banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Te hol élsz? Egyrészt de, emlékezetem szerint az utóbbi időben csak te ugattál be (mily meglepő, mily meglepő), személyeskedést meg nézd már meg ki kezdte, istenes pajtim. Mert nem tudom te milyen irányelvek szerint kommunikálsz, de nekem ez:

"TE meg hülye vagy hogy még mindíg azon töröd az agyad hogy adsz nekik 10K körüli összeget egy pixeltankért... miattad ilyenek, tömködd csak a zsebüket. Azt meg úgyis leszarják hogy itt az SGn vered magad. Nem olvassák ugyanis." személyeskedésnek minősül.

Vagy netán a WG-vel szembeni személyeskedés ütött így szíven? Nem szabad csúnyát mondani rájuk? Vagy netán ha én azt mondom, hogy a szomszéd Gyula bácsi egy hülye, te akkor is rögtön elküldesz a p*csába, merthogy én itt fröcsögök?

Megpróbálhatod magad az igazság lovagja szerepben feltüntetni, csak épp én (és szerintem a fórumozók jelentős hányada) elég régóta látják a megnyilvánulásaidat ahhoz, hogy ezt nehezen egyék meg.