banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Vixy28
    Először is! Szépen beszélj, hölgyek vannak a társaságban, remélem téged sem erre az illetlenségre neveltek a szüleid! Másodszor, az én életem bizonyítandóan nem ilyen rossz, tekintettel arra, hogy boldog párkapcsolatban élek és a szüleim is szeretnek, ahogyan gondolom téged sosem fognak! Régi favicceket írogatsz az oldalra, azt hiszed, hogy ettől te vagy a menő. Az hiszed, hogy ha itt osztod az észt, akkor majd te leszel a csúcs! Akkor vállald az arcod! Állj ki az emberek elé! Merj mondani többet, mint a felesleges szitkozódás. Semmit nem tettél le ide, semmi értelmeset, használhatót nem írtál, semmit nem tudsz mondani arra, amit mondtam, szintén csak a szitkozódás. Értelmi beszélgetés folytatására képtelen vagy, normális emberek között te vagy az, aki a sarokba húzódva mormolja magába, hogy "na majd ha hazaérek fórumra akkor aztán!!!!" Ettől nem leszel nagyobb fiú, tudd meg! Sajnálom, ha nem úgy bántak veled az emberek, ahogyan szeretted volna, igazán! :( Szomorú látni az ilyet!