. <#hehe>#hehe>