World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felmentem ma megint, és csupa 6-8k dmges körök voltak. Annyira várom már, csak ezt a fos teknõcöt kell legyûrni még elõtte.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
húdeváromavártündért
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Köszi a fáradozást 😊
Azt írták erõsebb lett a torony eleje de az oldalát meg a hátulját vékonyították. 220/220/220 to 249/172/100.
Amit én látok az az hogy hosszanti irányba meg szélességi irányba picit lapítottak rajta de nem több. Mivel a torony vastagabb lett azért látod változni a frontját más színnel.Meg amit látok még hogy a torony alatt a kitekintõ nyílás lett nagyobb. És ha a lánctalp 20 mm es és ugyan azzal a színnel van mint a kitekintõ nyílás az egy kicsit gáz hogy az is 20 mm es.
Mert arról ami van gif meg kép, azok alapján én szabad szemmel tuti meg nem mondom 😊
0T3P:
Az szerintem inkább a Type-on múlik, mert én a 8.9-es modell változásra gondoltam, az meg csak nem érezteti a hatását már elõre 😊

Még a végén újra használható lesz... 😊
400V:
Köszi, de ahogy írtam is, láttam ezt a cikket. Viszont itt csak a toronypáncéllal foglalkoztak, engem meg a frontpáncél érdekelne. Aztán persze lehet, hogy azt azért nem említik, mert nem változott semmit, ebben nem vagyok biztos.
Sajnos cpu limites a game. Magasabb grafikai beállításokkal több mûveletet végez a gpu ezèrt valamivel jobb lesz.
wot nick: PsychoTrooper
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
2013.09.21
Spanom mindig azt morogja mikor az agya elborul, hogy vegyék már ki az álcázást...
Na az még vicces lenne.
Lehet a random kihalna! <#nevetes1>#nevetes1>
Arról lehet tudni valamit, hogy változott-e az IS-3 homlokpáncéljának effektív vastagsága az armor modell változással? Néztem az FTR-en lévõ cikket, de ott csak a torony változásairól írtak.
Illetve azt is elárulhatná valaki, hogy az IS-4 frontpáncélja 8.9-tõl mennyi effektívnek fog megfelelni a változtatások után?
Elõre is köszi! 😊
https://wotinfo.hu
Nagyon hatékony...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha a proci a szûk keresztmetszet, akkor talán a radeon optimalizálatlansága miatt csökkent az fps.
Érdekes viszont, hogy alap grafikán lassabb (15-20 FPSel, kb.40-60), viszont magasabb beállitással jobb értéket hoz(25-35 fps), mit a GTS.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
+1 ok amiért nem fogok játszani... Miért nem bírják felkúrni kv-3 mellé ahová való?
#267596 az érdekes mikor felnyomtam maxra örültem ment 60-al ha az eget néztem
#267589 nagyszerû még nagyobb és optimalizálatlanabb engine, minden amire szükségünk van
"-A történelmi csaták és a garázs csaták jönnek majd 2014-ben, már tesztelték õket."
Váó talán 2014-re el is készül ez a 2011-ben beígért funkció.
"-A fizikát átdolgozzák (Havok motorral) és az összes épület lerombolható lesz."
Remek még több lagg. Mert erõsebb jobb szervereket nem kapunk.
"-A lõsszerrekesz berobbanása miatt lerepülõ lövegtornyok bekerülnek majd a játékba."
2 évnyi map és tank content után eljutottunk idáig is. Még 2 év és kapunk normális lövés és motorhangokat is.
Lecseréltem a GTS450em egy HD7950-es videókártyára. Meglepõdve tapasztaltam, hogy a jóval nagyobb teljesitményû kártyával FPS visszaes van a WOT-ban.
Elképzelhetõ, hogy ennyire nincs optimalizálva a WOT Radeon kártyákra?
Tapasztalt valaki hasonlót? Ötletek, vélemények?
Asus M4A77TD Pro, AMD Phenom II 550 X2, 16G RAM a konfiguráció többi része.
Legfrissebb Catalyst-et tettem fel.
Amúgy micsodák ezek a garázs csaták? Kérhetnék egy felvilágosítást? Elõre is köszönöm!
angelus1991ster.blogspot.hu
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gondoltam leduplázom a nemrég vett KV-1S-t. Az elsõ meccsben egy egész platoon feljelentett, mert a KV-1S-nek nem lehet 760 a hp-je, ergo csalok (ugye még nem volt elég free expem kinyitni a nagyobb tornyot). A poén az, hogy volt köztük egy 12 ezer csatát ment 52% WR-es "zöld" játékos, és az is csak ezt hajtogatta (gondolom õ találta ki, és a két hülyéje átvette).
Beírták a chatbe erre a piros oldalon is elkezdtek reportolgatni.
Szépen gyûlt tehát.
A következõ meccsben egy BT-7est megkergettem majd kilõttem a T1E6-tal.
Feljelentettek, mert túl gyorsan lövök és túl pontosan... (közel 400 meccs autoloaderes tankban, BiA-s legényekkel.)
Már váron a bant és a végleges eltiltást...
Hogyan tudom eltûntetni a b@szott nagy elõugró fehér számot, ha meglövök egy kínai heavyt? Használtam a keresõt és azt írja, hogy a damagepanel.xml-ben kell átírnom egy értéket, de én ilyen fájlt nem találok.
Csak damagepanel.swf-van amit ha megnyitok egy nagy krixkrax van benne és ha keresek a fájlban akkor sem talál olyan sort amit át kellene írnom. A damage panelhoz amit leszedtem, csak egy ilyen konfigurációs fájl van:
CDPSetting.xml
de ebben sem találok olyan sort, mint amit az egyik hozzászólásban említenek (BIG text last shot).
Egyébként amíg nem volt damagepanel feltéve (most a gold detektoros v3 van) azelõtt is csinálta, szóval az xvm is bekavarhat szerintem. Plz help mert nagyon idegesítõ és az ALT nyomvatartása vagy "ne lõjj kínai heavy-re" nem megoldás.
Köszi!