World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miez?
Talán október 1. napjáért?

Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2013.10.10. 18:51:00
Kreditet kaptál: 250 000
Jó. Érdekel egy eladó account? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én randomban is szoktam segíteni a playerknek, ha látom low HP-ja van és kemény tankkal vagyok pl IS-4, behúzom elé a tankom úgy hogy felfogjam a lövést, ha ki akarnak rongyolni rá. 2 gun többet lõ, ha életben marad.

Meddel meg pláne szoktam segíteni ha valaki segítséget kér és úgy látom, hogy van esély a szituáció megoldására.
Szabotáljuk õket! 😮
http://worldoftanks.eu/en/news/46/subversions-coming/
Ezek retardált faszok elvesztették a maradék ép eszüket is....<#wilting>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Victory!
Map: Prokhorovka
Date: 2013.10.10. 18:31:34
Vehicle: ISU-152
Exp: 3 400 (x2) Credits: 71 133
Achievements: : Top Gun, Fadin's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://ftr.wot-news.com/2013/10/10/0-8-9-test-postponed-till-tomorrow/

NEEEM, Tomorrow!
Na.

- there will be no general nerf for TD’s (like there was for arty), nor will there be a TD hardcap in battles, Storm states that “it’s simply not needed”

- hardcap for TD’s is not planned

- developers are analysing the situation about the TD’s in tier 10 battles, a player stated that at least one third of each team is filled with TD’s, Storm answers that according to their statistics it’s much less

- regarding the “too many TD’s” whine: “Dominance of TD’s – statistics don’t show their dominance. Yes, there are more of them, but not so many that they would break the game”

Ha ez így lenne, mindenki csak a másikra várna, és a végén senki nem megy sehova.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Felejtsd már el ezt a "mire való egy adott tank a játékban"-t.
Amivel mész az arra való, hogy a lehetõ legtöbb sebzést oszd ki és a lehetõ legkevesebb hp-d vesszen.
Randomban ennyi.
Hányszor de hányszor beszoptam med-el a foglaljunk el kulcspozíciót.
Ja... aztán a csapat meg baszik támogatni mert esetleg a lemmingek éppen másfelé vonulnának.
Meg a hasonlók.

- Sturmtiger will be implemented, “when it’s done”, SerB states that while he won’t go into any details, there might be some more German monsters á la WTE100 coming at some point (SerB confirms it will most likely be a TD) (SS: I’d hazard a guess he means the Bär)

<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

Count Adyn
Akkor megnyugodtam😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

GabeE3e
Obj268 stat, +1 amx50b,az átlag dmg-et érdemes nézni,akit érdekel:

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Replay
na ezt a replayt mindenki nézze vissza!!! hihetetlen nagy makk 😄 de azért én is kellettem hozzá 😄
Hát arra akartam utalni, hogy attól hogy sok volt a win, az nincs feltétlenül összefüggésben azzal, hogy jól vagy rosszul játszom. Vagyis, jobban mondva nem csak ezen múlik.

Persze zt nem is viatom. CSak a magyarázat volt arra a látszólagos ellentétre, amit leírtál (szarul játszottál - sok win)

150 mm-es top ágyú (E-100 ágyúja):
235 mm átütés
750 átlagsebzés
4 lövés/tár
3 másodperc két lövés közt ??????????????????????????
50 másodperces újratöltés

Remek... lesz miért rinyálni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ja, de attól még tudom ,hogy jól vagy rosszul játszottam. Tegnap rosszul.

WR kis mintavételnél nincs összefüggésben az egyéni teljesítménnyel.

szólj 200 múlva...
Egyszerûen 39 meccs egy %os érték számításnál annyira kevés... gondolj bele, minden meccs 3%ot jelent valamelyik oldalon. Azaz ha mondjuk 3 meccsel többet nyertél volna, a WRed máris epikus 58% lenne....

Mivel a játékban sok a véletlenszerûség - beleértve azt hogy kivel sorsol össze a gép - egyszerûen nem szabad ilyen kevés meccs után százalékot nézni. Biztos vagyok benne hogy pl az egyéni teljesítményedben messze nem vagy ilyen szar a T62ben mint ahogy a WR mutatja.

GabeE3e
Ú de jó kis csata volt ez, hárman visszahoztuk a vesztes kört.

páncélvadász

Ezzel a papírnak is alig nevezhetõ toronnyal lesz érdemes harcolni az új TDX-el? Kb az AMX 50B újratöltve. Van értelme kihúzni ?
Tegnap nekem is 75% lett, pedig szarul játszottam, fáradt voltam, nem ment jól. Hülyéknek is lehet szerencséje. Meg olyan is van jól játszok, és 30% . Meg olyan is, jól játszok és 60-70%. Ez ritkább.

Eagle16
Tegnap jól ment egyedül.

Victory ratio: 78.95%
Battles: 19

T69-el 17, Tortoise-szal 2 csata.

Nemsokára meglesz a T54E1, 19k xp még.

Tegnap olyan nyomorék Is-7-es játékossal találkoztam...El-Hallufon mentem volna le a völgybe a közepes tankos útvonalon, ez meg direkt beáll elém keresztbe, de úgy hogy mikor ki akartam kerülni még elém is tolatott...amúgy is haszontalan szar csapat volt, de õ volt a király köztük.
Annyira tudtam amúgy hogy mire készül, a sötétpiroskától ezt is vártam. Ezek a legrosszabbak, szarul játszik és még akadályoz is másokat.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha lemegyek még 200-at akkor sem fog nagyon változni az eredmény. Itt most összességében lenne érdekes túlélési aránnyal és átlagsebzéssel de nincs fent a játék itt hogy megnézzem.

10-e van és mégsincsen teszszerver ? <#kuss>
Randomban az önzõség alapfeature. Nem számíthatsz a másikra, és a rewardod nem attól lesz több hogy kisegíted a bajban levõ csapattársadat, hanem attól ha leosztod a sebzést és minimalizálod a sérülést.

Ezért szeretek platoonban játszani, ha csak tudok - mert jó dolog nem önzõ módon játszani.

Okés felveszlek majd holnap tolom majd 😊 Köszi.

39 csata alapján statot nézni....

Ha gondolod vegyél fel van t62 és t54 is. Vexon731
Felraktam a su152-re a "legjobb" agyut. Hat a trollhoz kepest ez a beka segge alatt sincs. Ennyit pattogni... Ugy latom az isun is "trollkodnom" kell ha eredmenyes akarok lenni.
De Adjunktus eredetileg nem is ezekre gondolt, meg én se. A pure basecamper mindig vörös player. Õk tényleg haszontalanok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azért van olyan klán szerintem ahol vannak aktív tagok és nem kötelezõ a CW sõt semmi kötelezettség sincs de majd a többiek felvilágosítanak errõl kiket keress ez ügyben.

Persze ez így van, de most aki 5-8 percen keresztül mozdulatlanul ül a bázison, majd utána mozdul meg végre az kicsit más. Nem kell a hülyéket megsegíteni, de attól még kéne a bázison csücsülõ tank tûzereje.

Akkor hétvégén attól lesz hangos a fórum hogy mennyire opé a waffentróger és a tédék meg hogy mennyire szétcseszi a játékmenetet. 1 hét múlva teszt második fázisba amikoris szarránerfelik a waffentrógert akkor meg jön a russian bias rinya újból.

JeffDunham
Béka...phatja Storm <#levele>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nice, este úgyse leszek itthon 😄. Legalább nem fogok hajnalban, részegen leülni gépezni csak emiatt 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na válaszolok mindenkinek.

Kíváncsi leszek a T62-re, maximum anyázok azzal is. De nekem nagyon bejön az a rof és még állítólag egész pattogós is tud lenni a tornya.
ha nem jön be akkor marad a T54, mert az igen istencsászár, rohadt jó mozgékonyság, jó rof, és rohadt pattogós csodálom, hogy nincs még szanaszét nerfelve, mint a type59 😊

A szakaszolás az jó lenne, de akik eddig játszottak már nem játszanak, klánban már nem vagyok (amiben vagyok abban gyakorlatilag nincs senki), mert mindenhol elvárás, hogy CW meg faszom amire nincs idõm. Mondjuk egy évet kihagytam és most az arty nerf miatt játszok újra. Próbáltam keresni csapattársat, de még nálam is bénábbakkal hozott össze a sors 😊 Pedig még külföldiekkel is dumáltam, meg nyomtam randomban a toborzást, de nem volt fogadókészség 😊
De majd keresek esetleg felmegyek majd SG csatornára wot-on hátha összejön valami 😊

Köszi mindenkinek.

Azért a jó playerek nem haszontalanul csinálják ezt. Meg nem is a kezdõkörbõl.
Ha pl van 3 ilyen player, akik 2k/fõ sebzést osztanak a csata elsõ felében, az már igen is hogy segítség a csapatnak.
Másrészt, én is önzõ játékos vagyok, mert saját magamért játszok. Hülye helyzetekbe nem fogok belemászni azért hogy megmentsek valakit, akire nincs szükségem, vagy magának csinálta a bajt (pl túlságosan elõrerohant, ráment több tankra feleslegesen stb).
Ha ezt egyesek haszontalan kempelésnek vélik, akkor az az õ bajuk.
Meg eleve úgy vagyok vele, hogy a csapat gyenge játékosai/tankjai simán beáldozhatók a gyõzelemért.

Storm kinda confirmed like 20 mins ago that the test will start tomorrow, not today.

Sorry, there’s always a risk of that happening, guys 😊
Ugyanaz az ágyú úgyhogy szerintem igen. Randomra nem való egyedül.

Node olyat én is láttam nem egyszer, hogy a csávók, meg se mozdulnak, állnak a kezdõkörben, vagy bújkálnak, majd csak a legvégén jönnek elõ harcolni. Mondjuk 8-10 perc elteltével, vagy amikor már teszem azt mind két csapat elvesztette tankjai felét, és akkor nagy bátran elõre. Rohadt zavaró, pláne hogy azért nyír ki a túl erõ, mert nem jönnek korábban segíteni.

Ellenfélként is idegesítõ, mikor már azt gondolnám, na csak gyõzünk, itt a bázis, erre ott bújkálnak ketten full hp-val, és csak most jönnek elõ, addig meg se moccantak, és jól lelövöldöznek..

Az õ szempontjukból jó, kevés hp-t veszítenek, lövöldözhetnek, de se csapattársnak, se ellenfélnek nem jók.

ok de pl ezt a Flasz gyereket harmadszor láttam T57-el a magic forest végében csücsülni.6-4 volt az állás,akkor elõjött és csinált 4 kill-t.nyertünk,tehát alapvetõen hoztuk a meccset.de nem gondolom hogy a T57 erre való.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az új ruszki tizes med is fos?

Én már azt mondanám ÓPÉ a tank maga mert semmi mással nem daráltam ennyire mint azzal. Ellenben t62 nagyon küszködik. Csak ennyire van elszállva tier10.

GabeE3e
Sziasztok,nem vagyok benne biztos,hogy ez már a 8.9, de 10 perc és lejön,akkor megmondom.

8.9 test server maybe

A T54el sokkal könnyebb csatát eldönteni T9ben, mint T10ben a T62vel. Valahogy nem elég strapabíró hozzá, gyorsan hal. A T54el meg simán bele lehet menni 1vtöbb szitukba, lehet vele vállalni azt hogy rá fognak lõni.

Az 1200 dam valóban nem acélos. Szerintem ha már ennyi munkát belefektettél a kihúzásukba, semmiképp se add el õket, inkább szakaszban told két ügyes játékossal. Megmutatják, hogyan használd, onnantól pedig a statod is jobb lesz velük.