World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mégis szignifikánsan jobban játszik az ember stabil magasabb framerate-el. Saját tapasztalat.
#268236 végig nem csak majdnem mindíg, igen kevés eset van amikor hátrányos a goldammo.
Miért lenne az? Ha retardált ez a +25 -25 % os elnyeljükalõszert rendszer márpedig retardált és biztosra akar menni az ember nem fog alaplõszerrel szarakodni. Sokszor elég ha 1 lövésed pattan/nyelõdik/megy a földbe totálisan becélzott tankon/weakspoton.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Csak megjegyzem a Test 2. fázisa ma lép érvénybe... (asszem)
patchaou
Annyira nem szar azért a statom, hogy kifogásokat kelljen keresni 😛 Az átlagtól még akkor is jobb lennék ha nem három sok pixel ment volna ki a monitoromaon, hanem csak annyi maradt volna XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az nem a scoutok hibája hogy ezek a vadretardáltak úgy módosítják a buzi pályáikat hogy még scoutolni se lehessen rajtuk anélkül hogy ki ne lõnének azonnal. Már amelyik pályán erre lehetõség van.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

CW-n, TC-n sem érdemes már végig HEAT-al lõni, sõt, sok esetben kifejezetten hátrány. Grindrõl semmit nem írtam. Tigerre vagy AMX-re 122-es APCR-et meg egyszerûen retardált.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

De õ azt is mondta, hogy a háború nem a kényelemrõl szól, szóval az alacsony fps nem kifogás.
na eddig a game nem baszott fel 😊
igaz ma még nem is nyomtam.... majd mindj nyomok pár kört...
tegnap összeszedtem az 50k sebzést....
volt top gun is, meg 6000dmg kör is...
meg volt zsinorban sok lose meg sok béna csapat de sikerült nyugodtnak maradnom 😊
ha így megy tovább akkor minden oké lesz
Nincs, és soha nem is lesz.

patchaou
Nincs.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Ja ami lemaradt: Nem gondolom, hogy elõnyben vannak azok akik frankó géppel tolják folyamatos képet látva, inkább a gyengébb vasakkal rendelkezõk indulnak eleve hátrányból.

Ha én tankot húzok tier 9-ben low penes ágyúval nem fogok azzal baszakodni hogy AP-vel lövöldözzek valamit aminek 50% esélye van abban a tierben hogy lepattan vagy nem a weakspotra megy. Ha xp kell xp kell beáldozom a kreditet. Emiatt meg nem értem mit kell kiakadnod. Meg mi az hogy gold használattal nem ismeri meg a játékot? Companyban mindenki goldot használ CW-be mindenki goldot használ. Ponthogy hasznosabb hogy megszokja az ember mit hol tud átlõni milyen távolról goldal.

genRob
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy lehetõség van másik accountról jármûvek átmozgatására vagy account egyesítésre? Elõre is köszi! :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

patchaou
Szerintem jó géppel jobb statom lenne 😊 Ha sok a bokor akkor 12, amúgy 20-25-el hasít XD De hát már a mi Mátyásunk megmondta ebben a témában a frankót XD

Semmi baj.

Jeff nem csalt, de ahogy többen megírtuk, sem az MM és a felbukkanó célok nem indokolták sem az indiszkriminált, sem a szelektív prémiumhasználatot, ami az én szememben erõsen lehúzza a rep értéket.

A magyarázatából pedig nekem az jött le, hogy nem tudja, a tankja esetében mi a kettõ átütõerejében a különbség a gyakorlatban. Ennek megvan a maga nem általam kitalált neve.

Lehet furcsán hangzik, de én most döbbentem rá, hogyan is játszanak tömegek, és hogyan változott mega játékosállomány az elmúlt egy évben.

Átlagban 30 fps-em van.

Az elozo uzenetem nem azert irtam, hogy megbantsalak csupan annyit szerettem volna kozolni vele, hogy el kellene fogadni masok allaspontjat is. Jeff nem csalt csak a jatek adta lehetosegeket hasznalta ki ami nem volt indokolt aztan lassan 2 napja megy a fikazas.

A gold hasznalatrol meg a pay4win-rol egy par szot:

Ha egy piros vagy repa szinu jatekos csak goldot hasznalna akkor sem javulna sokkal a wn6-ja mivel helyezkedni nem segit es hiaba lesz 2-3 pennel tobbje csatankent haszontalanul elhullik mint.
A masik, hogy meg kellene azokat kerdezni akik laptoprol vagy regi pc-rol toljak mit gondolnak a 40fps-el hd-ban tolo jatekosokrol. En toltam 4-5k csatat 15 fps-el ami sniper modban 2-3 mp-s fagyasokat is produkalt igy tudom tobbet er egy jo pc mint barmilyen gold loszer.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Statpaddelni meg nem igazán tudok, mert még XVM-en sincs.

Pz3-at a med event miatt toltam. Próbáltam olyan tankot keresni, amit kevesen játszanak.

10-essel meg ritkán megyek TC-n /CW-n kívül.

Megneztem a T10-es tankjaid statjat ami nem rossz, de semmi kiemelkedo nincs benne itt viszont ugy oktatod a nepet mint fenykoraban "CsakNorris" a ninjakat. Jossz itt a statspammerekkel aztan az utobbi 276 csatadbol 108-at a Pzkpfw lll-assal toltad. Ez mi ha nem stat spammeles?! Ja "play for fun" tudom es meg is ertem mert sokszor agybajt kapok T10-ben en es nem is hoztam volna fel ha te nem osztod az eszt. Elhiszem, hogy jobban ismered a jatekot mint a legtobben, de nem kellene ennyire a sajat velemenyed raeroltetni mindenkire.
A tomegbol ketfele keppen lehet kiemelkedni. Az egyik, hogy kiemelkedoen teljesitesz a masik, hogy fikazod a tobbieket igy a sajat teljesitmenyed tobbnek tunik. Ha az elso nem megy ne eroltesd a masodik verziot.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Roger6
Korrekt amúgy, kajáláshoz ideális replay volt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Egy type59ert kezdenetek uj accot? Teljesen a 0rol 😄

Swedish people are albino monkeys

KV-1-gyel megyek a nyugati tengerparton, megállok középen, semmi spot... Szólok a mögöttem-mellettem sunyító scoutnak, hogy eriggyen má spotolni, erre kijelenti, hogy "no ammo, sry"... Micsoda kifogás! 😄 Azt egybõl levettem, hogy noob, de attól még "szeme" van annak a tanknak. Javára legyen mondva, némi újabb noszogatás után elõreindult. Lehetett olyan 100-as WN ratingje.
Majd lesz olyan is. Csak azért nem töröltem le, mert vicces volt benne az az artis beszólás a counter miatti tiltólistáról. Per pillanat ez az egyetlen rep a gépemen.

Egyszer a mamája mondta neki. Meg azt is, hogy szép. <#action>

Na ja...
Az is jó "poén", mikor megyek T-34-gyel vagy valami heavyvel, az M7-es és/vagy light scoutok meg osonnak UTÁNAM :/
Ha elõre látom egyszer, hogy biztosan lesz pár szabad órám, mindenképpen keresek valakit, de elég zûrösek a napok.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Roger6
Én megnéztem a replay-t. Ügyes, okos a játék, de nekem olyan nagypapás, mint az állat. Semmi bevállalós támadás, semmi extra mögéjük kerülés, csak úgy pötyögtet, nyugiban, senkitõl nem zavartatva, nulla konfrontáció. Persze valószínû ez hatásos lehet, de számomra unalmas.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

12/7 és tegnap masszív szopóág volt... szóval nem szükséges hozzá platoon, néha még csapat sem... 😄

Roger6
Ezt már mondtam Mad-nek, de mazochista.

JeffDunham
Kösz. Ezért biztos imádni fognak. <#taps>

Mekkora húzás tõled. <#mf2>

De biztosan el fogom olvasni és meg is nézem a replayt. Hadd lássak kicsit a te szemeddel. <#zavart2> <#nevetes1>

Amúgy alapjában véve kedves ember vagy... sokan mondták már neked? Ööööö vagyis hallottad már egyszer valaha? <#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

DarkHorSe
30bol 20 win, platoonban kell tolni 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

19 bõl 2 win.

Bármilyen tier, bármilyen tank, és 90% ban enyém a top kill és top sebzés.

Na jó, mostantól kezdve igyekszek megnézni minden ide belinkelt repet, és írok róluk egy pársoros kritikát, hogy Jeff ne úgy érezze, hogy csak õt basztatom. Alapjáraton mindenkit egyformán fogok utálni.

DarkHorSe
Nekem a tegnapi nap 5 lossal indult, a hatodikban agyonlott a top3pl platoon mert elkuldtem oket a picsaba aztan persze kikaptak, ezutan valtottunk csak cromwellre es meg is jol ereztem magam 😄DD

Nem vagyok mindig szociális, de töltök majd fel több replay-t.

Hát ez van. A WG egy év alatt kitermelte ezt az inkompetens spammer tömeget, amin biztos hülyére keresi magát. De eredménynek azért mégse kéne beállítani.

JeffDunham
MESTER van olyan TS ahol elérhetlek? Csak hogy taníthass engem. Igény volna rá. <#whatever>

Na félre téve a tréfát. Hol tudnánk találkozni, menni pár kört? Érdekel a játékod és a stílusod. Hátha el tudok valami hasznosat lesni, mert még van hova fejlõdnöm. Visszautasíthatatlan ajánlat. Hidd el a kritikát élõben jobban bírom. <#hehe>

U.i: Komolyan kérdem.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Az összes tankom bedobtam csatába, jobb wr jött ki, mintha játszottam volna, és még a kredit sem fogy.

<#mf2>

remek ötlet.

Ennek köszönhetem a tizedik vereséget sorrendben.

Roger6
Rohadék goldspammerek, hogy a büdös.. pfejj!!! Mi az, hogy aranyat mernek használni, ami abszolút engedélyezett, és abszolút MINDENKI számára elérhetõk...

DarkHorSe
Magasrol messzire ellatni, nem rossz olet szerintem. 😄

Ha az fáj, mást is le fogok húzni, hidd el.

Ha van valami vicces replay, akkor esetleg feltöltöm. Ezt is csak azért tudtam elõásni, mert öcsi menne E-50M-ért, és átküldtem neki face-en.

Ezt most lõttem..

Elõször a minimap, majd e kép. Ez a SCOUT A SZIKLÁN.

Ilyen fasszopók miért kerülnek egyáltalán gépközelbe??

Most pedig megyek és KV1S be goldot töltök. Lehet rinyálni..

JeffDunham
Várd a következõt. Én is várom a tiedet... ami mint tudjuk soha nem lesz. <#idiota>

Szót sem érdemelsz. Lezártam. <#nevetes1>

Messze volt azért, ez még HEAT-al is kevesebb mint 50%-os lövés volt.

"Hogy a tudásodból át adj egy darabot a többi játékosnak, ahelyett hogy fikázol"
Sztem elég sokat adott már át régebben a tudásából 😊

Viszont azt az is-7-t olyan szögbõl sima lõszerrel is megpróbáltam volna, hiába volt rejtve a teknõ és magasabban is állt, enyhén feléd mutatta a lámpát és sztem lõhetõ lett volna. (nem biztos, 1-2 sima lõszer után vszínû váltottam volna én is goldra ha nem viszi, de mivel idõd is volt, kipróbálhattad volna 😄)

Btw tökéletes replay volt kajához 😊
A troll az troll.... T3 nem igazán tud mit kezdeni vele.
Én csak annyit mondtam elõször, hogy egy rep ész nélküli goldspammal sztem szar. Erre te kezdtél el vergõdni, hogy márpedig indokolt volt, holott többen megírtak, hogy egy francot. Ha ugyanilyen vackot töltesz fel, ugyanazt kapod, röviden. Ha magadat akarod blamálni, hajrá.

patchaou
A noobok mostanában már 13-at ölnek egy csatában? Sokat fejlõdtek 😊

Én T3-ban tolom. Most már értem miért van 60% gyõzelmi aránya azoknak az embereknek akik T18-al meg hasonló OP gépekkel tolják a szinte full amatõrök között. Így aztán lehet statot javítani. Mondjuk én M3 stuarttal megyek de így is 10 csatából 9 gyõzelem.
Igaz az elõbb egy noobnak én adtam meg a 13 killt azzal hogy rárontottam a hetzerére, ahelyett hogy hagytam volna befoglalni a picsába. Errõl még most sem tudok leszokni. Tudom hogy szembõl nem bírom átütni, tudom hogy nem leszek képes mellé kerülni mert szembõl kell érkeznem, de azért nekimegyek....
JeffDunham
Meg fogom nézni Okostojás.

Csak az a két dolog zavar, az egyik hogy úgy véled 30k csata után fogalmam sincs hol vannak a weak spot-ok. Meg fogsz lepõdni. TUDOM.

A másik dolog. Miért van az, hogy elsõnek töltöd le minden alkalommal a replayeimet, megnézed, és ömlik ki a sz@r a szádon? De minden egyes alkalommal. Ha ennyire zavar, miért foglalkozol ennyire velem? Most is már több mint 24 órája azon vergõdsz hogy mertem használni gold lõszert. Kissé nevetséges már a rögeszméd. <#taps>

Figyu, adok a következõ 24 órára is feladatot neked: eddig is használtam randomban goldot, ezután is fogok, ha a helyzetet ÚGY vélem hogy megkívánja. Ûberelem is, most figyelj: a jónak vélt replayeket ugyan úgy fel fogom tenni, hogy aztán höröghess valamit rá a nagy unalmadban.

Próbálok olyan dolgokat megosztani itt ami hasznos lehet mindenki számára. Még ha nem is sikerül mindig (lásd tegnapi eset) amiért bõven kaptam negatív kritikát. Ez van.

Csak egyszer látnék tõled ilyet. Hogy a tudásodból át adj egy darabot a többi játékosnak, ahelyett hogy fikázol. Látod ez a különbség kettõnk között, hogy én legalább megpróbálom.

Na reagálj erre, had röhögjek egy jót megint. <#hehe>