banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Ez a WG tényleg egy szemét banda. Vagy nem is tudom így hirtelen milyen szidást használjak. Végre örültem, h megszabadulok a csiritől és megvehetem a STA-t, erre mit látok? T8-as tankban 287k xp kell a kifullozáshoz Hát normálisak ezek? Teljesen elment az eszük? T9-ben kell kb ennyi. Ha a rádiót vagy a 2. 90-es löveget nem nézzük, akkor is ebbe a tankba kell a legtöbb xp-t rakni, h átmehessek T9-be (legalábbis azon T8-ak közül amikkel eddig játszottam). Röhejesen szánalmas egy bagázs, h folyamatosan emelik az szükséges xp mennyiségeket. Ráadásul egy med ág. A med ágakba kellett eddig a legkevesebb xp T8, T9-ben. A 430-on kívül (ez a legújabb ág, érdekes) az STB-t kerül a legtöbb xp-be kifejleszteni. A régi medek max 200k.