World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

400V: te gyûjtöd a SerBes képeket? <#smile>

Maala
Húzd ki az FV TD-t, azzal nem fogsz pattanni semmirõl. Vagy eltalálod a célt, és 400-2400 dmg, vagy nem. De ha nem, még akkor is splashelhetsz.

Felmentem ma megint, és csupa 6-8k dmges körök voltak. Annyira várom már, csak ezt a fos teknõcöt kell legyûrni még elõtte.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Én meg közben elfelejtem 😊 Mindegy, már úgyis csak akkor wotozok ha nagyon nincs jobb dolgom. Elegem lett már az egészbõl. Olyanokról pattogok amikrõl nem kellene, ha egyáltalán eltalálom... engem meg célzás nélkül kapásból lõnek át a 600 effis PRO-k. Meg ugye ott vannak a nagyszerû "csapattársak".
húdeváromavártündért

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Hehe, hát persze. Rémeket látsz. AT-2t sem lõtte át régen semmi, manapság meg a 400 effisek is. Az emberek megtanulják a weakspotokat, internet.

patchaou
Ami miatt már azok is ütnek szembõl amik anno nem? Lehet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Esetleg a normalizációváltozások miatt nem tudod már átlõni? 😊

Akkor következetesen a Wz-111 1-4-nek az alaptornyát is átalakítják? Mert az is is3 torony. Vagy marad a wg logika

<#puszis>

Tök nyóc, heavyt csak oldalba meg seggbe lövünk, ha fronton támad ki kell hátrálni. Engem ezek a változások hidegen hagynak!

Összességében ez inkább tûnik nekem nerfnek, mint buffnak. Aztán majd élesben meglátjuk, mi változik a gyakorlatban 😊
Köszi a fáradozást 😊

Maala
A legfontosabbat kihagytad, a mantlet végre fedi a torony egész elejét, nem lesz shot trap.

Kicsivel világosabb mint a lánctalp, +10 mm lehet kb.

Azt írták erõsebb lett a torony eleje de az oldalát meg a hátulját vékonyították. 220/220/220 to 249/172/100.

Amit én látok az az hogy hosszanti irányba meg szélességi irányba picit lapítottak rajta de nem több. Mivel a torony vastagabb lett azért látod változni a frontját más színnel.Meg amit látok még hogy a torony alatt a kitekintõ nyílás lett nagyobb. És ha a lánctalp 20 mm es és ugyan azzal a színnel van mint a kitekintõ nyílás az egy kicsit gáz hogy az is 20 mm es.

patchaou
Régen nem kellett variálni. Szembõl vagy a hasa, vagy az illesztések lõhetõek voltak. 73-szor lõttem ki type-al is-3-at 😊 Most ugyanonnan pattan. Azért a type-ot hoztam föl példának mert az egyetlen olyan tankom amit rengeteg verziószám alatt folyamatosan toltam.

Minnyá nízöm! 😄

És az IS-3 frontjának a dõlésszögét nem tudod esetleg, hogy az is változik-e 8.9-tõl?
Mert arról ami van gif meg kép, azok alapján én szabad szemmel tuti meg nem mondom 😊

0T3P:
Az szerintem inkább a Type-on múlik, mert én a 8.9-es modell változásra gondoltam, az meg csak nem érezteti a hatását már elõre 😊

Most is viszi csak szögbe kell állni és úgy lõni. IS7 görgõinél ott a legalján asszem 110 mm vastag csak a páncél.

Ezen látni. Postaláda lett más meg szerintem a szoknyája pár fokkal meg az egész frontja. Pár fok nem sok.

patchaou
Vagy az is-3 teste erõsödött, vagy a type-59 ágyúja gyengült, esetleg mindkettõ, de az biztos, hogy a T-59 mostanra már nagyon nehezen viszi szembõl az is-3-at. Még alulról lõve sem... (amikor megvettem még az is-7-et is vitte XD )

Köszönöm!
Még a végén újra használható lesz... 😊

400V:
Köszi, de ahogy írtam is, láttam ezt a cikket. Viszont itt csak a toronypáncéllal foglalkoztak, engem meg a frontpáncél érdekelne. Aztán persze lehet, hogy azt azért nem említik, mert nem változott semmit, ebben nem vagyok biztos.

Én is így vagyok vele.
Sajnos cpu limites a game. Magasabb grafikai beállításokkal több mûveletet végez a gpu ezèrt valamivel jobb lesz.

wot nick: PsychoTrooper

IS-4 250/272/289 SP/APCR/HEAT-HESH

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

És én vagyok a pápa.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

- multicore support? SerB: "I said it many times, there already is such a thing" Later, Storm explains more: "The game already uses multicore support, it uses two cores. According to the statistics we collected, roughly 70 percent of all players have a processor with one or two cores. Cores 3 and 4 will be used, when we introduce client physics. By the way, this doesnåt reduce the importance of the video card. For example when I switched Nvidia 550Ti for 660Ti at home, I had the possibility to play on higher settings with the same performance."

2013.09.21

Bocsi elírtam, ingyen lõszer és nincs javítás! 😄DD

Se lõszer se javítás amint meghalsz bázison találod magad és roncsok meg nem lennének. <#violent><#vigyor1>

Master91
Szívesen ki próbálnám!

Spanom mindig azt morogja mikor az agya elborul, hogy vegyék már ki az álcázást...

Na az még vicces lenne.
SerB szerint ezt már rég megtették, a játék többmagos támogatással fut jelenleg is...

Egyszerûbb lenne összedobni egy deathmatch módot. Ha meghal a tankod újra éled aztán tolhatod orrvérzésig meg nincs gyõzelem meg vereség. Akár még mapot is választhatnál azt amíg fér tank a pályára. Képzeljétek el Malinovkát hogy a két bázisról élednek a tankok és a mezõn mindenki összecsap.

Lehet a random kihalna! <#nevetes1>

Bocs, ha volt már róla szó, de mostanában nem sok idõm volt követni a WoT-tal kapcsolatos fejleményeket.

Arról lehet tudni valamit, hogy változott-e az IS-3 homlokpáncéljának effektív vastagsága az armor modell változással? Néztem az FTR-en lévõ cikket, de ott csak a torony változásairól írtak.

Illetve azt is elárulhatná valaki, hogy az IS-4 frontpáncélja 8.9-tõl mennyi effektívnek fog megfelelni a változtatások után?

Elõre is köszi! 😊

Garázs csata: több tankot jelölsz ki a csata elõtt. Ha kilövik az elsõt, a gép berakja a következõt és folytathatod a csatát azzal. Nagyjából ennyi, de hogy milyen tankokat válogathatsz össze, hogy hová rakja majd a kövi tankot, stb. még nem tisztázott.

https://wotinfo.hu

Type 58 jó móka T8 ban...

Nagyon hatékony...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nekem az vált be, hogy auto detect-re állítottam, és kikapcsoltam az utólagos feldolgozást, vertikális szinkronizációt és a tripla bufferelést meg az extra effeckeket mesterlövész modban. Így több az fps-em, mint ha mindent leveszek minimal-ra. Próbáld ki, hátha neked is beválik.
Erre gyanakodtam én is, hamarosan cserélem a procit egy FX8350re.
Ha a proci a szûk keresztmetszet, akkor talán a radeon optimalizálatlansága miatt csökkent az fps.
Érdekes viszont, hogy alap grafikán lassabb (15-20 FPSel, kb.40-60), viszont magasabb beállitással jobb értéket hoz(25-35 fps), mit a GTS.
azt elfelejtettem írni, hogy a 3570K 4.2Ghz-en fut 😊
Na ez az ott például az én konfigommal hozza a stabil 60-at nem is beszélve arról hogy sokkal szebb.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pales27
Mivel ez a játék egy magot használ, ezért az a proci nem tudja kihajtani a videókártyádat. Sajnos az amdnél nem a legjobb az egy magra jutó teljesítmény. Valószínû hogy már az elõzõ kártyánál se a videókártya volt a szûk keresztmetszet. Azt én se értem, hogy miért rosszabb a teljesítménye, de jobbra akkor számíthatsz, ha olyan procit veszel mellé ami egy maggal is erõs teljesítményt tud. Vagy vársz arra amíg bevezetik végre a többmagos támogatást. Amit rég meg kellett volna tenniük....

patchaou
Nem gáz, aki megunja hogy a régi gépén 20 fps az átlag, (új graffal még kevesebb lesz szerintem) az majd átnyargal a konkurenciához és háromszor annyi fps-e lesz XD

patchaou
-A KV-1S-t kettészedik. KV-85, 85mm-es löveggel Tier V-ös lesz, illetve a KV-122, 122mm-es löveggel marad Tier VI-on, nerfelt mozgékonysággal és páncélzattal.

+1 ok amiért nem fogok játszani... Miért nem bírják felkúrni kv-3 mellé ahová való?

7870-em van és nálam is ilyen szar. Árnyékokat meg minden szar effektet kikapcsolva ingadozik 30 és 60 között.

#267596 az érdekes mikor felnyomtam maxra örültem ment 60-al ha az eget néztem

Mire megkapod a bannod talán meg is találják a feljelentés menüben a "csalás" szekciót <#idiota>

#267589 nagyszerû még nagyobb és optimalizálatlanabb engine, minden amire szükségünk van

"-A történelmi csaták és a garázs csaták jönnek majd 2014-ben, már tesztelték õket."
Váó talán 2014-re el is készül ez a 2011-ben beígért funkció.

"-A fizikát átdolgozzák (Havok motorral) és az összes épület lerombolható lesz."
Remek még több lagg. Mert erõsebb jobb szervereket nem kapunk.

"-A lõsszerrekesz berobbanása miatt lerepülõ lövegtornyok bekerülnek majd a játékba."
2 évnyi map és tank content után eljutottunk idáig is. Még 2 év és kapunk normális lövés és motorhangokat is.

nekem egy 7870XT-vel és egy 3570K procival folyamatos 50-60fps minden maxon
Némi tanácsra lenne szükségem.
Lecseréltem a GTS450em egy HD7950-es videókártyára. Meglepõdve tapasztaltam, hogy a jóval nagyobb teljesitményû kártyával FPS visszaes van a WOT-ban.
Elképzelhetõ, hogy ennyire nincs optimalizálva a WOT Radeon kártyákra?
Tapasztalt valaki hasonlót? Ötletek, vélemények?
Asus M4A77TD Pro, AMD Phenom II 550 X2, 16G RAM a konfiguráció többi része.
Legfrissebb Catalyst-et tettem fel.
Valahogy nem vagyok oda az új fizikáért ( 1-2 Havok engine videó alapján ). Lehet, hogy úgy realisztikusabb a játék, de én jónak tartom a mostani grafikát, ráérne az még a 1.x.x verzióra.
Amúgy micsodák ezek a garázs csaták? Kérhetnék egy felvilágosítást? Elõre is köszönöm!

angelus1991ster.blogspot.hu

Meg a vicc az hogy nem képesek külön kiadni egy HD textúra packot, mint a rendes játékoknál szokás. Hanem kell v nem kell, mindenki megkapja.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Inkább elõbb optimalizálják a játékot és csak utána fejlesszék a grafot... Így is azt mondták, hogy több mint 2/3-ad része a játékosoknak "szar" géppel nyomja, amin kb. mediumon is alig döcög a game. (Vagy valami ilyesmi...)
Haha, feljelentettek. Csalásért.
Gondoltam leduplázom a nemrég vett KV-1S-t. Az elsõ meccsben egy egész platoon feljelentett, mert a KV-1S-nek nem lehet 760 a hp-je, ergo csalok (ugye még nem volt elég free expem kinyitni a nagyobb tornyot). A poén az, hogy volt köztük egy 12 ezer csatát ment 52% WR-es "zöld" játékos, és az is csak ezt hajtogatta (gondolom õ találta ki, és a két hülyéje átvette).
Beírták a chatbe erre a piros oldalon is elkezdtek reportolgatni.
Szépen gyûlt tehát.
A következõ meccsben egy BT-7est megkergettem majd kilõttem a T1E6-tal.
Feljelentettek, mert túl gyorsan lövök és túl pontosan... (közel 400 meccs autoloaderes tankban, BiA-s legényekkel.)
Már váron a bant és a végleges eltiltást...

Sziasztok!
Hogyan tudom eltûntetni a b@szott nagy elõugró fehér számot, ha meglövök egy kínai heavyt? Használtam a keresõt és azt írja, hogy a damagepanel.xml-ben kell átírnom egy értéket, de én ilyen fájlt nem találok.
Csak damagepanel.swf-van amit ha megnyitok egy nagy krixkrax van benne és ha keresek a fájlban akkor sem talál olyan sort amit át kellene írnom. A damage panelhoz amit leszedtem, csak egy ilyen konfigurációs fájl van:
CDPSetting.xml
de ebben sem találok olyan sort, mint amit az egyik hozzászólásban említenek (BIG text last shot).
Egyébként amíg nem volt damagepanel feltéve (most a gold detektoros v3 van) azelõtt is csinálta, szóval az xvm is bekavarhat szerintem. Plz help mert nagyon idegesítõ és az ALT nyomvatartása vagy "ne lõjj kínai heavy-re" nem megoldás.
Köszi!